Şimdi Ara

Yemeksepetinde siparişten sonra verilen puan ne işe yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
255.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar az önce yemeksepetinden yemek siparişi verecektim siteye giriş yaptım bugüne kadar hiç dikkatimi çekmeyen bir şey dikkatimi çekti. İsmimin altında yazan puan 1057 olmuş açık söyleyeyim ben bunu daha önce pek takmıyordum evet işte her siparişten sonra +50 puan kazandınız felan diyordu da siparişimi verdim abi artık banane felan deyip geçiyordum şimdiye kadar. Bugün puanımın 1000 üzerini geçtiğini görünce merak ettim ve bilen insanlara bunu sorayım dedim. Nedir bu neye yarar bilen varsa yazabilir mi?

• yemek sepeti ligi var. Orada yıl sonlarında puanlara göre sıralama oluyor. 1. sırada bitirene 1 ay boyunca tüm siparişlerini bedavaya veriyorlar.
  • 2009'dan beri buralarda takılan bir adamın yapabileceği troll cümle bundan çok daha iyisidir yakıştıramadım. Max 3-4+ gelir buna o da konuya ilgi olursa artık bakalım.
  • Sosyal medya gibi facebook bağlayabiliyorsun, diğer arkadaşların da kaç puanda görebiliyorsun, ve de son söylenen yemekleri görebiliyorsun "ahmet bilmemneden kokoreç almış gibi". Bir semtte o hafta ya da o ay (emin değilim ama hafta olması lazım) en çok puan kazanan kişi "muhtar" oluyor ve o semtten sipariş veren insanlar o kişinin ismini ya da nickini görüyor ve varsa fotosunu.

Bizim burada muhtar benim şuan, fotom gözüküyor restoran listesinin sağında yemek söylemeye çalışan herkese.

Bunlar dışında benim bildiğim kredi kartı puanı gibi kullanılabilir yanı yok, oyun gibi daha çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara sıra her haftanın birincisine kupon veriyorlar. Bana geçenlerde 25 lira kupon vermişlerdi. Bu haftada 500 puanı geçen her muhtara 20 lira kupon vericek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Ara sıra her haftanın birincisine kupon veriyorlar. Bana geçenlerde 25 lira kupon vermişlerdi. Bu haftada 500 puanı geçen her muhtara 20 lira kupon vericek.

Aa unutmuşum onu yukardaki mesajımda. Haftaya zenginim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla eğlenceli ama ne zaman ne yediğimi kimsenin bilmesine gerek yok bence ya. Daha güzel bir şekilde yapılabilirmiş bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5.887 puanim var ise yarar mi
  • Hiç öylesine oyunlaştırma bir işe yaradığı yok. Haftada bir o bölgede en çok puan alanı muhtar yapıyorlar Muhtarda yorumlarda vs. öne çıkıyor çok sipariş veren biri olduğu için olumlu veya olumsuz yorumu o restoranın düzgün hizmet verip vermediği konusunda daha belirleyici bir etken oluyor o kadar.

Benim 18.000 puan olmuş ben kendi semtimde yorum yaptığım zaman kötü dersem bu daha göze batıyor üstte ayrıca gösterildiği için adam alacağı varsa bile almıyor oradan mesela..
  • getir bu yemeksepetini batiracak, puan sistemi, muhtarlik vs... musteriye hicbir sey vermeyen, hep bana hep bana diyen, yemek dagitim sektorunde tekel olmus bu sirketin batmasi beni uzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

getir bu yemeksepetini batiracak, puan sistemi, muhtarlik vs... musteriye hicbir sey vermeyen, hep bana hep bana diyen, yemek dagitim sektorunde tekel olmus bu sirketin batmasi beni uzmez.
    Getire üye olan restoranların fiyatları cidden felaket. Benim bulunduğum yerde en ucuz hamburger 50 TL en ucuz kebap veya ızgara ise 45 lira civarında getirdeki üye firmalarda.

Yemek sepetinde ise 20 liraya tavuk şiş alıp yiyebilirsin mesela. Yada tavuk pialv vb. böyle çalışırken arada yeneecek hızlı bir şey getirtebilirsin.

O sebepten getir yemeksepeti ile boy ölçüşemez. Yemeksepeti çok daha yaygın ve kayıtlı firmaların menüleri çok daha normal seviyelerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Getire üye olan restoranların fiyatları cidden felaket. Benim bulunduğum yerde en ucuz hamburger 50 TL en ucuz kebap veya ızgara ise 45 lira civarında getirdeki üye firmalarda.

Yemek sepetinde ise 20 liraya tavuk şiş alıp yiyebilirsin mesela. Yada tavuk pialv vb. böyle çalışırken arada yeneecek hızlı bir şey getirtebilirsin.

O sebepten getir yemeksepeti ile boy ölçüşemez. Yemeksepeti çok daha yaygın ve kayıtlı firmaların menüleri çok daha normal seviyelerde.

Alıntıları Göster
    bende yemeksepeti ve getirin yemek fiyatlari ayni.

• quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

bende yemeksepeti ve getirin yemek fiyatlari ayni.

Alıntıları Göster
    O zaman bizim buradaki restoranlarda bir anormallik var. Nerede aşırı şişkin menüsü olan restoran varsa hepsi getir de..

Örneğin az önce makarna baktım. Soslu makarlar 35 38 arasıydı çok pahalı makarna için. Menüye anne makarnası koymuşlar bildiğin salçalı makarna yani..

Ne kadar dersin ? 28 TL .

Lan makarna zaten en pahalı 7 TL mi ne bir paketi

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

O zaman bizim buradaki restoranlarda bir anormallik var. Nerede aşırı şişkin menüsü olan restoran varsa hepsi getir de..

Örneğin az önce makarna baktım. Soslu makarlar 35 38 arasıydı çok pahalı makarna için. Menüye anne makarnası koymuşlar bildiğin salçalı makarna yani..

Ne kadar dersin ? 28 TL .

Lan makarna zaten en pahalı 7 TL mi ne bir paketi

Alıntıları Göster
    genel olarak yemekler son enflasyon artislarindan sonra(agustos sonrasi) cok pahali oldu... Ozellikle pizza falan 45 liradan basliyor ve uzerinde malzeme olmadan gonderiyorlar, ben biraktim almayi.

Cok nadiren disaridan yemek aliyorum artik. Evde hazirliyorum, temiz de oluyor. En azindan aldigim etin kalitesi belli, 45 liraya 1 kilo et aliniyor, pizzanin uzerinde 50 gr et yok.

• Treth kullanıcısına yanıt
    makarnalar pahalandı ya. tortellini falan 20 lira oldu paketi marketler de :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

makarnalar pahalandı ya. tortellini falan 20 lira oldu paketi marketler de :/
    Kocamustafa paşa vb. civarlarda güzel makarna yapan yerler var. 14 20-22 Arası değişiyor sosuna göre fiyatları.

Ama bugün baktığım yer harbiden saplamaya karar vermiş müşteriye başka açıklaması yok.

Gerçi Tavuk şiş fiyatından anlamam lazımdı zaten. Kim 38 liraya tavuk şiş satar ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.