Şimdi Ara

Yeni Aldığım Buzdolabında Nokta Ezik LG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, https://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GN-H702HLHU marka buzdolabı aldım carrefoursa'dan. ürün geldi kurulumu da teknik servis tarafından yapıldı ( 1 haftadan biraz fazla oldu) Yakında evleneceğimiz için evde sadece çalışması için duruyor haliyle sürekli bir kullanım söz konusu değil.

Ürünü dün açarken nokta şeklinde ön kapağında bir ezik olduğunu fark ettik. Bunu en başlarda fark etmedik, ışık açısı nedeniyle sanırım. Dikkatli bakınca ancak ön alt kapakta bu ezikliği görebiliyorsunuz.

Çok takılmamam gerektiğini biliyorum ancak pahalı ürünler, kullanıma bağlı olsa dokunmayacak. Ancak bizden kaynaklı olmadığına eminim.

Şimdi firma biz kurduk siz yaptınız diyebilir. Bununla ilgili nasıl bir yol izlemem lazım ? Bu ezikle ilgili bir şey yapabilir miyim? Yoksa bu şekilde devam mı edecek ?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• Öyle diyecekler zaten ama siz yine de şansınızı deneyin. Yanlış anlamayın beni, kurulmuş bitmiş... Ben bile şu an siz yaptınız diyorum. Bu işler böyledir. Diğer türlü herkes temiz ve ahlaklı olsa sorun olmaz. Müşteriye uysalar bütün firmalar iflas eder çünkü bunun kontrolü mümkün değil.

Beni lütfen yanlış anlamayın. Keşke kurulumda iyice kontrol etseydiniz.

Bunun bir süresi var fakat o süre de geçti ise ( sanırım 1 haftaydı ) maalesef artık yapmazlar.
    Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.