Şimdi Ara

yemin ediyorum bıktım (kız içerir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
4.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lise3 ten beri beraberiz, şuan üniversite okuyoruz.aileler felan biliyor.

ne zaman birşeyine karışsam hep kavga gürültü.benim söz hakkım yok sanki.
    karışma konusunda arkadaşı bile olamıyorum, arkadaşları benden daha değerli.
    etek giyme derim kavga.iyi giy derim kıskanmıyormusun oluyor bu sefer.şunu yapma kavga bunu yapma kavga

kendi istediği gibi karışır birşey demem.ben karışınca ne bu tavırlar sevgilinim tabi karışıcam derim hop yine kavga.
    hep kendine müslüman

geçen gün denize gititk geldik.
    dün yine birşey için kavga ettik nereden geldiysem senle denize keşke gelmeseydim falan dedi, dayanamadım çektim gittim.

benim istediğim birşeyi istemez neden derim cevap vermeye bile tenezzül etmez.yüzüme bile bakmadan istemiyorum. o kadar.

kaldırmıyor artık bünye bu kadar şeyi

ayrılsam başkasını sevemeyecekmişim gibi geliyor
    yarın konuşacağım muhtemelen ayrılacağız.

• ipi kızın eline vermişsin dostum.yani çok taviz vermişsin şimdi de dert yanıyorsun.ya böyle devam edeceksin yada ayrılacaksın.ama önce konuş hatalarını ve yanlış davranışlarını yüzüne söyle belki düzelir diyecem ama kız milleti hepsi aynı suçu sana atacaktır muhtemelen....
  • Çoğu kızın bu tavırları sergilemesinin %90 nedeni şudur:
    -Cinsel birliktelik yaşamamanız.
    %10 u ise,başarısız kötü bir cinsel yaşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

Çoğu kızın bu tavırları sergilemesinin %90 nedeni şudur:
    -Cinsel birliktelik yaşamamanız.
    %10 u ise,başarısız kötü bir cinsel yaşam.

cinsellik düşünen bir kız değil hocam.gerek aile gerek çevre gerek kültür bakımından.
    en azından evlenmeden olmaz diyenlerden.
  • Ayrıl Dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
  • Yarın gelişmeleri bekliyoruz
  • Bir insan ilişkisinden dolayı mutsuz oluyorsa o ilişki bitmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıl gitsin ne uğraşırsın hayatını birinemi bağladın kardeşim o kadar trip çekilmez bu zamanda boşver uğraşma biraz o düşünsün kölemisin ya
  • Yazlıkçılar saldirin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @yokX2
    21 hocam.özel hayatına karışmak haddim değil zaten.en fazla açık giyinme derim.
    kendi kendine planlar yapıyor.bütün arkadaşlarının haberi var.saatler kala bana söylüyor.arkadaşlarından önce bana söylemek çokmu zor deyincede suçlu ben oluyorum.
  • kötü bi durum demi; bi tarafta seviyosun, birlikte bir hayat yaşamak istiyosun, onunla birlikte geçireceğin güzel günleri hayal ediyosun. öbür tarafta gerçeğe baktığında kzın nasıl amlamsızca sorun ürettiği gerçeğiyle yüzleşip "neden böyle olmak zorunda ki???" diyosun kendince.

neden böyle olmak zorunda olduğunu kızlar da bilmiyolar. zaten kzlar ne istediklerini de bilmiyolar (bir erkeğe hayalindeki kzı sor, anında konuşmaya başlar ve 10 saniyede anlatıp bitirir, aynı soruyu bi kıza sor, yarım saat bilmemki ya şöyle olsun böyle de olsa fena olmaz sanki vs vs.. diye düşünüp durur) o senin hiç hesap soramadığın kız arkadaşın varya, yarın senden ayrılır, sonra gider kendisine zerre saygı duymayan ve dediğim dedik zihniyetindeki kabadayının birine ilgi duyar.
  • geçmiş olsun otorite boşluğu ve laçka olmuş ilişki sonunuz hayırlı değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayril gitsin bir kac hafta uzulur aglarsin sonra ohh dunya varmis dersin cekilirmi hocam o zulum sevgi karsilikli olmadikdan sonra varligi neye yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzer bir durumu yasamis biri olacak diyecegim sudur ;

