Bildirim
Yeni 308 yardım lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Pejo fan yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gaziantep -
Pejo fan olmazmı foruma kalsa ortalığın pejodan geçilmemesi lazım
gelirler birazdan
_____________________________ -
Cam tavanli bul cok hoş oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Forum ölmüş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gaziantep -
Kardeş ne sorduğun belli değil. Adam gibi yazarsan adam gibi cevap alırsın. Aracın piyasası çok net değil bence. Başka da "süspansiyon vs" demişsin. Zaten bu arabanın incelemeleri var, 308 forumunda bir sürü yazılmış çizilmiş. Forumu öldüren sensin. Senin gibiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ne dediğin belli değil, nede ne istediğin... _____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ.
*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
-
göç etmek için doğdular. ya göç edecekler yada ölecekler. korkunç tehlikelere rağmen ilerliyolar. dünya onlara fısıldadı. harekete geç.. harekete geç ve yaşa..
son düzlüğe girilirken gül batur 1. şah batur sondan geliyor. gül batur geliyor şah batur geliyor. gül batur geliyor şah batur geliyor. 10. yıl gazi koşusunu süleyman atıyla gül batur alıyor. gül batur alıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler