Şimdi Ara

ybs vs. hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
4.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ikisi de bana uygun bölümler fakat ybs 'nın durumu beni korkutuyor yeni bölüm olması iş bulamama gibi sorunları var hukuksa daha garanti en kötü üni de hoca olursun fakat ilgi alanım ybs ile daha uyumlu kafam karışmış halde yardım edin hocalarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GTÜ Ceng veya Boun YBS yazmıyorsan boşuna yaşıyorsun demektir.. Arkadaşın dediği gibi bu iki bölüm artık bırak yurt dışına öğrenci göndermeyi harvard gibi büyük üniversiteleri bırakıp öğrenciler burayı tercih ediyor düşün artık. Bu sene gs hukuku geçebilir pardon bilir ekini kullandım geçecek ha bu arada kendini geliştirmeyi unutma udemy'i açıosun yapacağın ilk iş kendine özel bir blog veya basit temalı bir internet sitesi kurmak sonra gelsin paralar MARK ZUCKERBERG,STEVE JOBS BEKLE BENİ AMERİKA
    Hocam gecen sene hevesle boun ybs'ye gecen birisi vardi.Su an cogu seyden memnun degil diye biliyorum.Hisar meslek yuksek okulu diyor su an.

Yeniceri hocamiza boun iktisat mezunu bir tandiginin soyledigi: iktisat.okuyan ne kadar hukuk biliyorsa,ybs okuyan o kadar yazilim biliyor

kararini iyi ver derim.gecen sene buradaydim ben.herkes ybs moruq ceng+isletme harika diye pek dusunmeden yazdi.ancak pisman olanlarin da cok oldugunu biliyorum bu yazanlardan.
  • İlgin YBS’ye ise YBS. İş ve maaş imkanları güzel,Bugün neredeyse her şirket YBS elemanı arıyor diye biliyorum

• boun ve özyeğin tutmuyorsa ybs önerilmiyor okuduğum kadarıyla. sıralamanız kaç?
  • Ybs yeryüzünün en iyi bölümü hocam. Artık Stanford, Yale, Harvard, MIT gibi üniversitelerde okuyan öğrenciler yatay geçiş yapıp Boun ybs'ye geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBardamu -- 23 Temmuz 2020; 19:48:13 >
  • zodiac956 kullanıcısına yanıt
    Tam emin değilim ama boun tutar gibi

• IBardamu kullanıcısına yanıt
    Güzel ironi

• Boun YBS + Udemy

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ İşletme vs BOUN YBS
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sisirilmis balon boun ybsnin hukukla kiyase edilmesini dogru bulmadim

• KalkülüslüDiferansiyel kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/bogazici-yonetim-bilisim-sistemleri-mis--120341286

boun ybs 1500'den kapatacak kadar olmasada gayet güzel bir bölüm bence. geçen sene uçurdular, şimdi işletmeyle kapışacak nerdeyse

boun fotolarında hep güney kampüsü görüyoruz ama bu bölüm hisar'da. hayal kırıklığı yaratabilir ama hisar da iyidir. dediğim gibi boun ve özyeğin dışında yazmanı önermem. boun ybs mezunlarınında işsiz kalmadığını düşünüyorum, yukarıdaki konuda da görebilirsin
  • Her şirket:
    -Ybs elemanı arıyorum

• Hocam gecen sene hevesle boun ybs'ye gecen birisi vardi.Su an cogu seyden memnun degil diye biliyorum.Hisar meslek yuksek okulu diyor su an.

Yeniceri hocamiza boun iktisat mezunu bir tandiginin soyledigi: iktisat.okuyan ne kadar hukuk biliyorsa,ybs okuyan o kadar yazilim biliyor

kararini iyi ver derim.gecen sene buradaydim ben.herkes ybs moruq ceng+isletme harika diye pek dusunmeden yazdi.ancak pisman olanlarin da cok oldugunu biliyorum bu yazanlardan.

• Koç ceng mezunu akrabam işsiz yüksek lisansını londrada yaptı bir de :))

• zodiac956 kullanıcısına yanıt
    O konuyu paylaşan arkadaş iyi öğrenciler seçsin ,sıralamalar yükselsin ,okuduğu bölümün değeri artsin diye o konuyu açmış.İlerde iş bulma kaygısı var herhalde.
    Olumsuz yorumunu bulamazsınız.Tek kaynak olarak onu almanizi onermem.İyice araştırılmalı.

• mcyusuf21 kullanıcısına yanıt
    +sonsuz

• Bence ybs yaz. Daha global daha geniş yüksek lisans olanakları vb vb. Farklı alanlara kayman daha kolay olur diye düşünüyorum. Hukukta bu pek mümkün değil.

Bir bak bakalım YBS öğrencileri ne işler yapıyor, nerelerde çalışıyor. Farklı farklı nerelere kaymışlar, yurtdışında ne konuda yüksek lisans yapabilirsin gibi. Sıkı araştırma yap, dh'yi kast etmiyorum tabii.

Linkedin, reddit, Quora vb vb buralarda MIS student , Management information systems jobs yaz sürekli oku. Global bir bölüm oldugu icin bak bakalım Hindistanda bu bölümü okuyan adam nerede yüksek lisans yapmis avrupada nerede calisiyor Kanadada bu bölümden mezun napmis falan.Hadi kolay gelsin
  • mcyusuf21 kullanıcısına yanıt
    bu konuyu okumadım ama aynı kişi başka bir konu açmıştı, orada konuşmuştuk.

evet boun ybs ile ilgili adamakıllı bir rehber falan yok, bence ne 1500-2000 ile kapatacak kadar iyi ne de balon bir bölüm. sadece yazanlar farklı beklentilerle gidiyor. kampüsün güneyde olmadığını bilmeyip hayal kırıklığına uğrayan kişi de zaten ağlayarak günlüğüne yazsın
  • YBS'nin bu kadar gömülmesinin sebebi nedir acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Boyle dusunuyorsan sen neden ybs yerine hukuk yazdin hocam

• GTÜ Ceng veya Boun YBS yazmıyorsan boşuna yaşıyorsun demektir.. Arkadaşın dediği gibi bu iki bölüm artık bırak yurt dışına öğrenci göndermeyi harvard gibi büyük üniversiteleri bırakıp öğrenciler burayı tercih ediyor düşün artık. Bu sene gs hukuku geçebilir pardon bilir ekini kullandım geçecek ha bu arada kendini geliştirmeyi unutma udemy'i açıosun yapacağın ilk iş kendine özel bir blog veya basit temalı bir internet sitesi kurmak sonra gelsin paralar MARK ZUCKERBERG,STEVE JOBS BEKLE BENİ AMERİKA
  • stephan appiah44 kullanıcısına yanıt
    Aslında sıralamam yetmedi xd , itü ekonomiye merkezi geçiş yapacaktım 3 ay ingilizce bile kastım ama sonra vazgeçtim. Dersler vb ilgimi çekmediğini fark ettim. İletişim becerilerimin iyi olduğunu ve iyi bir konuşmacı olduğumu düşünüyorum. Küçüklüğümden beri çevremden böyle duydum. Ben de hukuk bölümünün benim için daha iyi olduğunu yükselebilirsem burada daha rahat yükseleceğimi düşündüm ve devam kararı aldım.

Zaten 3-4 seçenekten kendimize en yakın olanını seçiyoruz. Sınırsız seçeneğim olsa film yönetmeni olmak isterim :) iktisat-işletme-ybs-hukuk gibi tercihlerin arasında hukuk daha yakın geldi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.