Eskiden çok kullanılırdı tavana yansıyan lamba ismi ne onu yaw
lambader
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
lambader
yok bilader
Anladım sanırım demek istediğini ışığı yukarı doğru veriyodu ve 2 tane ince çubuk üzerine sabitlenmişti çubuklar bayağı uzundu.Ve tepesindeki şey ufo gibiydi doğru mu?
quote:
Orjinalden alıntı: İlker Gökmen
Eskiden çok kullanılırdı tavana yansıyan lamba ismi ne onu yaw
hiç tavsiye etmem cok elektirik yakıyor ocağına incir ağacı diker
g
quote:
Orjinalden alıntı: drift34
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
lambader
yok bilader
acaba ne? brother :=)
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
Anladım sanırım demek istediğini ışığı yukarı doğru veriyodu ve 2 tane ince çubuk üzerine sabitlenmişti çubuklar bayağı uzundu.Ve tepesindeki şey ufo gibiydi doğru mu?
Programdakini bilmiyorum ancak anlattığına göre halojen lambadan bahsediyorsun, ben de elektrik tüketiminin yüksek olduğunu duymuştum.
Lambader , Yemekteyiz'deki halojen lamba çeşitinden bir lambaderdir en çok 500 en az 150 Watt yakar Fakat bunların 24 Watt olarak E27 Duylu Tasarruflu olanlarıda mevcuttur :)
500 watt halojen kullanıo onlar hiç tavsiye etmem
Çekimlerde rahat olsun diye kullanılıyor genelde ışığı tavana veridği için daha güzel bir aydınlatma sağlıyor. [eReN] nin dediği gibi koçtaş gibi yerlere bak standart E27 duylu olanlar var istediğin her ampülü takabiliyorsun ister tasaruf tak ister eski tip tungsten telli ampül.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme