Şimdi Ara

Yeni Araç ALacaqım Sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar araba almayı düşünüyorm ÖTV de bnm için avantaj oldu Yeni Ford Fiesta almayı düşünüyorm sizce nasıl

Yeni Araç ALacaqım Sizce

Yeni Araç ALacaqım Sizce

Yeni Araç ALacaqım Sizce

• güncel kasa ve segmentinde güclü bi otomobil alınabilir hayırlı olsun
  • aynı paraya megan 2 HB var. onu tavsiye ederim.
  • 1.4 68 HP ile gayet yeterli bir motor.

Konforlu, rahat, görüş açısı güzel, donanımı yeterli seviyede. Kaliteli işçilik ve malzeme.

Tek sıkıntısı(yalan olmasın kulaktan dolmadır bilgi) boya sorunu varmış sanırım.

Ayrıca alacaqım değil alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 17 Mart 2009; 19:35:34 >
  • bence cok guzel secım sahıbı olarak soluıyorum bunu...ama boya sorunu var bunu ıyı dusunerek tercıh yaparsınız ıyı olur fıesta forumu var orayı okumanızı tavsıye ederım.....ama gercekten cok guzel bı arac..
  • Yolda fazlaca görmeye başladım bu Fiesta'lardan. Yalnız bir boya sorunu var sanırım. Forumdan bu konuda şikayetçi olanlar vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuanda sınıfının en dikkat çekici aracı tasarımı çok farklı

yolda görenlerin dönüp baktığı bir otomobil

sadece b sınıfında değil bence c sınıfda bile şuan böyle güzel tasarım yok
  • iç tasarımda herşeyi anladım da o dijital klima neden alçak kalmış ki? hemde dijital, birazcık yukarı doğru baksaydı baari..
  • Güzel araba, özellikle 1.25 trend versiyonun fiyatı çok iyi. Boya sorunu bence kafaya takılacak birşey değil ki hepsinde de olacagını sanmam.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: matgab

iç tasarımda herşeyi anladım da o dijital klima neden alçak kalmış ki? hemde dijital, birazcık yukarı doğru baksaydı baari..

aşşağıda olması okadar sırıtmıyor çok rahatsız edici değil yani ama daha güzel yapılabilirmiş görünüş olarak çok sıradan bir dijital klima ama çalışması gayet iyi çok çabuk ısıtabiliyor
  • kardeş eğer çok km yapıyorsan 1.4 tdci modelini tavsiye ederim..
  • bu segmentte şu an en şık araç, her gördüğümde dönüp bi daha bakıyorum...Bundan sonra 207 gelir tip olarak B segmentinde...
  • 207 daha şekil
  • kronik rahatsızlık olarak boyası dökülüyodu heralde hatta forumda paylaşılmıştı ford bayi kabul etmiyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: jagler_78

207 daha şekil

207ninde iç tasarımı iyi değil dış tasarımı güzel ama yinede fiesta bi başka güzelliği var
  • quote:

Orjinalden alıntı: jagler_78

207 daha şekil

arka arkaya ıkısınede bının hangısının daha sekıl oldugunu anlıcaksınız ozellıkle ıc mekan dıs mekanı mukayese bıle etmıyorum zaten....he bu arada arkadasımda var 207 cok yakından bılıyorum oyuzden ....
  • Yahu şu adamların üst versiyonda bile metaliği opsiyonel yapmasına hastayım. Ne cinliktir.
    Çoğu modelde standart olan bazı şeylerde opsiyonel. Hava yastıkları olayı şaka gibi gerçekten. Çok daha iyi araçlar alınabilir benzer fiyatlara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.