Şimdi Ara

YDS sonuçları açıklandı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yds sonuçları açıklandı. puanlarınızı yazarsanız sevinirim. İnşallah herkes istediği puanı almıştır. Benim puan düşük biraz 56 :((

sonuç sorgulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edoan34 -- 17 Nisan 2014; 19:36:27 >

• 70 almam gerekiyordu ama 67,5 gelmiş
    çalışmadan olmayacak galiba
  • redfanatic26 R kullanıcısına yanıt
    2013 Sonbahar'da 74 aldım, o rehavetle buna çalışmadan girdim. Bende 67,5 aldım. İngilizce'yi hergün çalışmak gerekiyor sanırım, yoksa kelimeler unutuluyor
  • 86.25 almisim hep osym nin 2 cevapli sorular koyması ve koydukları sorulara yanlis cevap seçmeleri yuzunden
  • 100

Nasıl çalıştın vs soracakalara şimdiden söyleyeyim: Çalışmadım. Altyapı sağlam. Sağolsun lise ingilizce hocam. Ellerinden öperim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 17 Nisan 2014; 22:10:27 >
  • Millet uçmuş yaw puanlara bak
  • 33,75 PUAN ALDIM. 30 Yaş, Sayısal mezunuyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONUÇLAR AÇIKLANDI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 91,25. En son 2009 KPDS ye girmiştim, o günden beri kapak açmadım. Altyapı ile götürüyoruz bakalım nereye kadar. Yabancı dil tazminatı alacağız diye 5 senede bir pazar gününü sınava veriyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

91,25. En son 2009 KPDS ye girmiştim, o günden beri kapak açmadım. Altyapı ile götürüyoruz bakalım nereye kadar. Yabancı dil tazminatı alacağız diye 5 senede bir pazar gününü sınava veriyoruz

o tazminatı birde yükseltseler

2009 kpds bende 94 almıştım :D
  • 83,75 geldi benim de. 13 tane yanlisin neredeyse hepsi paragraf sorularindan gelmis olmali.

Neyse 75 lazimdi onu da almisim, cok da onemli degil o yuzden.
  • 93,75
  • 75 ile yeni bir hüsran.
  • Çalışmadan 90 küsür aldım falan yalanları :D Komik yani, Sınav ingilizce ölçmüyor bir kere, 84 aldım ben, çalıştım (haftada 5 saat falan), benden daha iyi ingilizcesi olan arkdaşım 82 aldı. İngilizce ölçtüğü falan yok, geçen sınava çalışmadan girmiştim 68 almıştım. 4 yıldır ingilizce eğitim görüp, ingilizce essay yazıp, ingilizce konusarak derse katılım yapan birisiyim, adam bana salak saçma bi paragraf sorup, ingilizcemi ölçtüğü sanıyor. Tamamen teknik ile alakalı bir sınav. 90 alan adam tanıyorum, 2 kelimeyi bir araya getirip cümle kuramaz sana.
  • @besttrr

kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Çalışmadan 90 küsür aldım falan yalanları :D Komik yani, Sınav ingilizce ölçmüyor bir kere, 84 aldım ben, çalıştım (haftada 5 saat falan), benden daha iyi ingilizcesi olan arkdaşım 82 aldı. İngilizce ölçtüğü falan yok, geçen sınava çalışmadan girmiştim 68 almıştım. 4 yıldır ingilizce eğitim görüp, ingilizce essay yazıp, ingilizce konusarak derse katılım yapan birisiyim, adam bana salak saçma bi paragraf sorup, ingilizcemi ölçtüğü sanıyor. Tamamen teknik ile alakalı bir sınav. 90 alan adam tanıyorum, 2 kelimeyi bir araya getirip cümle kuramaz sana.

Günde 5 saat nasıl bir çalışma yürüttünüz? Ben ilk YDS'den itibaren sırası ile 58, 74 ve bu son sınavdan 67,5 aldım. Yaz tatilinde YDS çalışarak sonbahar da 80 üstü almayı planlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eragon57

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Çalışmadan 90 küsür aldım falan yalanları :D Komik yani, Sınav ingilizce ölçmüyor bir kere, 84 aldım ben, çalıştım (haftada 5 saat falan), benden daha iyi ingilizcesi olan arkdaşım 82 aldı. İngilizce ölçtüğü falan yok, geçen sınava çalışmadan girmiştim 68 almıştım. 4 yıldır ingilizce eğitim görüp, ingilizce essay yazıp, ingilizce konusarak derse katılım yapan birisiyim, adam bana salak saçma bi paragraf sorup, ingilizcemi ölçtüğü sanıyor. Tamamen teknik ile alakalı bir sınav. 90 alan adam tanıyorum, 2 kelimeyi bir araya getirip cümle kuramaz sana.

Günde 5 saat nasıl bir çalışma yürüttünüz? Ben ilk YDS'den itibaren sırası ile 58, 74 ve bu son sınavdan 67,5 aldım. Yaz tatilinde YDS çalışarak sonbahar da 80 üstü almayı planlıyorum.

Günde değil, haftada 5 saat :). Günde 5 saat ingilizce mi çalışılır kafayı yersin :D Taktik öğrenmek istiyorsan, youtube'a atıyorum "yds gramer" yaz orda taktikleriyle anlatıyolar. Onun dışında soru çözeceksin, mümkünse cevabı açıklanan sorular çözeceksin. Birazda şans işi, sorular bazen çok saçma oluyor bulamıyorsun cevabı. Son sınav paragraf soruları hariç çok kolaydı mesela, paragraf soruları saçma sapandı, paragrafı komple anlıyorum, sorulara geliyorum şıklara bakıyorum nasıl yani diye apışıp kalıyorum :)

• besttrr kullanıcısına yanıt
    Yanlış okumuşum
    Evet paragraflar çok basit ancak şıklar çok boktandı. Teşekkür ederim yanıtınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.