Şimdi Ara

Yeni arabalar bilgisayar oyunu oynamak gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle yeni arabalara binince sanki direksiyon seti ile grand turismo oynar gibi hissediyorum
    sanki araba altymda kayyp gidiyor
    direksiyon deseniz sanki bo?a dönüyor gibi sanki arkasynda hiçbir?eye ba?ly de?il gibi

bi ?ahin sürmek bana golf sürmekten daha çok zevk veriyor

• Babasının dsg sini bozan kardeş yediğin sopa senin frekanslarını baya bi karıştırmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babanın golf ü bozuldu ya sen amcanın golfünü kullan. O daha hisli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi şahin sürmek bana golf sürmekten daha çok zevk veriyor'dan sonrasını oku... Artık çok geç, bu saçma yazının tamamını okumuştum.
  • Şahin gokart gibi o ayrı bi dünya ve bence zevkli değil. Ama söylediklerinizin bir kısmında haklısınız şu esp falan filan teknolojiler her ne kadar güvenliğimiz için gerekli olsa da sürücüyü gerçek sürüş ruhundan uzaklaştırdığı yadsınamaz. Her geçen gün bizi otomatik pilot araçların günlük binek araç olmasına daha da yakınlaştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agaçe -- 11 Ağustos 2015; 3:32:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu troll ama, cidden yeni arabalar iyileşen yalıtımın da etkisiyle gitmiyormuş gibi geliyor.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    O arabasına göre değişiyor :) Şimdi bazısı da gidiyormuş etkisi yaratıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grand turismoya devam et sen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik vites arabalar söz konusu ise sonuna kadar katılıyorum, pc de nfs oynar gibi aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.