Şimdi Ara

Yeni altyapı sisteme ne zaman tanımlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölgeme VDSL altyapısı geldi. Ben de vdsl paketlere geçmek istiyorum ama müşteri hizmetleri hala eski altyapımı görüyor. VDSL olmadığını söylüyorlar. Ne zaman sisteme yeni altyapım tanımlanır?

• Dolap devreye girdiği zaman sisteme tanımlanır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Dolap devreye gireli 2 gün oldu. Eski ve yeni hat değerlerimi atıcam şimdi buraya, fakat dünden beri konuştuğum 10 tane müşteri temsilcisi de portuma erişemiyor. Paketimi veya hızımı değiştiremiyorlar. Extranet hat sorgulama sayfasında hala eski hat değerlerim gözüküyor. Yeni portum tt sistemine işlemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 27 Temmuz 2020; 22:33:28 >

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Hmm o zaman en basit yolu yazayım, yarın bağlı olduğunuz telekom müdürlüğü çözüm masasına gidin. Durumu anlatın yardımcı olurlar.

Bağlı olduğum müdürlüğe gitmem için 2 saatlik gemi yolculuğu yapmam lazım :D Sanırım en mantıklı yol bizim buradaki saha ekiplerinden birininin yolda önünü kesip sormak, santralde bekleyeyim ya da illa bir ekip gelir :D
    Çok mantıksız değil mi ama port devreye girdi ama sisteme yansımadı ?
    Çalışma tamamlanmış olabilir. Telekom abonesiyseniz *** adresine yazın. Veya santraldekileri yakalayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 28 Temmuz 2020; 9:20:55 >
    Telekom abonesiyim, o maile yazdım ama cevap vermediler. Eskiden cevap vermişlerdi ama bu sefer ilgilenen olmadı. Extranette sorgulama yaptığımda benim sokağımdaki hatların hepsinde eski portlar çıkıyor. Halbuki tüm komşularımın internetleri gitti geldi yeni santrale geçildi. Ben yarın santraldekileri yakalayayım en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    5dkda bir extranet sitesinden altyapı sorguluyorum, bi adsl çıkıyo bi vdsl çıkıyo bi adsl çıkıyo bi vdsl çıkıyo, VDSL çıkınca hemen arayayım ttneti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 28 Temmuz 2020; 13:30:28 >
  • benım alt yapı 79 mbit gözüküyor ama güncelleme yapmışlar şuan 100 mbit vdsl alıyorum. ama ttnet harici millenicomda 79 turknette 75 mbit gözüküyor. bunu düzeltin dedim diğer iss lere duzeltemediler yada sallamadılar
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    O durum normal, ben de 100 alıyorum istanbulda sistemlerde 88 çıkıyor. Ama benim yazlıktaki durum çok daha ilginç işte sisteme göre her dakika portum değişiyor. Dün müşteri hizmetlerindeki adam dedi ki sen 9mbitten fazla hız alamazsın imkansız falan diyo dedim ben 20 alıyorum olmaz alamazsın falan iyice çıldırmalık olaylay. Portuma kimse erişemiyor :D

VDSL görüyorum sistemde tam arıyorum müşteri hizmetlerine bağlanana kadar adsl oluyo awdefg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 28 Temmuz 2020; 14:8:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.