Şimdi Ara

YENİ ASUS LAPTOP ALDIM AMA KASIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA HERKEZE İYİ FORUMLAR BUGÜN TEKNOSA 2700 LİRA YENİ LAPTOP SATIN ALDIM FAKAT BİLGİSAYAR CSGO KNİGHT ONLİNE FELAN YÜKLEDİM OYUNDA KASMALAR FELAN OLUYO NEDENİ NEDİR TEKNOSA VE ASUS ARAYIP SÖYLEDİM BANA İLK GÜN OLDUĞU İÇİN İLK KULLANIMLARDA BÖYLE ŞEYLER NORMAL OLDUĞUNU İLERLEYEN ZAMANLARDA DÜZELECEĞİNİ SÖYLEDİLER FİKİRLERİNİZİ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM

ALDIĞIM LAPTOP LİNK

http://www.teknosa.com/urunler/125033435/asus-k556uq-xx559t-i5-7200u8-gb-ddr41-tb2-gb-nvidi

• Sıkan ayakkabı nasıl giydikçe açılıyor, rahatlatıyorsa laptop da öyledir
  • Teknosa iyice saçmalamış. Araba gibi rodaj süresi mi var bunun. İyice komediye bağladılar.

Sebebini anlamak için sistem kaynaklarına bakın. Isı, işlemci ve Ram kullanımı vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrari aldın motoru açılsın diye gazı köklüyorsun Teknosa malı iade etmesinler diye kelime oyunu dağarcıklarını geliştirmiş.. Oyunlar için ekran kartı giriş seviyesinde. Düşük ayarlarda akıcı oynarsın. Ancak işin içine windows 10 girdimi cpu gerektiren oyunlarda fps düşüşü yaşanıyor. Başta işletim sisteminden kaynaklanan bir sorun bu kasmalar.
  • Yani Bu laptop ben yeni aldım Sonuçta bide ayrıyetten benim casper 5 senelik 5 6 gb ram 2 gb 64 bit ati ekran kartı olan laptopum var ama csgo düşük özelliklerde knight online felanda hiç kasmadan oynuyorum Fakat bu yeni aldığım bilgisayarda Kasma olması Normalmi Yani İlk kullanımda kasma olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.