Şimdi Ara

Acemi için ÖTV indirimli en uygun araç hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun yıllar önce ehliyeti aldım fakat kurs eğitimleri ve sınav sürüşü harici başka bir sürüş deneyimim olmadı. Anacığım yaşlandı yürümekte iyice zorlanır hale geldi ve yaşlılığa bağlı bir çok hastalığının tedavisi için farklı hastanelere gitmemiz gerekiyor. Bundan dolayı yıllar sonra araç almak artık şart oldu. Siz değerli forumdaşlarımdan ricam bagajına rahatlıkla tekerlekli sandalyenin sığabileceği kronik sorunu olmayan acemiliğimi yenebileceğim fiyat olarak 800000 tl civarı otomatik hatchback araç tavsiyesi desem bana hangi marka model aracı önerirsiniz ? Engelli çocuğum olduğu için ÇÖZGER raporumuz var yani ÖTV ödemeyeceğim. Yeni kanunla 10 yıl aracı değiştiremeyeceğim için yanlış bir tercih yaparak sonradan yapıp pişman olmak istemiyorum. İkinci el otomobil alıp sanayiden çıkmamayı bırak zaten baktığım kadarı ile eli yüzü düzgün araçların fiyatı da 500000 ve üzeri onun için sıfır araç daha mantıklı geliyor. Uzman arkadaşlar değerli tavsiyelerinizi konuda paylaşabilirseniz sevinirim. Herkese iyi bayramlar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratd555 -- 31 Mart 2025; 17:59:38 >

• Yeni kanunla artık çok fazla seçeneğiniz yok . Hatchback arabaların bagajlari genellikle küçük olur . Alabileceğiniz araçlar şunlar :Togg T10X

- Fiat Egea Ailesi

- Renault Clio

- Renault Megane

- Renault Duster

- Hyundai i10

- Hyundai i20

- Hyundai Bayon

- Toyota C-HR

- Toyota Corolla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Duster yok listede. Yeterli değil yerlilik oranı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim. Acemi olduğum için İstanbul gibi büyükşehirin yoğun trafiği, park etme vs durumları düşününce ebat olarak hatchback araç daha mantıklı geliyor nedense. Acemi olmasam sedan alacağım araç corolla veya megane olabilirdi. Togg ÖTV indirimi yüzde 10 civarı ile neredeyse bütçenin 2 katı onun için elemek durumundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratd555 -- 31 Mart 2025; 19:55:6 >
    https://m.haberturk.com/otv-siz-alinabilecek-araclar-listesi-mart-2025-otv-muafiyetiyle-alinabilecek-yerli-uretim-araba-modelleri-3777441/4
    bu linkte dahil olduğunu yazıyor .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muratd555 M kullanıcısına yanıt

kamera yok mu? cok bir sey fark etmez hb sedan.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.