Şimdi Ara

yeni anayasada türklük yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni anayasada türk kelimesi dahi geçmiyor türklüğü çıkardılar bu demektir bu devlet biz türklerin değil artık ne yapacağız arkadaş bunlara tapan sorgulamayan koyun bir kesimde var bir halt bilmeden gidip evet basıcaklar artık deli olucam nerden doğdum bu ülkede .

• İmparator devler geliyor o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni anayasa diye bir şey yok, Anayasa değişikliği var. Mevcut anayasada değişiklik olacak, değişiklik paketini sanıyorum ki okumadığınız gibi hiç görmediniz de. Muhalefet güzel de biraz sağlam zemin üzerine olsa ne hoş olur.
  • Bazıları için sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam

Arap oldular, kula kul oldular, hacı hoca oldular bi tek Türk olamadılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Yeni anayasa diye bir şey yok, Anayasa değişikliği var. Mevcut anayasada değişiklik olacak, değişiklik paketini sanıyorum ki okumadığınız gibi hiç görmediniz de. Muhalefet güzel de biraz sağlam zemin üzerine olsa ne hoş olur.

ömür boyu dokunulmazlık ve allah yetkileri neyi kabul edilebilir bunun denetleyen de yok bildiğin dikta.

yeni anayasada türklük yok

• bldoy kullanıcısına yanıt
    Konuda dediğiniz o değil ki. Zırva tevil götürmezmiş, kıvırmayın. Daha değişiklik olduğundan dahi haberiniz yok, burada tahlil yapmanızın hiç gereği yok.
  • quote:

Konuda dediğiniz o değil ki. Zırva tevil götürmezmiş, kıvırmayın. Daha değişiklik olduğundan dahi haberiniz yok, burada tahlil yapmanızın hiç gereği yok.

nickini değiştirmen gerekli hiç uyumlu değilsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Demokrasi laiklikten önemli mi?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bldoy

quote:

nickini değiştirmen gerekli hiç uyumlu değilsin.

Tabii.
  • Şuan için,Laiklik,Türklük,bayrağın şekli,yönetim biçimi gibi şeyler duruyor anayasada,önce başka maddeleri değiştiriyorlar.
    Sıra diğerlerine gelme ihtimali de var tabi.
  • anayasada yeni 18 madde aşağıdaki linkte var, Türklük kadırılıyor denen arkdadaşlar bahsettiğiniz maddeyi söyleyin de biz de bilelim. Olaylara ideolojik bakarsak hiçbir katkı sunamayız.
    http://www.cnnturk.com/turkiye/yeni-anayasa-maddeleri-nelerdir-18-maddelik-yeni-anayasa-tam-metni
  • Şimdi hdpli milletvekilide diyorki kürtlük yok anayasada Hepinizin zihniyeti aynı
  • abi nasıl bir nesil geliyor ben utanıyorum anayasada türklükle alakalı bir değişiklik yokki
    bu nedir abi milliyetçilik beyninizi zombiye mi çevirdi ne yaptı.
  • Milliyetçilik milleti olmayanlar için faşizmdir.

Atsız
  • Okuma yazma bilmeyen, yorumu sırf beğeni aldın diye saçmalayan bir tip daha.

Hangi madde kapsamında Türklük çıkarılmış göstersene paşam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anzer

anayasada yeni 18 madde aşağıdaki linkte var, Türklük kadırılıyor denen arkdadaşlar bahsettiğiniz maddeyi söyleyin de biz de bilelim. Olaylara ideolojik bakarsak hiçbir katkı sunamayız.
    http://www.cnnturk.com/turkiye/yeni-anayasa-maddeleri-nelerdir-18-maddelik-yeni-anayasa-tam-metni

Liseli ergenlerin sivilcelerini patlatarak yazdıkları yorumlar bunlar. Ciddiye alıp maddeleri okutmaya çalışmana değmez. Çünkü okuma yazmayı yeni yeni öğreniyorlar.

• iyice osmanlıya çevirdiler ülkeyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.