Şimdi Ara

Yeni araç aldık ucuz araç alacaklara tavsiye !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 10k bütçemiz vardı. Ve gidip 92-93 model tofaş almak yerine 2001 model 148binde değişensiz lada vegayı 9.000tl ye aldık. Alalı 1 ay oluyor gayet iyi bir araç hiçbir sıkıntı çıkartmadı daha. 450lt bagaj hacmi var ve 1.5 motora sahip 8valf 73-77 hp gücünde. Edremitten Kütahya tavşanlıya yani 300km yolu 60tl gazla geldik. 130-140km/h hızla bu kadar yaktı. 80-90 km hızla 15 kr yakıyor. Hem modeli yüksek hem yakıtı iyi. Bu aracı aile aracı olarak aldık. Tabi çoğunlukla bende oluyor araç. Şimdi ileride araç değiştirmek için tercih edilen ama hemen zart diye müşteri bulan bir araç olmayabilir. Çünkü tofaş-broadway binmek için değil satmak için alınıyor. Tofaş almak 1-2 yıl içinde model yükseltmek için elden çıkarılacak yürüyeni iyi olsun yeter araçlardan. Ama kullanacaklar için kesinlikle vegayı tavsiye ederim.

Lada vega 2000-2001 model
    1.5 ve 1.6 olmak üzere 8v-16v seçeneği olan motoru (enjeksiyonlu)
    4cam otomatik
    Pistonlu kaput (bence önemli bir etken)
    İçerden kaput ve bagaj açma
    Merkezi kilit - alarm
    450lt bagaj hacmi
    Yatırılabilir arka koltuklar
    Çelik jant
    Ayarlanabilir direksiyon
    (Çok az sayıda hidrolik araçlar var)

Lada vega 2004-2005-2006 model
    Üsttekilerin yanında
    Klima
    Hidrolik direksiyon
    Dijital km göstergesi

Gayet güzel bir araba broadway ve tofaş yerine tercih edilir.

Fiyatlar: 20.04.2016 malum site ortalama fiyat

Sedan 8.000-10.000 tl
    HB 10.000-12.000 tl
    STW 8.000-10.000 tl

2004-2005-2006
    11-15K arasında gezinmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 20 Nisan 2016; 20:07:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 lira gazla 100 km yol yapiyor yani 140 150km hiz ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun tofaş almaktansa güzel yapmışsınız. Söylediğiniz yakıt değerleri doğru geçen sene 1500 km yol yaptım bende bir yakınımın lada vega sw ile. Direk lpg'de kullanıyormuş o bende öyle kullandım. Ortalama 15 kuruş değer yakaladım uzun yolda. min 70 maks 110 ile gittim ortalama 90-100 arası kullandım. Çok sürat yapmadıgınız sürece bu fiyata en mantıklı arabalardan birisi. Yerinizde olsam pek 130-140 lara çıkmam. Ukrayna'da yasıyorum ve bu aracın bir çok kazasını gördüm. Aracın sınırlarını bilerek kullanırsanız gayet memnun kalırsınız.
  • ÇVK kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Tavşanlı- Kütahya arası 50km biz 30tl gaz atıp evden çıkıp gidiyoruz gezip geliyoruz döndüğümüzde 20tl daha atıp garaja çekiyoruz. 1 hafta önce arkadaşlarlar kütahya merkeze gidecektik 7.5tl den 30tl ye sadece gidiş oluyor ve araç 500kg taşıma kapasiteli. Kullanıcı olarak alacaksanız vega derim. Ha bir özellik daha komşumuzda da 2000model var geçtiğimiz kışta tofaşlar broadweyler iteleye kakalaya ısıta ısıta çalışırken bu rus aracı olan lada tek marşta çalışıp gidiyor. Sonuçta soğuk memlekette üretildi ve test edilişini bizzat kendim gördüm.

• Mehmet-UA kullanıcısına yanıt
    Zaten babam tır şoförü bir çok kazaya, yolda nasıl gidileceğine dikkat eder. Ama akşam 8de aracı alıp tavşanlıya bir an önce gitmemiz gerekiyordu. 300km yol tabi sürekli 140-150 değil max görülen değer aralıkları ve 3-4bin devirde araç 190-200görebiliyormuş. 100-130 ortalama diyeyim ben. Sıralı sistem var simit tüp. Stw bizimkide.

