Şimdi Ara

Yeni araba almayı düşünüyoruz 25-35 Bin TL arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu günlerde yeni kasa 2009 model clio symbolümüzü satıp 25-30 bin tl fiyat aralığında alabileceğimiz güvenliği ve konforu symbolden daha iyi olan bize sorun çıkartmıycak dizel aile aracı tavsiyesi bekliyorum. Kafamdaki araçlar konforunun methini çok duyduğum eski kasa wwpassat , citroen c5 , renault megane sizdende söylediğim kriterlere uygun araç tavsiyeleri bekliyorum teşekkürler.

• Bende de symbol vardı sattım. Megane 2 aldım şimdilik memnunum. Tavsiye ederim.
  • hocam kesinlikle accent era sıfır kilometre tavsiye ederim. problemsiz ve hızlı az yakan seri bir araç

ayrıca hyundai 5 yıl garanti yapıyor tüm araçlarına. çok kolaylıkları da var 5 yıl cebinden para çıkmayacak herşey servise ait

taksicilere sordum süper araba diyorlar bakma böyle durduğuna çekişi performansı güzel diyorlar ayrıca az yakıyormuş

kesinlikle hyundai derim kafan rahat olur hemde ucuza sıfır araba sahibi olursun
  • Bnm aradığım araç kaliteli ve yarın öbürgün allah göstermesinde ciddi bir kaza yapsak accentten sağ çıkamayız bence yeni chevrolet aveolarda 8hava yastığı standart falan die duydum kullanıcısı varmı acaba tavsiye edermi 35bin tlye güvenlik ve konfor açısından ödün vermeyen bir araç istiyoruz
  • a5 kasa octavia, 2004-2005 passat, 2008 ve üstü astra sedan,focus2 titanyum
    bunlardan bir üst sınıf olmasına rağmen cıkabilecek masraflar yüzünden passatı sona atarım.Dizelle birsey diyemem lpg takılacaksa ilk tercihim octavia olur.
  • yeni aveo
  • fiat puntoyu tavsiye ederim araç aileler için ideal az yakıyo ve performansıda gayet iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyeler arasında şu anda daha önceden de konfor bakımından falan bnm için öne çıkan skoda ve passat oldu daha fazla yorum geldikçe özellikle kullanıcısından olumlu olumsuz yorumalra göre karar vericez uzun vadede sorun çıkartmayan araba lazım
  • nissan note lara bir bak hocam
  • note ler bence fiyatını haketmiyor ama hiç kullanmadığımız için ön yargılı olmuycam karşılaşılaştırma yaaprken donanım ve fiyatı lara bakıp en uygun olanı seçicem
  • Yeni aveo inceleyi derim. 8 hava yastığı stra stop abs esb ve özellikle fiatı çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukoktem

Yeni aveo inceleyi derim. 8 hava yastığı stra stop abs esb ve özellikle fiatı çok iyi

bende öyle düşünüyorum otomatik klima falan en düşük modelinde bile standart olarak sunulmuş tabi aracı kullanın yorumlarını almak gerek yada bi test sürüşü
  • quote:

Orijinalden alıntı: gar1diyan

quote:

Yeni aveo inceleyi derim. 8 hava yastığı stra stop abs esb ve özellikle fiatı çok iyi

bende öyle düşünüyorum otomatik klima falan en düşük modelinde bile standart olarak sunulmuş tabi aracı kullanın yorumlarını almak gerek yada bi test sürüşü

Ben 1.5 ay oldu aveo kullanıyorum genel olarak arçtan memnunum , tabii her araçta oldugu kadar eksileride var. EKSİLERİ bence en öenemli içeri ses alması ve yolda giderken çakıl seslerini duyulması ama genel olarak bunlar araçlarda duyuluyor ama az duyulan ve çok duyulan araçlar var. ARTILARI hava yastıgı çok çarpışma testinde 5 yıldız alması yakıtı ıyı (benim araç dizel 100km 5.7 ortala gösteriyor tabi yeni araç) star stop, abs,esp, sedan için bagaj 502lt,anti badanaj sistemi kliması ise manuel klima far sensürü, aynalar ısıtmalı genel olarak donanıma göre ve fiatına göre iyi bii araç.

