|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 20 Eylül 2021; 10:39:9 > |
|

1 Mobil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 20 Eylül 2021; 10:39:9 > |
|
|
|
Valla senin seçmeliler biraz daha farklı gibi benim seçmeli derslerden hocam. Ben daha çok masraf çıkarmayacakları ve üstüme en az sorumluluk bindirecekleri dersleri düşünüp alıyorum. Mesela spor seçmelileri ve resim/müzik yerine sanat tarihi filan alıyorum. Daha sözel ve hiçbir uygulama yanı yok. Bu bakımdan bir ders seçersen çok rahat edersin diye düşünüyorum. Ben önceden badminton/voleybol almıştım spor salonunda oluyordu ders. Hoca özel spor ayakkabısı ve eşofman takımı almamızı istedi. Benim de pek durumum uygun değildi, ihtiyaç dışı şeylere de para baymak istemiyordum. Sırf o yüzden dersi bıraktım. Resim/müzik gibi derslerde de bu olabilir. Demek istediğim dersin ismine göre uygulama yanı hiçe yakın olan derslerden seçmeye çalış hocam, böyle daha rahat olursun. Ayrıca o dersler büyük ihtimalle uzaktan işlenecek. Onu da aklında bulundurmanı öneririm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |