Şimdi Ara

Yeni Animemiz Soul Eater :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Yazar: Shana Tarih: 10/01/2008
    Soul Eater TV Serisi Atsushi Ohkubo’nun mangası Soul Eater’ın animeye uyarlanacağı yönünde uzun zamandır dolaşan söylentiler, yapımın geçtiğimiz günlerde açılan resmi sitesiyle onaylanmış oldu. Fullmetal Alchemist, Wolf’s Rain ve Darker than Black gibi animelerde imzası olan BONES şirketi tarafından uyarlanacağı belirtilen yeni serinin baharda başlaması bekleniyor.

Şimdiye kadar toplam 10 ciltte toplanan seri, Square Enix’in Aylık Shonen Gangan dergisinde devam etmekte. Serinin tanıtımına ise buradan ulaşabilirsiniz.

quote:

Soul Eater

Soul Eater
    Anime'nin Adı: Soul Eater
    Diğer Adları: ソウルイーター
    Kategori: TV Serisi
    Tür: Macera, Komedi, Doğaüstü Güçler
    Gönderen: Shana
    Resmi Sitesi: [www]
    Yayım Tarihi: -/--/2008
    Firma/Stüdyo: BONES
    Türkiye'de: Yayımlanmadı
    Linkler: [ANN]
    Genel Puan: Henüz yorum/puanı yok
    (İlk Yorum/Puanı Siz Girin)
    Favori: 1 üyenin favori listesinde
    Giriş Tarihi: 10/01/2008
    Son Değişiklik: 10/01/2008

Yapımcılar/Sanatçılar:

Yönetmen: Takuya IGARASHI
    Senaryo: Akatsuki YAMATOYA
    Dizayn: Yoshiyuki ITO (Animatör)
    Orjinal Eser: Atsushi OHKUBO

Tanıtım:

Hikâye, Shinigami’ler (Ölüm Tanrıları) için Death Scythe’ler yaratmak amacıyla kurulmuş Shinigami Weaponry Vocational okulunda geçer. Okulda okuyan insan ve şeytan öğrenciler birlikte 99 insanın ve bir cadının ruhlarındaki tohumları arayıp bulmalı ve şeytan olan öğrencilerden biri de bir Death Scythe’ye dönüşmelidir. İnsan öğrencilerden biri olan Maka Ablan, gerçek formu bir scythe (tırpan) olan bir çocukla eşleştirilir ve ikisi birlikte Soul Eater’a dönüşmek için tohumları toplamaya başlarlar.

Anime resmi olarak başladı ilk iki bölümünü internetten ayrıca tl'si olanlar hd'lerini bulabilirsiniz.
    Anime biraz çocukça da gözükse baya iyi bir anime olacağı belli.
    Dünyası pek garip çizilmiş ay ve güneş harikaŞimdilik bölümlerde karakterlerin tanıtımı yapılıyor Maka,Soul Eater,Black Star ve Tsubaki tanıtıldı.
    Aksiyon sahneleri fena değil biraz Bleach'ten alınmalar var gibi.
    Ayrıca en çok sevindiri haber Ecchi'liği de az tutmamış değiller.
    Ayrıca mizah çok kıvamında tutulmuş.Karakterler sulu değil.Her türlü duygu yapılandırması tam görünüyor
    Benim hoşuma gitti valla takip edeceğim sizde bir deneyin derim beğenirsiniz gibi geliyor.

(3 te düşmüş bulunuyor bunlar tabi çevirilere göre Rumble funsub grubunu takip etmeye çalışıyorum.Yoksa japonya'da 4 düşmüş.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 29 Nisan 2008; 13:12:27 >

• İlk 2 bölümünü indirdim. 1. bölüm çok zevkliydi gerçekten. Maka ile Soul Eater 'ın diyolagları kopartıyo hele Blair Cadısının evine daldıkları sahne müthişti. Zaten o cadıya hastayım animeyle daha da çok hasta oldum Bendekilerde Rumble. Ayrıca Shinigami-sama ve onun silahı (Adını hatırlayamadım) süperler. Özellikle Shinigami-sama 'ın kafasına geçirişi öldürdü beni Giriş parçasıda çok güzel. Elemanın sesi çok tanıdık ama çıkartamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSpideR99 -- 28 Nisan 2008; 22:14:35 >

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

İlk 2 bölümünü indirdim. 1. bölüm çok zevkliydi gerçekten. Maka ile Soul Eater 'ın diyolagları kopartıyo hele Blair Cadısının evine daldıkları sahne müthişti. Zaten o cadıya hastayım animeyle daha da çok hasta oldum Bendekilerde Rumble. Ayrıca Shinigami-sama ve onun silahı (Adını hatırlayamadım) süperler. Özellikle Shinigami-sama 'ın kafasına geçirişi öldürdü beni Giriş parçasıda çok güzel. Elemanın sesi çok tanıdık ama çıkartamadım.

