Şimdi Ara

Yeni alınmış Windows yüklü bir pc de windows süresi ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babam 2 ay önce windows yüklü bir pc aldı. 3 gündür windows süresi bitti etkinleştirin diyip duruyor. Pc'nin yanında Cd ya da windows şifresi verilmedi . Ne yapmam gerekiyor ? Bilgisayarı BİM den aldık kafam karıştı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• çok rica ediyorum bilen birisi akıl versin. Malesef şu pc konusunda hiç bilgim yok ne zaman bi pc alsam sorunum olsa yardım alamıyorum burdan başka soracak kimsem de yok ne yazık ki
  • bilgisayar notebook mu masaüstümü ve hangi marka
  • BİM'den bilgisayar almanın sonu

Bilgisayarın etrafına bir bak etrafında üzerinde serial yani key yazan bir etiket varmı yoksa normal bir etiketi olmayan bir bilgisayarmı ? ayrıca windowsun süresi sınırsızdır muhtemelen kazık atmışlardır
  • Allah Allah kasa veya laptop aldınız sanırım ? nasıl olurda orjinal windows yazılımı yüklemezler gidin konuşun öyle şeymi olur. Hala sıkıntı devam ederse ben yardımcı olurum crackleriz sorun hallolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeqeWp

Allah Allah kasa veya laptop aldınız sanırım ? nasıl olurda orjinal windows yazılımı yüklemezler gidin konuşun öyle şeymi olur. Hala sıkıntı devam ederse ben yardımcı olurum crackleriz sorun hallolur

Çok teşekkürler hocam gidip konuşucam olmazsa neden böyle oldu anlamadım bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duffster

BİM'den bilgisayar almanın sonu

Bilgisayarın etrafına bir bak etrafında üzerinde serial yani key yazan bir etiket varmı yoksa normal bir etiketi olmayan bir bilgisayarmı ? ayrıca windowsun süresi sınırsızdır muhtemelen kazık atmışlardır

Hocam bana kalsa bime falan bulaşmam ben babamın işleri işte gitmiş almış şimdi uğraş dur. Etiketlere baktım key yazan bir etiket yok cd falan da çıkmadı içinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarın marka modelini söyliyebilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duffster

Bilgisayarın marka modelini söyliyebilirmisin?

Asus X551CA-SX014H hocam
  • Duffster kullanıcısına yanıt
    Asus X551CA-SX014H hocam
  • bu gibi ürünlerin bim ile alakası olmaz
    onlar alır ve kutusu açılmadan satar
    kutusu açıldı ise onu bilemem
    üzerinde windowsun lisans etiketi yok mu
    serial yazması şart değil
  • Benim bilgidim kadarıyla etkinleştirmesiz geliyor sen etkinleştiriyorsun ama bilgisayara yapışık bir etikette mutlaka serial yazması lazım sende bu serialı bilgisayarına girerek windowsunu fullemiş olursun ve sorunsuz kullanırsın cd çıkmayabilir her firma cd koymuyor ama serial mutlaka koymaları lazım zaten bu yasal bir şey yoksa sahteciliğe girer internetten işletim sistemine baktım verdiğin modele göre Windows 8 leptobun altına felan baktınmı altına koyuyorlar 55DAVH-59W23 bunun gibi numaralı sayılı bir etitek olucak üstünde Windows 8 in serialı yazar eyer hiçbiryerine yoksa tüketici hakem heyetine götür babanla durumu anlatın ama etiket felan yoksa direk normal her tarafı renkli sade bir leptop ise tüketici hakem heyetine git durumu anlat lisansız vermişler bunu etiket koymamışlar dersin işletim sistemim lisansız felan dersin onlar sizin adınıza gereken işlemi yaparlar ama sen tam emin değilsen yani etiket felan karıştırmış olabilirsin ama PM'den bilgsayarın her tarafının fotosunu çek ona göre yönlendiriyim seni hocam

• MuratTURAN1977 M kullanıcısına yanıt
    Var hocam etiket ama key yok. Hocam kutuyu ben açtım hiç kullanılmış gibi değildi etiketlerini falan ben söktüm windows'un kaç aydır kullanıldığını öğrenebilirmiyim ? Ayrıca arkadaşlar windows sınırsızdı demiş yani başkasının kullandığı bir pc olsa bile windows'un süresinin bitmesi saçma değil mi ?
  • MuratTURAN1977 M kullanıcısına yanıt
    Serial yazması şart degilmi ? Bugüne kadar her gördüğüm leptobun masaüstü pc nin etiketin üstünde serial yazar zaten bu OEM Format kutusunun üstünden alırlar pc ye yapıştırırlar millette o seriala bakar aktivasyonunu yapar serial etiketin üstündedir zaten boş etiketsiz bir Windows yazan bir etiket görmedim ben yıllardır evet dediğin doğru bim sadece aracıdır alır satar ama böyle bir durum varsa tüketici hakem heyetine gidilmeli.
  • Windowsun süresi bitmez sen etkinleştirmediğin için uyarı veriyor.daha sonra kullanamazsın onu çünkü etkinleştirmedin ö yüzden aktivatörler var.
    hocam sadece bilgisayarın seri numarası var tekrar baktım arkasına zaten 2 etiket var biri seri numarası biri de windows'un etiketi.
  • Windowsun etiketin üzerinde sayı ve harf ile karışık birşeyler yazıyormu ?
    o manada söylemedim
    herhangi bir etiket var mı windows yazan
    bazı kasaların üstünde hangi işletim sisteminin olduğunu belirten etiket oluyor
    sadece windows 8 yazıyor mesela
  • Vallahi dertsiz başıma dert açtım ya Bugün yarın kendime yeni bir pc alıcam etkinleştirmeyi yapmazsam pc kapanır mı ? Daha sonra garantiye versem o sırada benim suçum yok windows key i yoktu desem olmazmı. Tüketici heyetiyle falan uğraşmak istemiyorum onun yerine garantiye versem ya da bime ürünü versem onlar halletmeyecekler mi ? Ya elektronik mağazalarda götürsem ordakiler anlıyor bim deki adama götürsem garantiye gönder diyecek
    [simage]
     Yeni alınmış Windows yüklü bir pc de windows süresi ne kadar?
    [/simage]

soldaki etiketin gri olanı var sadece o kadar yani key falan yazmıyor hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.