sen ne yaparsan yap yine duzelmeyecek iliski. daha da kotu olacak, ve olan sana olacak. benim iliskim herkesinki gibi degil, ben duzeltirim diyede dusunebilirsin. cabalarsin ugrasirsin, ama yine duzelmez. sen kendi sorunlarini, yanlislarini duzeltirsin, yine iliski duzelmez. karsi tarafa baglidir hersey cunku, ve bi kiz bu duruma geldikten sonra duzelmez. ben su ana kadar duzelenini gormedim. ama insallah seninki duzelir de sen mutllu olursun en azindan.
    ha bu arada, ayrilsaniz bile sen yine aci cekiceksin, uzuleceksin, belki 1 ay sonra bi umutla mesaj atacaksin, yine moralin bozulacak sonra. aradan zaman gecicek, baska bi kizla deniceksin, ama onu sevdigin kadar sevemedigin bi insanla olmak istemiceksin. oyle yasayip gidiceksin iste
  • sen baştan kural hatası yapmışsın kardeşim. ilk başlamadan önce ağırdan satıcaktın kendini. ben böyleyim böyle yapmanı isterim gibisinden konuşacaktın. sen baştan görünüşe göre kız olsunda nasıl olursa olsun demişsin.

bende 2 yıldır sevgilimle beraberim şu ana kadar tek bir kozu bile vermedim. ne dersem yapar. çünkü 1.si beni kaybetme korkusu var 2. si seviyor..
    tabi bende artık bi yerde istediklerini yapıyorum ama dozunu aşmadan. yapmasamda sorun olmaz. ipler benim elimde.

sana önerim değilde şahsi fikrimi söyleyeceğim. çok fazla kavga varsa kızın seni kaybetme gibi bir korkusu yoktur. sen etek giyme dersin o giyer neden? çünkü senin onu bırkamayacağını biliyor. sen hiç korkuttun mu bilmiyorum ama ben korkuttum ayrılma gibi. hemen geri vites attı. senin kızın fikri nasıl bilemem ama kozlar onun elinde almakta senin elinde....

vel hasılı kelam eğerki ayrılma gibi düşüncen varsa ayrıl. çünkü kızın korkusu yok. korkusu olmayan kız kendine değil sana zarar verir. hiç bişeyi umursamaz. senin başın ağrır.

yazdıklarımı umarım düşünürsün. istersen pm at yardımcı bile olurum. her konuda

• bas tekmeyi gitsin
  • yol ver gitsin
  • kızın seni sevdiğinden emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Sentence

sen baştan kural hatası yapmışsın kardeşim. ilk başlamadan önce ağırdan satıcaktın kendini. ben böyleyim böyle yapmanı isterim gibisinden konuşacaktın. sen baştan görünüşe göre kız olsunda nasıl olursa olsun demişsin.

bende 2 yıldır sevgilimle beraberim şu ana kadar tek bir kozu bile vermedim. ne dersem yapar. çünkü 1.si beni kaybetme korkusu var 2. si seviyor..
    tabi bende artık bi yerde istediklerini yapıyorum ama dozunu aşmadan. yapmasamda sorun olmaz. ipler benim elimde.

sana önerim değilde şahsi fikrimi söyleyeceğim. çok fazla kavga varsa kızın seni kaybetme gibi bir korkusu yoktur. sen etek giyme dersin o giyer neden? çünkü senin onu bırkamayacağını biliyor. sen hiç korkuttun mu bilmiyorum ama ben korkuttum ayrılma gibi. hemen geri vites attı. senin kızın fikri nasıl bilemem ama kozlar onun elinde almakta senin elinde....

vel hasılı kelam eğerki ayrılma gibi düşüncen varsa ayrıl. çünkü kızın korkusu yok. korkusu olmayan kız kendine değil sana zarar verir. hiç bişeyi umursamaz. senin başın ağrır.

yazdıklarımı umarım düşünürsün. istersen pm at yardımcı bile olurum. her konuda

sağol hocam.
    tam olarak duygularıma tercüman olmuşsun.dediklerini düşüneceğim

@Michuuu
    evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 3 Temmuz 2013; 16:42:50 >

• ya bırak gitsin arkadas başka birini bulurusn
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.