Şimdi Ara

Yeğenim (1) ceng seçicem diyor (ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tyt ayt forumunda takılırken mutfağa gittim telefon açık kalmış yeğenim de ben dönene kadar 5-6 konuyu okumuş şimdi ceng ceng diye dolaşıyor tıp diyince ağlıyor kafamıza oyuncak fırlatıyor. yeni yönetmelik geldi pratisyen hekim min 25k alıyor diyorum ankaratıplının konularını gösteriyorum bana o akpliyi gösterme diyor 10 sene okuyup dayak yiyeceğime ceng seçer 6 sene de deneyim kasar daha fazlasını kazanırım diyor. dikkati dağılsın diye çizme tahtası aldık karalar dedik c yazmaya başladı nereden öğrenmiş bilmiyoruz bari python yazsaydı c yi napcak neyse gerçekten endişeliyiz arkadaşlar napalım taktik verin

Yeğenim (1) ceng seçicem diyor (ssli)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok üzüldüm kardeşim, geçmiş olsun. Yeğenim (1) ceng seçicem diyor (ssli) 

• Daha küçükken doğru yolu bulmuş.
    Bir.de piton değil de C. Doğru seçim.
    Böyle devam.

• Çocuğum (-12) tıp seçicem diyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Bordrolarla motive edin hocam.

• verdim şukunu

• Bunlar iyi günleriniz
    Hepiniz yks 2023 tercih sonuçlarında tıpın önlenemez yükselişi karşısında dumura uğrayacaksınız
    %0.05 le öğrenci alan türkiyenin farklı bölgelerindeki 847 lise öğrencisine yapılan anketin sonuçları fazla şaşırtıcı değil buna göre boun bilkent koç itü odtü top tier diye tabir ettiğiniz okullardaki cengler sırf ing eğitimi iyi diye (açıkcası bu durumda niye hala itü var bilmiyorum) 23k dolaylarında kapatırken ctis ybs gibi balon bölumlerse dolmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femert -- 8 Eylül 2022; 22:25:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up yok mu taktik nasıl vazgeçtiririz cengten işsiz kalcak

• Küçük yaşta doğru yolu bulmuş

• Yeni nesil bilinçli

• Doğru yolu bulmuş diye yorumladım hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başlangıç olarak C ' den başlaması iyi olmuş. Pythondan programlama öğrenmeye başlayanları anlamıyorum hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhninhayaleti -- 9 Eylül 2022; 15:35:8 >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

odtü'de 1. sınıfta python gösteriliyordu sanırım. bilkent'te java.

neden c peki?

• Dhninhayaleti D kullanıcısına yanıt

hocam çoğu yer python anlatıyor

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Hocam dil kolay diye öyle anlatıyorlar ama bence bu doğru değil o kadar. Bir tık zor bir dilden başladıktan sonra diğer dillerde baya rahat ediyorsun bence.

• ODTÜ 1. Sınıf ilk dönem Python *biraz* görülüyor. Bilgisayar müh. giriş dersinde derste anlatılanları uygulamaya dökerken Python. Direkt python nedir, ne değildir üzerine bir ders değil.

İkinci dönem ise direkt C dersi var. Baştan sona detaylı.

Neden C sorusunu tecrübeli bir bilgisayar müh. gözünden cevaplayamam. Onun için Google

İlk dillerden birinin C olması güzel. Pointer önemli.

Benim için C'nin güzel olmasının sebebi Python'a göre daha çok bilgi sahibi olmam.

Daha "low level language" olması.

; noktalı virgül olması Yeğenim (1) ceng seçicem diyor (ssli) 

Bir kişinin favori renginin kırmızı olması gibi C de sevdiğim dillerden.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Pointer ne kadar önemliyse o kadar da riskli. Doğru kullanım önemli.

C++'ı C'ye tercih ederim o başka mesele...

Benim için java çok keyifli bir dildi en çok da onu kullandım. İyi bir Java uzmanı her yerde aranıyor doğrusu. Baktım kafayı yiyorum, saldım programcılığı :)

Gönlümde taht kuran dil ise C#, windows uygulama geliştiriciliği. Reverse engineering'e bulaşmadığım için suçlu hissediyorum biraz.

Başkentte okudum bu arada. 1. sınıf C, 2. sınıf C++ ve 3. sınıf Java eğitimi veriliyor.

Günümüz kullanımlara bakınca Python öğrenmek her türlü avantaj sağlar. İş başvurularına göz gezdirirseniz en çok aranan dillerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 10 Eylül 2022; 16:13:0 >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    8 yasindaki cocuk 20 yas genclestiren kremmi kullandi

• gidin unreal engine 5 - unity falan öğrenin iş bulma şansınız %100

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.