Şimdi Ara

Yeni aldığım ekran kartındaki sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bu hafta Vatandan Asus hd7870 ekran kartı aldım. Önceden 5670 ekran kartı vardı. Bu ekran kartı ile League of legends oyununu orta ayarlarda kasmadan oynayabiliyordum. Bu arada işlemcim de eski sayılır: Amd Athlon II x3 440 modeli. Bu işlemciye aldığım ekran kartı yüksek kaçıyor biliyorum, bu yüzden de haftaya fx 6300 almayı planlıyordum. Alana kadar yeni ekran kartımı taktım.
    Fakat anlamadığım nokta şu: Eski ekran kartımla orta ayarda rahatlıkla oynarken 7870 ekran kartımla orta ayar bile oynatmıyor? Ayrıca işlemci ısısı boşta 65 derece, oyunda 90 derece. Ekran kartımda bir bozukluk olabilir mi, yoksa işlemciden mi kaynaklı. En azından orta ayarda oynatır diye düşünmüştüm.

    Bir de oyun sırasında, bir kere durup dururken 1 sn bile denemeyecek kadar kısa bir süre için ekranda parlama belirdi ve geçti.



  • Ekran kartınızın en son driverlarını kurduğunuzu düşünüyorum. Bırakın orta ayarları, herşey açık dahi çok rahat oynatması gerekiyor. İşlemcinizin dar boğaz yapma durumu da bana mantıklı gelmiyor. Sonuç olarak, eski ekran kartınızla rahatça oynuyordunuz. Ben imzamdaki sistemle, güncel driverlar ve overclocksuz yaklaşık ~100-300 fps alıyorum.
  • Bozuk, değişimden gelmiş ekran kartını yollamış olabilirler mi? Vatan hakkında böyle bir duyum almıştım. Çok moral bozucu bir durum cidden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.