Şimdi Ara

yeni aldığım protein tozu hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar spora başlayalı 1 ay oldu sayılır boyum 1,76 kilom 66. günlük yediklerime dikkat ediyorum mümkün olduğu kadar protein karbonhidrat almaya çalışıyorum ton balığı makarna vs. ama bunların spor yapanlar için yeterli olmadığını da biliyorum ve dolayısıyla protein tozu aldım tozlar hakkında pek bilgim yok izmir optimumdaki mağazadan adama 1 aydır spora gidiyorum hangi protein tozunu almalıyım dedim bunu önerdi ve aldım. sizce de doğru mu yapmışım bunu alarak. teşekkürler https://www.gnc.com.tr/urun/qnt-metapure-whey-protein-chocolate-2-kg/67

• 1 aydır spor yapanın supplemente para yatırması israf kim dedi sana yediklerin yeterli değil diye ayrıca satan seni kazıklamış alcaksan bari adam gibi ultimate, optimum felan alsaydın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittiğin adam ürünü satmak için seni yemiş bu bir. 1 aylık bir sporcunun protein tozu kullanması mantıksız bu iki. Beslenmen yetersiz diye bir sey söz konusu olamaz adam akıllı yediğin sürece. Ne biliyorsan yanlış biliyorsun dostum.
  • Gnc deki adam bilgisiz ve fiyatlari ciddi anlamda kazik.keske alt kattaki decathlondan alsaydin,ordaki fiyatlar internet magazalarindan bile ucuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için teşekkürler aldığım protein tozunu çöpe atacağım 3 ay sonra iyice araştırıp başka bir protein tozu alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan200

cevaplarınız için teşekkürler aldığım protein tozunu çöpe atacağım 3 ay sonra iyice araştırıp başka bir protein tozu alırım :)

niye çöpe atıyorsun ?
  • burdaki yorumlara göre ürün kötüymüş ve erken almışım :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

burdaki yorumlara göre ürün kötüymüş ve erken almışım :/

bitirene kadar kullan kardeşim, çöpe atmana gerek yok
  • quote:

cevaplarınız için teşekkürler aldığım protein tozunu çöpe atacağım 3 ay sonra iyice araştırıp başka bir protein tozu alırım :)

çöpe atılmaz yazık günah iade değişim yapabiliyorsan yap yoksa dursun son kullanması nekadar 2-3 ay sonra kullanmaya başlarsın zararı olmaz en azından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan200 O kullanıcısına yanıt
    Ürün kötü değil günde 2 ölçek kullanmana gerek yok servis bilgileri 2 ölçek için 1 ölçek alsan yeterli olur.
  • sadece spordan sonra 1 ölçek kullanmayı düşünüyordum
  • atcağına bana ver öğrenciye yardımın olur
  • oguzhan200 O kullanıcısına yanıt
    Aldığın protein tozu izole ve çok iyi bir Ürün... bilen bilmeyen herkes yazmış... çok sağlam bir ürün için rahat olsun... ancak şunada katılıyorum. 1 aylık Spor Geçmişin var,kullanman için çok erken. ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.