Yabancı dil sınavına girmeyi düşünüyordum da bu sene başvurular ne zaman, nasıl başvurabilirim hiçbir fikrim yok. Bir yardım edin :(
quote:
Orijinalden alıntı: Rider of the Red Horse
Yabancı dil sınavına girmeyi düşünüyordum da bu sene başvurular ne zaman, nasıl başvurabilirim hiçbir fikrim yok. Bir yardım edin :(
12sinde bitiyor sanırım da bize ne katkısı var?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Bfc1928
quote:
Orijinalden alıntı: Rider of the Red Horse
12sinde bitiyor sanırım da bize ne katkısı var?
Bu ayın 12sinde mi? Bize ne katkısı var derken? Bir de nasıl başvuruyoruz?
YDS'nin bizim için bizim için pek bir önemi yok sadece İngilizce eğitim yapan ve zorunlu hazırlık olan yerlerde hazırlık muafiyeti sağlayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: BalamirHun
YDS'nin bizim için bizim için pek bir önemi yok sadece İngilizce eğitim yapan ve zorunlu hazırlık olan yerlerde hazırlık muafiyeti sağlayabilir.
LYS 5 diye mi geçiyor asıl ingilizce sınavı?
Evet, üniversite sınavı için girmeniz gereken sınav, LYS-5 oluyor. Ama devlet dairelerinde ve üniversitelerde dil yeterliliğinin ölçüsünü belirleyen ulusal sınav YDS oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: BalamirHun
Evet, üniversite sınavı için girmeniz gereken sınav, LYS-5 oluyor. Ama devlet dairelerinde ve üniversitelerde dil yeterliliğinin ölçüsünü belirleyen ulusal sınav YDS oluyor.