Şimdi Ara

Yemek Ve Çalışma Programlarım (SS'Li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler araştırmalar sonucu yemek programı hazırladım kendime ayrıca bu sefer hocamın verdiği çalışma programınıda koyacağım yemek programına pazartesi itibariyle başlıyorum çalışma programını ise 3 ayı geçik bir süredir yapmaktayım önceden farklı bir program yapıyordum. genel bilgilerim: ektomorf'um yaglanmadan hacimlenmem lazım 1.80 boyunda 70 kiloyum 17 yaşındayım 4 aydır bu sporla uğraşıyorum yazlıkcı değilim bırakmayı düşünmüyorum hayatımı bu spora gore şekillendirmeye hazırım brad pitt gibi olmak hayalım 1-2 yıl sonra olur insallah

YEMEK PROGRAMI =

ÇALIŞMA PROGRAMI =

Programlar bunlar eklemek çıkarmak istediklerinizi şunu yaparsan iyi olur dediklerinizi belirtirsenız sevınırım herhangı bır hata eksık varmı? extra olarak aldıklarım = balık yagı, multivitamin ve whey protein tozu.

• Lör peyniriogle yemegi disinda ikisi de fena degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whey kalkınca ve ant sonra
    çikolatayı unut
    hergün çiğ köfte yiyeceksen o iş yaş
    yumurtayı arttır
  • quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

antremandan hemen sonra 30dakka neden gecırıyorsun benım bıldıgım kaslar yıkıma ugramaması için ilk 30 dakka içerisinde protein alımı gerekiyor ?

Ayrıca biraz yağlı geldi beslenme.

zaten hemen sonra yıkılmaması ıcın protein tozu içiyorum hocam ben yaglı bir yemek goremedım hangisi belirtirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

whey kalkınca ve ant sonra
    çikolatayı unut
    yumurtayı arttır

tamam hocam o zaman sabah kalkınca ve ant sonra olarak kullanırım. çikolata cok nadir zaten haftada bir falan o kadarda olsun çok severim malesefki gonul ister secenegım olsun ama okulda cok secenek yok tavuk pilav yiyebilirim oldugu gunler geri kalan en saglıklı çig kofte. tavuk ekmek tost vs falanda varda yaglı onlar hep bide beyaz ekmek kullanıyorlar. yumurtayı hangi öğüne ekleyeyım nerde ne kadar yiyeyim hocam belırtırsenız sevınırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

quote:

whey kalkınca ve ant sonra
    çikolatayı unut
    yumurtayı arttır

tamam hocam o zaman sabah kalkınca ve ant sonra olarak kullanırım. çikolata cok nadir zaten haftada bir falan o kadarda olsun çok severim malesefki gonul ister secenegım olsun ama okulda cok secenek yok tavuk pilav yiyebilirim oldugu gunler geri kalan en saglıklı çig kofte. tavuk ekmek tost vs falanda varda yaglı onlar hep bide beyaz ekmek kullanıyorlar. yumurtayı hangi öğüne ekleyeyım nerde ne kadar yiyeyim hocam belırtırsenız sevınırım?

kahvaltıya daya yumurtayı 5-6 ne kadar çok o kadar iyi.

• Sütü tamamen bırak ve basit şeker içeren gıdaları azalt.Bu programla yağlanmaman zor gözüküyor.Kilo almaya çalışanların hep yaptıkları hatayı yapıyorsun.Birçok besini aynı öğünde alarak vücudunu gereksiz yorarsın ancak.Bu da sana yağ olarak geri döner.

300-350gr kompleks karb. , 80gr kaliteli toplam 120gr protein diyetinde mutlaka olmalı.Basit şekerlerden aldığın kaloriyi min. tutman lazım.Üzüm suyunu abartmışsın.Protein tozundan aldığın protein besinlerle eşit gibi(besinlerin miktarını yazmamışsın).Protein tozunu ant. sonrası 1 ölçek şeklinde kullanıp normal besinlerle aldığın proteini arttırabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Sütü tamamen bırak ve basit şeker içeren gıdaları azalt.Bu programla yağlanmaman zor gözüküyor.Kilo almaya çalışanların hep yaptıkları hatayı yapıyorsun.Birçok besini aynı öğünde alarak vücudunu gereksiz yorarsın ancak.Bu da sana yağ olarak geri döner.

