Şimdi Ara

Yeni alınmış Windows yüklü bir pc de windows süresi ne kadar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam resim paylaştım sizin dediğiniz gibi işletim sisteminin ne oldugunu söyleyen etiket var sadece
  • Böyle birşeyi ilk defa görüyorum asus'dan

2.olarak bilgisayar kapanmaz internette full sürümlü otomatik aktivasyonlu Windowslar var onları kur kullan bir sorun olmaz pc kapanmaz sadece işletim sistemi aktivite olmadığı için kullanmana izin vermez.

o bilgisyarı yarın götürt göster ama istersen bana bilgisyarın arkalı önlü her tarafının fotosunu pm olarak at ben bir görünüşe bakayım belki senin gözünden kaçmıştır
  • Duffster kullanıcısına yanıt
    hocam windows keyleri 16 haneli oluyor değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

Bilgisayar kapanma durumu gibi birşey olmaz ama çok saçma hiç ugraşma belkide vardır biyerinde git sor yarın yapılıcakları yap eğer olmazsa crackleriz
  • 25 haneli. bak bunun gibi bir key olması lazım etikette BN3D2-R7TKB-3YPBD-8DRP2-27GG4
  • Sen Yarın bilgisayarcıya götür onlar görür bakar hiç uğraşma
    yok hocam o zaman eminim key olmadığına zaten 2 3 tane etiket var çok karışık değil önce gidip sorayım sonra arkadaşın dediği gibi crack yaparım ya da bime veririm onlar halleder
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeqeWp

quote:

Bilgisayar kapanma durumu gibi birşey olmaz ama çok saçma hiç ugraşma belkide vardır biyerinde git sor yarın yapılıcakları yap eğer olmazsa crackleriz

aynen hocam gidip sorarım olmazsa onlara veririm pc yi olmazsa crack yaparız ben anlamam ama size sora sora yaparım işte
  • Crack kolay KMS Pico ile yapılıyor zaten programa çift tıklıyor kendisi crack oluyor :) sen arkana yaslanıp izliyorsun yarın Bilgisayarcıya götür onlar halleder.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeqeWp

quote:

aynen hocam gidip sorarım olmazsa onlara veririm pc yi olmazsa crack yaparız ben anlamam ama size sora sora yaparım işte

Tamamdır alıntı yap mesaj at bi şekilde ulaş hallederiz linkini falan ayarlarım hepsini ben sıkıntı yok

• hiç inandırıcı bir topik değil, geyik yapılıyor bu konuda. şikayet edeceğim duk' u.
    notebook yerine pc demek, ekinleştirme nasıl yapılır bilmemek, alternatifleri sormamak, key' in kaç haneli olduğunu sormak.. üff sıkıcı geldi ben gidiyorum..
    hocam çok teşekkürler bir arkadaş yardımcı olacak olmazsa yarın onla yapıcam her şey için teşekür ederim yarın hallederim bu sorunu sıkıntı olursa tekrar buraya yazarım
  • LeqeWp kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam görüşürüz tekrar teşkkür ederim şimdiden
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    öyle hocam yapıcak bi şey yok anlamıyorum zaten çok da ihtiyacım olmuyor birileri yardım ediyor ciddi manada nefret ediyorum bu bilgisayar sorunlarından anlamadığım için daha da fazla nefret ediyorum ve hep böyle sorunlar anlamayan adamların başına gelir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.