Şimdi Ara

YEMEKSEPETİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz öne yemeksepetinden çiğköfte -ayran-birde meyveli soda (elmalı) söyledim

5 dk sonra yemeksepeti telefon açtı

efendim elmalı soda kalmamış narlı ve çilekli var hangisini istersiniz dedi

narlı olsun dedim

Adamlar müşteriyi gerçekten önemsiyor.

• ????? yemek sipariş etim 20-30Kere yarısı gelmedi bile
  • pizza hatın promosyon siparişlerinden yararlanırken yanlış sipariş geçmişim promosyona dahil olmayan pizzalardan istemişim ve siparişler elime ulaştığında farkettim, aradım durumu anlattım. güzelce bana yanlış bir sipariş verdiğimi izah edip kısa bir süre telefonda beklettiler, o arada pizza hattı aramışlar, yanlış sipariş vermeme rağmen promosyondan yaralanmamı sağladılar ve promosyon pizzaları adresime yollattılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

????? yemek sipariş etim 20-30Kere yarısı gelmedi bile

pizza söyledim kola yerine ice tea dedim ama kola geldi.yemeksepetine söyledim böyle böyle. 1 hafta sonra aynı yerden şipariş verdim bile bir baktım özür amaçlı küçük boy pizza getirmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 5 Kasım 2011; 12:36:42 >
  • restoran mı aradı yoksa yemeksepeti direk kendisi mi aradı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

pizza hatın promosyon siparişlerinden yararlanırken yanlış sipariş geçmişim promosyona dahil olmayan pizzalardan istemişim ve siparişler elime ulaştığında farkettim, aradım durumu anlattım. güzelce bana yanlış bir sipariş verdiğimi izah edip kısa bir süre telefonda beklettiler, o arada pizza hattı aramışlar, yanlış sipariş vermeme rağmen promosyondan yaralanmamı sağladılar ve promosyon pizzaları adresime yollattılar.

Hocam nasıl oluyorda bu yemeksepeti firmalara bu kadar yaptırım uygulayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 5 Kasım 2011; 12:40:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o değil de yemeksepeti nerden para kazanıyor
  • @batis

hocam restoran değil yemeksepeti aradı.

@IRau

restorandan komisyon alıyor diye biliyorum.veya üyelik ücreti alıyordur aylık
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

o değil de yemeksepeti nerden para kazanıyor

Siparişlerin %5'ini mi ne alıyor. Restoranlarda aylık belli bir para veriyordur gibi geliyor.

Ama bol bol kazansınlar. Müşteriye saygı gösteriyorlar. Hiç bir sorun yaşamadım
  • bu müşteri memnuniyetini her zaman koruyabilirse alanında rakipsiz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

pizza hatın promosyon siparişlerinden yararlanırken yanlış sipariş geçmişim promosyona dahil olmayan pizzalardan istemişim ve siparişler elime ulaştığında farkettim, aradım durumu anlattım. güzelce bana yanlış bir sipariş verdiğimi izah edip kısa bir süre telefonda beklettiler, o arada pizza hattı aramışlar, yanlış sipariş vermeme rağmen promosyondan yaralanmamı sağladılar ve promosyon pizzaları adresime yollattılar.

Hocam nasıl oluyorda bu yemeksepeti firmalara bu kadar yaptırım uygulayabiliyor.

demekki ciddi sipariş alan bir firma.

• ben de memnunum. az adam calıstırma gibi ticari hata yapmıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

ben de memnunum. az adam calıstırma gibi ticari hata yapmıyorlar.

oda ayrı bir konu.

Sorun olduğu zaman anında ulaşıyorlar call center çok iyi işliyor
  • Müşteri hizmetleri çok iyi gerçekten. Özelikle site üzerinden online oluyolar sürekli , restorantlar ek para odemiyor yemek sepetine yani sadece siparişin %2 %3 nü felan alıyor yemek sepeti sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.