300-350gr kompleks karb. , 80gr kaliteli toplam 120gr protein diyetinde mutlaka olmalı.Basit şekerlerden aldığın kaloriyi min. tutman lazım.Üzüm suyunu abartmışsın.Protein tozundan aldığın protein besinlerle eşit gibi(besinlerin miktarını yazmamışsın).Protein tozunu ant. sonrası 1 ölçek şeklinde kullanıp normal besinlerle aldığın proteini arttırabilirsin.

Hocam o zaman sabahki sutu kaldiriyorum ve uzum suyunu 1er bardak olarak ekliyorum 2 ogune. Baska birsey varmi?

• quote:

Sütü tamamen bırak ve basit şeker içeren gıdaları azalt.Bu programla yağlanmaman zor gözüküyor.Kilo almaya çalışanların hep yaptıkları hatayı yapıyorsun.Birçok besini aynı öğünde alarak vücudunu gereksiz yorarsın ancak.Bu da sana yağ olarak geri döner.

Sutu neden biraksin

• Normalde protein tozunu sadece antrenman sonrası kullan derim ama ekto olduğun için sabah kalkar kalkmaz da kullanabilirsin.
    Üzüm suyunu antrenman sonrası 250-400 ml arası ne kadarına imkanın elveriyorsa 1 ölçek protein tozu karıştırıp iç. Sabah kalktığında içtiğin proteini de aynı şekilde iç. Antrenmanın ardından proteini içtikten yarım saat-45 dk sonra da evdeki öğününü ye.

Okulda tavuk pilav yiyebiliyorsan daha iyi bir öğün olamaz ondan şaşma. Çiğ köfte falan fasa fiso, bir katkı sağlamaz onlar.
    Şekeri sadece üzüm suyuyla sınırlı tut. (Üzüm suyu basit şeker olduğu için tercih edilir o yüzden ona şeker diyorum. Gidip de üzüm suyuna şeker katmaya çalışma )
    Çikolata vb şeyler yeme. İnsulin dalgalanması iyi birşey değil.

Antrenmanına gelirsek seçilen hareketler ve sayılar gayet uygun
    uygun bulmadığım tek nokta şu ki sırt ve bacak gibi 2 büyük kas grubunu bir güne, omuz ve triceps gibi iki küçük kas grubunu bir güne koymuş olması. Bana göre 1 büyük 1 küçük kas gurbu çalıştırılmalı.
    sırt-triceps
    omuz-bacak şeklinde değiştirmen daha iyi olur

Karın hareketlerini her antrenmandan sonra mı yapıyorsun yoksa başlamadan mı ?

• Geç sindiriliyor,diğer besinlerin sindirimini bozuyor,UHT ise proteinlerinin yapısı değiştiğinden direk zararlı hale geliyor,VG için + bir yönü yok.

@Yengec1907

Öğünleri çok çeşit besin tüketerek yapma.Tavuk-makarna ye üstüne bir şey ekleme.Vücuduna sindirim için süre tanı.O yaptığın karışımı illa tüketeceksen yemekten hemen sonra değil de 1-2 saat sonra tüket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 27 Nisan 2013; 22:33:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Normalde protein tozunu sadece antrenman sonrası kullan derim ama ekto olduğun için sabah kalkar kalkmaz da kullanabilirsin.
    Üzüm suyunu antrenman sonrası 250-400 ml arası ne kadarına imkanın elveriyorsa 1 ölçek protein tozu karıştırıp iç. Sabah kalktığında içtiğin proteini de aynı şekilde iç. Antrenmanın ardından proteini içtikten yarım saat-45 dk sonra da evdeki öğününü ye.

Okulda tavuk pilav yiyebiliyorsan daha iyi bir öğün olamaz ondan şaşma. Çiğ köfte falan fasa fiso, bir katkı sağlamaz onlar.
    Şekeri sadece üzüm suyuyla sınırlı tut. (Üzüm suyu basit şeker olduğu için tercih edilir o yüzden ona şeker diyorum. Gidip de üzüm suyuna şeker katmaya çalışma )
    Çikolata vb şeyler yeme. İnsulin dalgalanması iyi birşey değil.

Antrenmanına gelirsek seçilen hareketler ve sayılar gayet uygun
    uygun bulmadığım tek nokta şu ki sırt ve bacak gibi 2 büyük kas grubunu bir güne, omuz ve triceps gibi iki küçük kas grubunu bir güne koymuş olması. Bana göre 1 büyük 1 küçük kas gurbu çalıştırılmalı.
    sırt-triceps
    omuz-bacak şeklinde değiştirmen daha iyi olur

Karın hareketlerini her antrenmandan sonra mı yapıyorsun yoksa başlamadan mı ?

hocam peki sabah içeceğim protein tozunu kahvaltı ve multivitamin ile balıktagından sonramı ıceyım yoksa kalkar kalkmaz ac karnınamı ? okulda tavuk pilav yemeye çalışacağım ama tavuk o kadar iğrençki yağda pişirilmiş soslu değişik birşey karın haraketlerını her antereman sonu yapıyorum hocam....

• quote:

Geç sindiriliyor,diğer besinlerin sindirimini bozuyor,UHT ise proteinlerinin yapısı değiştiğinden direk zararlı hale geliyor,VG için + bir yönü yok.

@Yengec1907

Öğünleri çok çeşit besin tüketerek yapma.Tavuk-makarna ye üstüne bir şey ekleme.Vücuduna sindirim için süre tanı.O yaptığın karışımı illa tüketeceksen yemekten hemen sonra değil de 1-2 saat sonra tüket.

demir ve türevleri hariç emilimini bozduğu besinler hakkında kaynak varmı ?
  • kalkar kalkmaz aç karnına, yarım saat-45 dk sonra da kahvaltı
  • quote:

quote:

Geç sindiriliyor,diğer besinlerin sindirimini bozuyor,UHT ise proteinlerinin yapısı değiştiğinden direk zararlı hale geliyor,VG için + bir yönü yok.

@Yengec1907

Tecrübelerim ve birkaç yerde okuduğum yazılar dışında bilimsel anlamda bir kaynak yok.

GDO konusu da bilimsel olarak ispatlanmadı.Bu kaynak arayışını çok doğru bulmuyorum.Görüşlerin bilimsel olarak temellendirilmesi gerekliliğine karşı çıkmıyorum ama biraz da geleneksel bilgileri göz önünde tutmak gerektiğini düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

@Yengec1907

Tecrübelerim ve birkaç yerde okuduğum yazılar dışında bilimsel anlamda bir kaynak yok.

GDO konusu da bilimsel olarak ispatlanmadı.Bu kaynak arayışını çok doğru bulmuyorum.Görüşlerin bilimsel olarak temellendirilmesi gerekliliğine karşı çıkmıyorum ama biraz da geleneksel bilgileri göz önünde tutmak gerektiğini düşünüyorum.

bende sütün yararlı olduğunu düşünüyorum o yüzden sormuştum bi yerde casein görevi görüyor sonuçta

• Bulunsun.
  • quote:

Hocam 2 bardak ballı süt güzel de, eğer uht paket sütlerden içiyorsanız ,bence onların bi faydası yok. Nedeni ise çok basit insan vücudunun alması gereken faydalı bakteriler. uht sütle yogurt bile tutmuyor.

Bilimsel makelen varmı bir yararı olmadığına dair?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcuktrkylmz

quote:

Hocam 2 bardak ballı süt güzel de, eğer uht paket sütlerden içiyorsanız ,bence onların bi faydası yok. Nedeni ise çok basit insan vücudunun alması gereken faydalı bakteriler. uht sütle yogurt bile tutmuyor.

Bilimsel makelen varmı bir yararı olmadığına dair?

Hayır, yok ama pastörize sütle uht sütü karşılaştırma bence bilimsel makele ile ilgisi yok bu konunun .

Bi süt yada yogurt dolap acık haftalarca kalıp ,ekşimiyorsa ben o sütden yogurtdan bi fayda beklemem.

Ayrıyetten uht ile pastörize nin arasında dağlar kadar lezzet farkı var .

okuyun.

Sen yarar bekleme ama milletin aklını bulandırma sütü biz proteini için içiyoruz . Türk Doktorlar konuşur oyle ne araştırma ne birşey kafasından protein tozuda zararlı onlara kalsa.

Bu arada ben süt kullanmam dokunuyor bana.

• Karahan nim nasilsin? Mesajini gordum bi cevap yaziyim dedim. Antreman oncesi amino asit- antreman sonrasi amino ve protein albilirsen cok iyi olur ve sabah kahvaltiyi ve aksam yemegini de protein olarak saglam tutarsan gerisi faso fiso Oglen icinde okula goturebilirsen light ton baligi harika olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.