|
Bildirim
Peki bu araçları alıp 5 sene sonra sıfırı olmayan arabayı millet ikinci el nasıl satacak. Talismani olanları düşünemiyorum. İkinci elde bu sürekli isim değişikliği sıkıntılı.
|
Vallahi herkes b.k atmış durmuş.
Bence tasarımı çok özgün ve çok güzel. Motor seçenekleri de çok iyi. Belli ki Renault çok sağlam çalışmış bu araba üzerinde. Ben çok beğendim bu aracı. Bu araç Avrupa'da iyi satar. TR'den bahsetmiyorum, bu ülke leş arabalara kaldı. |
Dünyada Fiat ve reno var model öldürüp model çıkarmada uzman olan... Saçma saçma iş yapıyorlar.
|
5 sene yaşar ve ölür sonra yeni bir isimle devam eder. Tipik fransız taktiği…
|
abi o koltuklar ne öyle ya supra ve tofaş karışımı |
motorlar iyiymiş |
birde o direksiyonun arkasındaki kollar nedir yaw uçak mı kaldırıyoruz biz fk |
2023'de gizli maddeler hükümsüz kalınca alacağım derdim ama kesmez bu. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
proporsiyonları çok bozuk olmuş upuzun arka stoplara dar bir gövde yakışmamış ön tasarımdan c5a havası aldım yan arka profil ben qasqaiden esinlendim diye bağırıyor |
bu fotoğrafı görene kadar her şey güzel ilerliyordu |
|
orta konsolda kol dayamanın önü tekrar bi el dayama eklemenin sebebi nedir ki ne işe yarar yani o? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaglarAkcam -- 8 Mart 2022; 14:3:26 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 8 Mart 2022; 15:25:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sürgülü konsol kapağı. Üzerindeki çıkıntı ise bilek dayama yeri. Tablet ekranı kullanınca iyi oluyor... |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |