Bildirim
Yeni araba mı güçlü araba mı tercih edilmeli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu kıyasta kesinlikle Focus diyorum. 95 ilk olsa dahi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Focus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kesinlikle focus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2008 FORD TRANSIT 3.2TDCI 200 PS 470NM TORQUE ------------ 2015 FIAT PRATICO 1.3 MULTILEŞ 90PS 40-50 NM TORQUE
-
Corolla icin aman hiz yaptigim yok hiz yapcak yermi var fiti fiti giderim bulundugum yerde yokusda yok desen bile
Tek diyecegim seni rezil eder......
1.6 si olacaksa tabi corolla derim .
normal şartlarda yeni araba derdim ama kusura bakma 1.33 lpg li toyotayı kimse tercih etmez. _____________________________ -
focus kesinlikle,corolla 1.33 süründürür. _____________________________ -
Corolla benzinli de olsa focus diyorum her türlü
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Focus şüphesiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET, DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR -
Corolla 1.6 olsaydı her türlü corolla derdim ama bu durumda focus diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Toyota al, ne de olsa Turbo yok Arıza yapmaz.
_____________________________ -
Yeni cogu zaman iyidir, 1.6 olsa corolla derdim ama 1.33
Toyota 1.33 corollaları geri çağırıp 1.6 yapsa dedim bir an içimden. _____________________________ -
1.33 corollayi 100km kadar kullandim. bir daha allah mecbur etmedikce elimi surecegimi sanmiyorum. yaristen baska arabaya o motor gunah, resmen arabaya eziyet.
Focus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler