Şimdi Ara

Yemek Kamyonu Nasıl Bir Fikir Sizce ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dönerci açma fikri vardı kafamda bir dükkan kiralayıp atılacaktım fakat kiralar çok yüksek 3-4 bin tl den başlıyor onun yerine 20 bin tl ye herşey dahil bir yemek kamyonu kurabilirmiyim böylce hem sabit bir yerde sabit müşterilerle kısıtlı kalmam sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var bir kaç yerde okudum yasada açık filan var demişler vergi filan vermiyormu bu kamyonlar ? her istediği yerde açabiliyormu acaba ?

• Eminim senden önce kimse düşünmemişti bunu kutluyorum.
  • Neyi icat etmek istersiniz?
    Yürüyen dönerci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben icat ettim demedi bu işten vergi kesiyorlar mı diye sordu, boş konuşacağınıza insan gibi cevap verseydiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menelas -- 29 Nisan 2015; 15:18:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Tost

Neyi icat etmek istersiniz?
    Yürüyen dönerci

tostçu kardeş iş kurmayı düşünüyorum fikir istiyorum dh den mucit olmak değil amacım para kazanmak
  • Kaçak yapıyım dersen çok iyi kazanırsın. Belediyeden ruhsatını alıyım vergisini harcını veriyim dersen dükkandan pahalıya gelir

• Kokoreccilere sor cogu arabada satiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadir_10 K kullanıcısına yanıt
    Para kazanmak istiyorsan ilk önce minübüs bulucaksın orta halli eski modellerden arkaya ocak ayarlıcaksın içerisini mutfak yapacaksın sonra çek minibüsü okulların önüne yakalanırsan cezası vardır ama en iyi böyle kazanırsın
    Gece sahil kenarı gündüz okullara yakın yerler
    Bizim arkadaş Kokoreççi sadece gece 10 sabah 5 çalısıo gecede 400 300 kazaniyormus ne kadar doğru bilemem

Not:arabayla satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Tost -- 29 Nisan 2015; 16:02:50 >
  • Teker Döner isimde bu olsun
  • Sabit durmayacaksın ama dönerin leziz ise bir daha yemek isteyen seni nasıl bulacak? Bak şunu yapabilirsin. Kendine belirli noktalar belirle. Nerelerde çok satış yapıyorsan. Farklı farklı 3-4 nokta. Bir gün orada bir gün burada satış yap ama hangi günler ve nerede olduğun belli olsun. Gerekirse Aracın görünen yerlerine renkli resimli krokiler olsun. Ve hangi gün nerede olduğun. Sence de güzel değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Nisan 2015; 16:40:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer ki satışın iyi giderse inşAllah öyle olur yakındaki dönerci vs seni çekemeyebilir ve şikayet edebilir bununda bi önlemini alman lazım

• Bunu yapan bir firma vardı sanırım. Geçen sene faaliyete girecekti. Maslak, beşiktaş gibi belirli yerlerde ve belirli günlerde hizmet verecekti. Ama şu an ismini hatırlayamıyorum. Tabi bu firma döner değil gurme yemekleri satışı yapıyordu.
  • Bos bir park alaninda durmak serbest mi acaba bide boyle bir kamyonu kac bin tl ye yapabiliriz fikri olan varmidir ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.