Şimdi Ara

Yeni aldığım Ps4 Slim Fifa 17 dvd'sini çizdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Birkaç gün önce indirime dayanamayıp 1216b kasa konsolumu arkadaşıma satıp hemen sonrasında SYD'den Ps4 slim aldım. Konsolun yanında hediye gelen ve hiç oynamadığım Fifa 17'yi satmamıştım. Konsolum bugün geldi, kurulumunu yaptım. Sonrasında Fifa 17'yi taktım dvd okuyucusundan acayip sesler gelmeye başladı, okuyucuda bir şeyler olduğunu anladım, hemen diski çıkarttım. Ama iş işten geçmiş, diskin bir kısmını çizmiş, hatta oymuş. Sonra tekrar taktım, oyunu açtı bir maç yaptım. O sırada oyunu hdd'ye yüklemesini yapıyordu, %90 larda takıldı disk hata vermeye başladı. Sonra diski tekrar çıkarttım. Gözlük bezimle sildim tekrar taktım. Yine aynı garip sesi verdi. Sonraki takıp çıkarmalarımda hata vermedi ama oyunu açıyor hemen kapanıyor, hata veriyor. Dvd büyük ihtimalle uçtu.

SYD Bilgisayarla iletişime geçtim, konsolu bize gönderin, inceleyelim dediler. Ama oyunum çizildi, makine çizdi, kullanılamaz hâle geldi dedim onu da dışarıdan aldığım için herhangi bir şey yapamazlarmış. Sadece konsolla ilgileneceğiz dediler. Şimdi ben yarın konsolu Sony Yetkili servisine kendim götürsem, cihazı teslim etsem. Oyunla ilgili durumu da belirtsem. Dvd okuyucuda sorun olduğu anlaşılınca oyunu tekrar edinme şansım var mıdır? Düşük bir ihtimal gibi ama , 0 cihaz ilk defa dvd takıyorum oyunu mahvediyor. Fabrikasyon sorunu olduğu belli. Aynı yerde kaç farklı konsol kullandım ne bir çizilme, kırılma, dökülme sorunum olmadı. Üstüne üstlük makineyi hareket bile ettirmedim bu ihtimal de yok. Cihaz değişecek gibi görünüyor ama oyun ne olur sizce hiçbir umut yok mu arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 18 Ekim 2016; 22:37:04 >

• İlk slim vakası hayırlı uğurlu olsun. Ps4 ü satıp slim alanları da anlamıyorum o ayrı mesele. Konuya gelirsek, oyunun için yapılacak bir şey yok. Cihazında muhtemelen değişir ithal garanti değilse.

Orijinalden alıntı: berkay_53

İlk slim vakası hayırlı uğurlu olsun. Ps4 ü satıp slim alanları da anlamıyorum o ayrı mesele. Konuya gelirsek, oyunun için yapılacak bir şey yok. Cihazında muhtemelen değişir ithal garanti değilse.

Orijinal Sony Garantili hocam cihaz. Daha sessiz ve yeni bir cihaza geçeyim demiştim. Gerçekten sessiz cihaz ama cd'yi çizerken hiç de öyle değildi. :) Cihazın sorunu netleşirse, fabrikasyon hatası olduğu kesinleşince de mi umudumuz olmaz hocam? Sonuçta ürün sıkıntılı , sağlam oyuna da zararı verdi. Bir dayanak olmaz mı sizce?

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

İlk slim vakası hayırlı uğurlu olsun. Ps4 ü satıp slim alanları da anlamıyorum o ayrı mesele. Konuya gelirsek, oyunun için yapılacak bir şey yok. Cihazında muhtemelen değişir ithal garanti değilse.

Orijinal Sony Garantili hocam cihaz. Daha sessiz ve yeni bir cihaza geçeyim demiştim. Gerçekten sessiz cihaz ama cd'yi çizerken hiç de öyle değildi. :) Cihazın sorunu netleşirse, fabrikasyon hatası olduğu kesinleşince de mi umudumuz olmaz hocam? Sonuçta ürün sıkıntılı , sağlam oyuna da zararı verdi. Bir dayanak olmaz mı sizce?

Adamların yanında cihaza başka bir CD takıp onu da aynı şekilde çizerse ispatın olur.

• Direk sony garantiye gonderin. Oyunuda cizerken kameraya alin sesle birlikte. Goruntuleri verin. Gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lubuoguz

Direk sony garantiye gonderin. Oyunuda cizerken kameraya alin sesle birlikte. Goruntuleri verin. Gecmis olsun.

Dediğiniz gibi video çektim hocam. Dvd'yi takıyorum ve bahsettiğim çizme sesi geliyor. Her seferinde yapmıyor ama yaptığı sefere denk getirdik videoyu şansımıza. Yarın servise götüreceğim olumlu haberler alırız umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 19 Ekim 2016; 1:35:20 >
    Ps4 oyun alışverişlerim: iskender 86 Driveclub pri alındı; redow AC Unity sec alındı; ANIL007 the order sec alındı; classlord23 wolfenstein the old blood sec alındı; Toni-1903 wd sec alındı; Oliver-Queen nba 2k15 sec alındı; YusufKk469 gta5 plus sec hesap satıldı; hallos metro redux sec alındı; lucifer50 the order sec satıldı; bilalakman ac unity sec satıldı; LawlietRyuzaki the order sec ; lithium watch dogs sec satıldı ve daha fazlası takip edemedim artık :D
  • Arkadaşlar merhaba geç de olsa güncelleyeyim. Olayın ertesi günü Sony teknik servisine gittim. Durumu belirttim , okuyucuda sorun olduğunu ve oyunu da çizdiğini söyledim. Oyunu da yanımda götürmüştüm çizikleri gösterdim ,oyunla ilgili sorun olmayacağını sorunun olsa olsa makinede olduğunu DVD'ye zarar vermeyeceğini söyledi oradaki kişi. Biz bez ve sıvıyla dvdyi sildi. Çizikler gitti. Siz yine de başka bir cihazda deneyin , eğer oyunda bir sorun olmuşsa bunu belirtelim , oyunla birlikte cihazı gönderelim oyunu talep edelim dedi. Oyunu başka bir konsolda denedik herhangi bir sorun olmadı oyunda , sorun makinedeymiş. Cihaz için de değişim kararı çıktı. Bu hafta içinde elimizde olur dediler. :)

Arkadaşlar merhaba geç de olsa güncelleyeyim. Olayın ertesi günü Sony teknik servisine gittim. Durumu belirttim , okuyucuda sorun olduğunu ve oyunu da çizdiğini söyledim. Oyunu da yanımda götürmüştüm çizikleri gösterdim ,oyunla ilgili sorun olmayacağını sorunun olsa olsa makinede olduğunu DVD'ye zarar vermeyeceğini söyledi oradaki kişi. Biz bez ve sıvıyla dvdyi sildi. Çizikler gitti. Siz yine de başka bir cihazda deneyin , eğer oyunda bir sorun olmuşsa bunu belirtelim , oyunla birlikte cihazı gönderelim oyunu talep edelim dedi. Oyunu başka bir konsolda denedik herhangi bir sorun olmadı oyunda , sorun makinedeymiş. Cihaz için de değişim kararı çıktı. Bu hafta içinde elimizde olur dediler. :)

sevindim çözüldüğüne, hayırlı olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

Arkadaşlar merhaba geç de olsa güncelleyeyim. Olayın ertesi günü Sony teknik servisine gittim. Durumu belirttim , okuyucuda sorun olduğunu ve oyunu da çizdiğini söyledim. Oyunu da yanımda götürmüştüm çizikleri gösterdim ,oyunla ilgili sorun olmayacağını sorunun olsa olsa makinede olduğunu DVD'ye zarar vermeyeceğini söyledi oradaki kişi. Biz bez ve sıvıyla dvdyi sildi. Çizikler gitti. Siz yine de başka bir cihazda deneyin , eğer oyunda bir sorun olmuşsa bunu belirtelim , oyunla birlikte cihazı gönderelim oyunu talep edelim dedi. Oyunu başka bir konsolda denedik herhangi bir sorun olmadı oyunda , sorun makinedeymiş. Cihaz için de değişim kararı çıktı. Bu hafta içinde elimizde olur dediler. :)

sevindim çözüldüğüne, hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim hocam. Cihaz için bu hafta içi gelecek dediler ama internette araştırdım 1-2 ayda gelen cihazlar olmuş. Umarım dedikleri gibi olur bu hafta içinde kavuşuruz. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.