Şimdi Ara

yeni aldığım i20 usb okuyor ama mp3 görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba 1 hafta önce i20 2014 model 1.2 D-CVVT sense aldım full paket içinde daııchi 6.2'' ekran multimedya var.
    uzun yola gideceğimiz için usb,sd carda müzik yapacaktım ilk başta kingston dtse9 16 gb usb ye müzik yükledim arabaya taktım usb açıldı ama içi boştu sonra sd kartı denedim kingston 32gb aynısı bundada oldu usb yi takınca ekran açılıyor ama içinde dosya görünmüyor sd kartı ve usb yi biçimlendirdim (hızlı değil) fat32 olarak tekrar denedim malesef yine olmadı aynı usb yi arkadaşımda olan i20 2013 model ( mutimedya yok teyp gibi) denedim direk açıldı müzikler sizce neden müzikleri açmıyor arabada?

bu aradahttp://www.daiichi.com.tr/tr/urunlerimiz/avn-uniteler/i20-avn-unit/ burada özellikleri yazıyor multimedyanın
    32gb a kadar usb,sd card destekliyor. fat olarak aynı benim yaptığım gibi.

• GB olarak daha düşük usb veya sd deneyin ayrıca mp4 video formatı'da yüklerseniz bunu tanımayacaktır.
    Tanıması için MP4V formatında olmalı fakat bu formatta video bulmanız zor mp4-mp4v dönüştürmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TİTAN-X -- 22 Temmuz 2017; 15:33:0 >
  • TİTAN-X kullanıcısına yanıt
    yalnız arkadaşın usb 2gb onu denedim çalmadı benim usb-sd card arkadaşın arabasında çalıyor bu arada mp4 değil mp3 müzik yüklüyorum.
    ama malesef görmüyor. tekrar hatırlatayım fat32 olarak yüklüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertanhaki

yalnız arkadaşın usb 2gb onu denedim çalmadı benim usb-sd card arkadaşın arabasında çalıyor bu arada mp4 değil mp3 müzik yüklüyorum.
    ama malesef görmüyor. tekrar hatırlatayım fat32 olarak yüklüyorum.

flash belleği biçimlendirin ve yüklemek istediğiniz tüm mp3 parçaları tek seferde yükleyin sonradan ekleme yapmayın..

Mp4 mevzusunu video yüklerseniz bilginiz olsun diyerek yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TİTAN-X -- 23 Temmuz 2017; 19:11:8 >
  • Dediğiniz işlemi yapmıştım yavaş biçimlendirme yaptım yaklaşık 2.buçuk saat sürdü ve muzikleri tek seferde attım ama bi faydası olmadı dün mp4v olarak attım usb biçimlendirip ama oda olmadı acaba sorun ne benmi yanlış bir işlem yapıyorum anlamadım.

Yaptıklarımı anlatıyorum : 16Gb usb yi yavaş biçimlendirme yapıyorum fat32 olarak yaklaşık 3 saat sürüyor biçimlendirme bitince müziklerin hepsini seçip usb ye kopyalıyorum işlem bitince usb yi çıkarıp arabada deniyorum ama usb açılıyor müzikler görünmüyor dosya boş.

Acaba eksik bir işlem mi yapıyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertanhaki

Dediğiniz işlemi yapmıştım yavaş biçimlendirme yaptım yaklaşık 2.buçuk saat sürdü ve muzikleri tek seferde attım ama bi faydası olmadı dün mp4v olarak attım usb biçimlendirip ama oda olmadı acaba sorun ne benmi yanlış bir işlem yapıyorum anlamadım.

Yaptıklarımı anlatıyorum : 16Gb usb yi yavaş biçimlendirme yapıyorum fat32 olarak yaklaşık 3 saat sürüyor biçimlendirme bitince müziklerin hepsini seçip usb ye kopyalıyorum işlem bitince usb yi çıkarıp arabada deniyorum ama usb açılıyor müzikler görünmüyor dosya boş.

Acaba eksik bir işlem mi yapıyorum?

çözüm buldunuz mu acaba bende de aynı sorun var, okuması için bir süre bekliyor ancak okuyamadığı için çalmıyor

• Fat 32 ayirma birimi 4096 yapin birde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar bende yakın zamanda aldığım i20 de böyle bir sorunla karşılaştım şuradaki bulduğum site sayesinde çözüme kavuştum arkadaşın usb çalışıyor benimki çalışmıyordu bende bu şekilde çözdüm olayı
    şuradaki sitede resimli anlatımı mevcut
    arabalarda usb hatası çözümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekimnet -- 6 Ağustos 2018; 15:58:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.