Şimdi Ara

Boun TİCARET vs ODTÜ iktisat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 5. 9k hangisini yazmam daha mantıklı olur. Boğaziçi'nde okuyan kişiler her türlü boğaziçinin sosyal imkanlarından dolayı ticareti tavsiye ediyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankarada isen ODTÜ İstanbulda isen Boun Ticaret derim puanın daha düşük olsa turizmi de tavsiye ederdim Turizm konuma bakmak isteyen olursa:https://forum.donanimhaber.com/bogazici-turizm-isletmeciligi--139165661#139167054
  • Peterrgriffenn kullanıcısına yanıt
    Hatay dayım hocam 😊

• doktorguzman kullanıcısına yanıt
    Bence direk birisini tavsiye etmek çok zor ikisininde artıları eksileri var saymak gerekirse
    ODTÜ iktisat daha zor ve inglizce açısından boğaziçinin gerisinde kalıyor ama iibf mezunu olacağından devlette çalışmak istersen çok dasha büyük avantaj

Boğaziçi inglizce eğitimi daha iyi ve ticarette 6 dönem 2.zorunlu yabancı dil var program daha hafif.Kendine ayırabileceğin zaman daha fazla olacaktır büyük ihtimalle.

İkisinin mezunları da bence her türlü şirkette her pozisyonda çalışabilir ama hangisi daha değerlidir kestirmek zor.Yine bana ODTÜ iktisat daha prestijli gibi geliyor ama çok da bilgi sahibi olmadan hissi bir şekilde yazdım bunu.

Biri İstanbul diğeri Ankara bu da önemli bir fark.Şahsen ben İstanbulu çok seviyorum Boğaziçinin konumu da semti de harika.Gelirsen büyük ihtimalle yurtta kalacaksın boğaziçinde yurtta kalan arkadaşlarımdan özellikle bir konuda şikayet duymadım ODTÜ'yü bilmiyorum ama buda yine kişisel yoruma açık bir konu.Ayrıca hazırlık okursan ve yurtta kalırsan boğaziçinde kilyos kampüsünde olucaksın.Onunda artıları ve eksileri var.

Sonuç olarak bence ikiside gerçekten güzel iş olacakları sunan keyifle okunacak iyi seçenekler şimdiden hayırlı olsun hocam tebrik ederim.Ama son karar sana kalmış.Bu arada Ticaret mezunlarının nerelerde çalıştığına bakmak istersen şöyle bir instagram sayfaları var:https://www.instagram.com/inttsuccess/?hl=tr

• istanbulda olmasi ve ingilizcesi avantaj bounun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.