• Auris yada daha uygun fiyat düşünürseniz Corolla sol öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

Ben 1.5 ay oldu aveo kullanıyorum genel olarak arçtan memnunum , tabii her araçta oldugu kadar eksileride var. EKSİLERİ bence en öenemli içeri ses alması ve yolda giderken çakıl seslerini duyulması ama genel olarak bunlar araçlarda duyuluyor ama az duyulan ve çok duyulan araçlar var. ARTILARI hava yastıgı çok çarpışma testinde 5 yıldız alması yakıtı ıyı (benim araç dizel 100km 5.7 ortala gösteriyor tabi yeni araç) star stop, abs,esp, sedan için bagaj 502lt,anti badanaj sistemi kliması ise manuel klima far sensürü, aynalar ısıtmalı genel olarak donanıma göre ve fiatına göre iyi bii araç.

badanaj derken ?

• Ford Focus önerebilirim.
  • Aveonun içeri yol sesi alması beni o araçtan açıkçası soğuttu , bir yakınımda focus vardı yeni sattı hep çok memnun olduğunu söylerdi ama bi duyuma görede konfor istiyorsan fordtan uzak dur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum hiç fordumuz olmadı tabi yine kullanıcıların tecrübeleri bu konuda beni aydınlatıcak öneride bulunan herkese teşekkürler edindiğiniz tecrübelerle bana yardımcı olmaya devam ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

quote:

quote:

badanaj derken ?

Traction Control (Anti Patinaj Sistemi)

Halk arasinda "anti-patinaj sistemi" olarak da isimlendirilen çekis kontrol sistemi, elektronik bir aktif güvenlik ünitesidir.

Çekis Kontrol Sistemi Nedir?

Otomobilin çekise sahip tekerleklerinden herhangi birisi gereginden fazla dönüp patinaja düstügünde devreye giren sistem gazi kademeli olarak kesip motor gücünü gerekli oranda düsürerek patinaji önler. Böylece tekerleklerin yola tutunmasi saglanarak aracin güvenli bir sekilde yol almasi saglanir.

Hangi araçlara uygulanabilir?

ABS fren sistemli ve enjektörlü her türlü araca uygulanabilir.

Çekis Kontrol Sistemi'nin avantajlari nelerdir?

Çekis Kontrol Sistemi bulunmayan araçlarda kaygan zeminlerde (islak, buzlu, toprak, vb.) ve dönüslerde gereginden fazla gaza basilmasi durumunda çekis yapan tekerlekler hizla bosa döner ve aracin savrulmasina sebep olabilir. Oysa Çekis Kontrol Sistemi bulunan araçlarda her türlü yol sartlarinda emniyetli yol tutus saglanir.

- Sürüs güvenliginizi arttirir
    - Virajlarda yoldan çikmanizi engeller
    - Kayfan zeminlerde güvenli yol almanizi saglar
    - Her türlü yol sartinda daha performansli kalkis yapmaniza yardim eder
    - Lastik ömrünü uzatir
    - Aks, debriyaj balatasi, sanziman vb. aktarma organlarinin ömrünü uzatir
    - Kullanim tarzina göre ayarlanabilir
    - Istenildiginde devreden çikartilabilir
    - Aracin orjinal tesisatini bozmaz
    - -40 C, +80 C ortam sicaklakliklari arasinda çalisabilir
    Ford iyi bi araç türkiye şartlarında da tutuluyor ama alacağın 2. el ford birde 0 alabiceğin bi araç ikisinin kıyaslamasını iyi yapmalısın... Tercih meselesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.