Aslında biz 7.500tllik aracı almaya gittik ama cam fitilleri aynaları yapıştırıcıyla duruyor yani ayakata zor duruyor. Yanında bunu gördük ve aradaki farklar sıralı sistem ve çelik jant olmasıydı bunların ikisi zaten 1000- 1500tl eder ve önden darbe almış ustayla gittik oraya o yüzden onun yerine bu 9klık aracı aldık öbür 7.500olana 1500tl masraf yapsanda aldığımız kadar temiz olamazdı.

• lada vega gyzek secim kaloriferide kisin iyi isitir

• Vega iyi araçtır. Ama tofastaki gibi sürücü ve yolcu fırlatma sistemi yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç tavsiye
    9 ay önce açıldı
    Araç tavsiye
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @BOLDVIPER Aynen öyle

@Respectformuslims Kendim 3 kazasına şahit oldum acil durumda ikiye bölünme özellikleri var bu tofaşların. Babamla bir ara denizliye giderken mola vermiştik tam oturacağız bom diye bomba gibi ses geldi bi çıktık yola efsane kasa corolla ile şahin kafa kafaya girmişler. Corollanın tampon inmiş sol ön çamurluk hasar almış bir de farı çatlamış. Tofaşa bir baktım iki kapının arasındaki direkten ön tarafı yok arka koltuklar ve bagajı kalmış sadece. Tofaşın motoruda piyasada yok tuz buz olmuş koca blok paramparça olmuş bi tane sağlam parça kalmamış önü bütünce ayrılmamış bile.
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :)

• Aga hayırlı olsunda çok abartma istersen

Soğuk memleket olayında kahkahayı bastım bunuda belirtiyim[ neymış rus malı soğukta neyse sm=icon_smile_big.gif]

• vega iyi araç ancak TR şartları için kaportası uygun değil sanırım. Zira ne kadar vega baktıysam hepsinin de çürüğü vardı
  • @Master_Evil @MYılmaz4646 Teşekkür ederim

@Dukkha Sağolun ama soğukta çalışma olayının arkasındayım kardeş teklemiyor araba.

@ABCdiküçgeni Çürük derken ne kadardan kastınız var ? En ufak leke gibi paslanmış yere de çürük derseniz bu iş ladalıktan çıkar genel araç almaya döner. Mesela bizimde deniz kenarından (Balıkesir-Edremit) alındığı için nemli havalardan dolayı sadece kapıların alt kısımları hafif küflenmiş. Ancak çürük (çürükten kastım çürüyerek dağılacak hale gelen yer), kırık bir yer yoktu bizim araçta. Ha 7.000-8000 tl ye bakarsanız çürüğüde olur kazalısı da olur. Şans işi birazda biz 2 ay araştırdık her gün baktık. Sabrederseniz temiz bir araç bulursunuz derim. Bu arada 5664 sorgulaması yapın bi tanesi 127.000km de demişti 5664 sorgulattık 248.000 de gözüküyor araç.

• @linyit43

Çürük derken baya çürük işe.

2000-2005 model arası lada vegalar, hemen hemen baktıklarımın hepsinde kısmi çürükler vardı.

2005 model hangi araçta çürük vardır ki mesela?

Bu araçlar çok iyi , çok güzel, rus tankı, putinin gözbebeği, süper, mükemmel..vs.vs . ama kaportaları Türkiye iklimine gelmiyor işte.
  • Bi tık ustte de mitsubishi carismalar var. Tam f/p araci

• @ABCdiküçgeni kusura bakmayin geç cevapladim. Biz cogunlukla 2000-2001 modellerini arastirdik curuk yoktu cogunda, tanidigim 3-5 2004-2005 vegasi olanlarin da saglam. Hem surekli karda islanacak olan araba neden buraya uygun olmasin ? Ha deniz kenarlarina yakin yerden alirsaniz nemden curuk olma ihtimali var.

@No_FeaR2266 Araştırmak lazim, zaten bi tik ustu dedin mi 15-20 bin tl butceye girer, o kategoride yiginla arac var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruslarda kuzey Kore likten vazgecip güney Kore gibi davransalardi simdi sıfır ladalari bile 35 den aliyorduk. Putini kullananlar utansin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.