Bildirim
Tv'ye taktığım usb bellek içinde hiç birşey gözükmüyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Servise sordunuz mu veya kullanma kılavuzunda yazmıyor mu?
Ayrıca tvnin usbden film oynattığına emin misiniz? Oynatmasını istediğiniz film avi mi , mkv mi, mpeg mi?_____________________________ Arkadaşlar,yazdığım mesajlarda sizi üzen veya kıran ifadeler varsa özel mesaj atın, hemen düzelteyim veya sileyim. Aynı saygı ve özeni sizlerden de bekliyorum.
Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.
Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir. -
Kulanma kılavuzunda ve tv'nin kutusunda yazıyor divx oynattığı. Avi denedim ayrıca mp3 olarak şarkıda koydum belleğe hiçbirini görmüyor. servise sormadım. _____________________________ -
Usb belleğe format attınız mı? Normal de FAT dosya yapısına sahiptir. Eğer format atılırsa NTFS olmuş olabilir ve NTFS 'i tv tanımayabilir.
_____________________________ Arkadaşlar,yazdığım mesajlarda sizi üzen veya kıran ifadeler varsa özel mesaj atın, hemen düzelteyim veya sileyim. Aynı saygı ve özeni sizlerden de bekliyorum.
Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.
Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir. -
Hemen deniyorum şimdi. Dediğiniz gibi bellek ntfs formatında. Şimdi değiştirip sonucu yazarım. _____________________________ -
Dediğiniz gibi yaptım ve oldu teşekkür ederim. _____________________________ -
Rica ederim. Tvnizi güle güle kullanın.
_____________________________ Arkadaşlar,yazdığım mesajlarda sizi üzen veya kıran ifadeler varsa özel mesaj atın, hemen düzelteyim veya sileyim. Aynı saygı ve özeni sizlerden de bekliyorum.
İNTUM TLEVİZYONDA USB VİDEO HANGİ FORMATTA ÇALIŞIYOR... USBYE FORMAT ATTIM AMA HALA OLMUYOR. YARDIM... HANGİ CONVERTER PROGRAMI İLE VİDEOLARI DÖNÜŞTÜRECEĞİZ? _____________________________ -
olmor _____________________________ 14 YILDIR FORUMDA REF ALIP-VERMIYORUM.GUVEN KONUSUNDA SIKINTISI OLANLAR ILE ALISVERIS YAPMIYORUM. -
teşekkurler _____________________________ 14 YILDIR FORUMDA REF ALIP-VERMIYORUM.GUVEN KONUSUNDA SIKINTISI OLANLAR ILE ALISVERIS YAPMIYORUM.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler