Şimdi Ara

Kpss 2016 Önlisans sınavınız nasıl geçti? Yorumları alalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bana zor geldi sorular açıkçası. Ama genelin aksine herkes Türkçe zordu demiş kolaydı bence. Paragraf ağırlıklı sormuşlar. Tarih coğrafya hiç beklemediğim yerlerden sordular. Kurtuluş savaşı genelgeler kongreler cepheler antlaşmalardan eser yoktu. Kısaca hayallerim yıkıldı. Kpss sınavına hazırlanıp girdim birde dershaneye de gittim. Çok ezik hissediyorum şu an kendimi.Ne kadar da düşükmüş seviyem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman_54 -- 16 Ekim 2016; 13:18:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkez
    Erkez
    Rkez
    Kez
    Ez
    Z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einsteinwashere -- 16 Ekim 2016; 12:33:08 >
  • Önze herkes yazmayi öğren sonra sinava gir

• Devlete kapağı atiyo muyuz beyler

• Hep karıştırıyorum haklısınız.

• paragram ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

paragram ?

Paragraf olmalıydı. Yazım yanlışı yapmışım kusura bakmayın. Düzelteyim hepsini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boşuna girdiniz olum. Kamuya alımları durdurdular ve azaltacaklar. Biz 4 yıl üni okuduk 83 aldık. Boşa çabalamışız

• Öylesine girdim , hiç çalışmamıştım .
    Umarım herkes emeğinin karşılığını alır.

Türkçe kolaydı paragraflar kısaydı.
    Matematik daha çok yapmayı dusunuyordum ama üç beş soru baya zordu .
    Tarih coğrafya vatandaşlık bilgi gerektiriyordu baya...

• türkçe ygs ye kıyasla çok kolaydı, tabi sonuçlar açıklandığında öğreniriz ne olduğunu. matematik de öyle, güncel bilgiler çok kolaydı
  • 2.defa girdim bu sınava öncekinde 88 almıştım süreyi yetiştiremedim matematikten tam 10 soruya hiç bakamadım , çözdüğüm ve sonucu kesin doğru olan 1 soruyuda işaretlerken görevli izin vermedi iptal ederim dedi moralim bozuldu o yüzden , zor sorular vardı baya özellikle matematikte baya kazık sorular vardı türkçenin elif demir sorusunda (4 soruyla ilgili) baya vakit kaybettim doğru yatımmı onuda bilmiyorum, güncel sorulardan ters köşe oldum bu yıl 82-83 falan gelir heralde
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    güncel bilgiler çokmu kolaydı ? hangisi kolaydı jimnastikci bayanı bilmiyorum.genel kültürden suikast sonucu öldürülen devlet adamının hangi ülkeden olduğunuda bilmiyorum.stephen hawking cevabı vardı o kolaydı.
  • Sınav zor değilde kafa karıştırıcı biribirine yakın cevaplar, şıklar vardı. Şükür işimiz gücümüz yerinde ama olurda daha iyisi olursa diye çabalamaktan bu koşuşturmaca hiç bitmeyecek sanırım.

• Dgs matematiği daha zordu keşke bu sınava hazırlansaydım. Coğrafya zorladı çok boş bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: islamova

güncel bilgiler çokmu kolaydı ? hangisi kolaydı jimnastikci bayanı bilmiyorum.genel kültürden suikast sonucu öldürülen devlet adamının hangi ülkeden olduğunuda bilmiyorum.stephen hawking cevabı vardı o kolaydı.

başbakan sorusu hariç hepsini yaptım. bana çok kolay geldi
  • türkçede bağlantılı olan 4 soruyu (matematik kimya fizik) çözenlere helal olsun hatta selaaam olsun onlara
  • O mantık sorusu. Çözenlere bende saygı duyuyorum. Büyük başarı. İyi düğüm çözer öyle insanlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.