---Spoiler---
    Shinigami'nin silahı Maka'nın babasıydı.Bende hatırlayamadım adını Soul Eater'in hali zaten beni yerlere yatırdı bu arada üç düştü nerden indiriyorsun bilmiyorum ama belki işine yarayabilir.http://www.rumbel-subs.com/ burda torrent linki var.

• Site için sağol, burdan takip etmek daha kolay olur. m.ninova'dan takip ediyordum önceden. 3. Bölümde Shinigami-sama 'nın oğlu tanıtılacak. Cool bir karekter bence ve silahları çok güzel. Mangada çok garip tutuyordu silahları o yüzden kıldım ama animeden normal tutuyor sanırım. Bu arada bir sahne

• quote:

Site için sağol, burdan takip etmek daha kolay olur. m.ninova'dan takip ediyordum önceden. 3. Bölümde Shinigami-sama 'nın oğlu tanıtılacak. Cool bir karekter bence ve silahları çok güzel. Mangada çok garip tutuyordu silahları o yüzden kıldım ama animeden normal tutuyor sanırım. Bu arada bir sahne

Bu arada hangi halleri normal hallerimi yoksa Ben Tsubaki'nin hayranı oldum.

• Silahlardan bahsediyorum. Biri kibirli, diğeri utangaç ya. Hastayım onlara ya xD Tsubaki zaten taş ya. Ninja hatun. Yalnız Black Star bombaydı bağıra bağıra dalıyor mal
    Beşiktaş-B. Dortmund-A.Madrid
    Farzı mahal:qRueL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galiba sadece ikimiz izliyoruz
    Beşiktaş-B. Dortmund-A.Madrid
    Farzı mahal:qRueL
  • daha anca 3. bölümü çıktı bekleyin artar ben zaten bitmeyen bir animeye başlamadığım için benim için ümit yok ama olsun napayım beklemeyi sevmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

daha anca 3. bölümü çıktı bekleyin artar ben zaten bitmeyen bir animeye başlamadığım için benim için ümit yok ama olsun napayım beklemeyi sevmiyorum

beklemek en iyisidir hacı bende beklemekten yanayım beklerken başka seriler yapıyoruz

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • Sizi bir meraka düşürelim görürüz. Hocam rumble biraz daha kurcaladım torrentları verdikleri trackeri buldum.İki şekilde sistemi var bir tracker şeklinde diğeri ise özel yani üyelere göre veriyorum siteyi burdan takip etmek daha kolay olur.

http://tracker.anirena.com/index.php
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

daha anca 3. bölümü çıktı bekleyin artar ben zaten bitmeyen bir animeye başlamadığım için benim için ümit yok ama olsun napayım beklemeyi sevmiyorum

beklemek en iyisidir hacı bende beklemekten yanayım beklerken başka seriler yapıyoruz

@pagan ve @dombiliye katılıyorum, bitmemiş bi seriyi indirip/beklemek sıkıyor, onla uğraşacağıma başka animeler indiriyorum

• Valla beklemekte ayrı bir zevk aslında bence. Daha bir heyecanlı oluyor ^_^ Şu an 3. bölümü izliyorum müthiş ya. The Death Kid süper. Seslendirmeni harika zaten, Mamoru Miyano (Bkz. Gundam 00 Setsuna F Seiei, Ouran Koko Tamaki, Death Note Kira) tam oturmuş açıkçası ^_^

edit:indi.relim demeyi yasaklamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 29 Nisan 2008; 21:33:11 >
  • quote:

Valla beklemekte ayrı bir zevk aslında bence. Daha bir heyecanlı oluyor ^_^ Şu an 3. bölümü izliyorum müthiş ya. The Death Kid süper. Seslendirmeni harika zaten, Mamoru Miyano (Bkz. Gundam 00 Setsuna F Seiei, Ouran Koko Tamaki, Death Note Kira) tam oturmuş açıkçası ^_^

beklemek iyide hemen gün gelsin diye sayıyoruz asker gibi

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • quote:

Valla beklemekte ayrı bir zevk aslında bence. Daha bir heyecanlı oluyor ^_^ Şu an 3. bölümü izliyorum müthiş ya. The Death Kid süper. Seslendirmeni harika zaten, Mamoru Miyano (Bkz. Gundam 00 Setsuna F Seiei, Ouran Koko Tamaki, Death Note Kira) tam oturmuş açıkçası ^_^

Allahın simetri manyağı.Ne haldi o öyle güçlü bir karakter gibi.Ama manyak sırf simektrik diye ölüyordu.Silahları çok manyak yalnız.Beklemek bencede işin içine biraz heyecan katmıyor ama o kadar anime varken araya kaynıyor gidiyor.Sadece onu izlersen neysede.
  • Silahlarında da problem buluyor ya koptum orada. Hele "Bırakın beni öleyim" gibisinden şeyler diyor ya Allah'ım yerlere yattım ya Black Star'ın bölümü hoşuma gitmedi elemanın sesi çok kıl
    şimdi başlasam buna 1 saate bitecek.sonra beklede haftaya öbür bölüm felan
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.