Şimdi Ara

Ankara Üniversitesi Ders Seçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeşil renkteki geçtiğim dersi seçme ekranına ekleyecek miyim? Soracak kimseyi bulamadım 🥲

Bir de bu “heykel”, “yaratıcı yazma” dersleri falan nasıldır? Sanal sınıf dediğine göre çevrimiçi olacak, sizce alınmaya değer mi?

Ankara Üniversitesi Ders Seçme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 20 Eylül 2021; 10:39:9 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeşilleri eklemeyeceksin, sadece sarı ve kırmızı olanları alacaksın. Bir dönemde de en az 30AKTS doldurman gerekiyor. O döneme ait bütün derslerini al, eğer üstten ders alabiliyorsan ve almak istersen üstten ders de alabilirsin.

Çok teşekkür ederim, çıkarttım şimdi yeşil olanı. Peki seçmelilerden yaratıcı yazma, heykel falan hakkında bilginiz var mı?

Valla senin seçmeliler biraz daha farklı gibi benim seçmeli derslerden hocam. Ben daha çok masraf çıkarmayacakları ve üstüme en az sorumluluk bindirecekleri dersleri düşünüp alıyorum. Mesela spor seçmelileri ve resim/müzik yerine sanat tarihi filan alıyorum. Daha sözel ve hiçbir uygulama yanı yok. Bu bakımdan bir ders seçersen çok rahat edersin diye düşünüyorum. Ben önceden badminton/voleybol almıştım spor salonunda oluyordu ders. Hoca özel spor ayakkabısı ve eşofman takımı almamızı istedi. Benim de pek durumum uygun değildi, ihtiyaç dışı şeylere de para baymak istemiyordum. Sırf o yüzden dersi bıraktım. Resim/müzik gibi derslerde de bu olabilir. Demek istediğim dersin ismine göre uygulama yanı hiçe yakın olan derslerden seçmeye çalış hocam, böyle daha rahat olursun. Ayrıca o dersler büyük ihtimalle uzaktan işlenecek. Onu da aklında bulundurmanı öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odtü işletme vs ankara hukuk
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.