Şimdi Ara

yazlıkcı tayfanın salonları işgal etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ocakta bomboş olan salonların bahara doğru tıka basa dolu olması hakkında ne düşünüyorsunuz
    3 ayda forma girmeyi cidden düşünüyorlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşünüyolar büyük ihtimal. 15 günlük tatil için evime gitmiştim. Bu hafta başı geri döndüm. Salona bi geldim kıyamet gibi.. Havalar ısınınca doluşmuşlar, bilinçsizce takılıyolar

• Genellikle çalışırken yanınıza gelip sizinle aynı hareketi daha yüksek ağırlık ve momentum ile yapıp, bir başka gün de çalışırken önünüzden dumbelleri almaları.
    Biraz da hızlı palazlanıyor gençler, sanki çalışmaya değil de kısa süreli alfa olma provasına geliyorlar gibi.
    Uzun süre spor yapanlarda bunu pek görmezsiniz, gelirler adam gibi çalışırlar yardım isterler ve yardım ederler. Ama kısa süreli gelenler milleti dikizler, sakat çalışır adama doğrusunu gösterince de sallamaz kendi bildiklerini okurlar.
    En azından bunlar spor yapıyorlar ve bir kısmı sevip devam ediyor. Aşağı yukarı hepimiz böyle başladık.

Benim asıl nefret ettiğim tip, yaklaşık birkaç ay ya da 1 yıllık bir spor yaptıktan sonra ilaç kullanan hatta güzel de gelişen fakat artist olan tipler. Her ne hikmetse salonun en alfa pozlarını bu zerzevatlar veriyor. Genellikle Masküler değil atletik(yani fit/zayıf ama belirgin omuz ve absları oluyor). Bu tipler gelir önünüzden çalıştığınız ağırlığı alır hiç sormaz bile, kesin arkadaşları olur ve onlarla yüksek sesli salak muhabbetlere girerler, ya aysu buna mesaj atmıştır, ya teknik çizimci namussuzdur ya da beşiktaşın stratejisi yanlıştır... Giydikleri en fit ve üstüne yapışan tişörtler ile şort giyer ve hiç bacak çalışmazlar.
    Bu adamlara soykırım yapsalar desteklerim.
    Önceki çalıştığım salon bunlarla doluydu, geçen arkadaşım ile macfit'e gittik orasıda öyle. Sanırım bu adamlar Macfit'ten başka salonlara gitmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 26 Şubat 2017; 0:32:4 >

• Gelsinler hocam, set arası gülmek insana iyi geliyor
  • Aynen usta ya. Triceps çalışıyorum kabloda. Adam geliyor benim ağırlığın 2 -3 tık fazlasına takıp 3-4 kere indir kaldır yapıyor. Sonra bir daha gelip gitmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyarjedi

Genellikle çalışırken yanınıza gelip sizinle aynı hareketi daha yüksek ağırlık ve momentum ile yapıp, bir başka gün de çalışırken önünüzden dumbelleri almaları.
    Biraz da hızlı palazlanıyor gençler, sanki çalışmaya değil de kısa süreli alfa olma provasına geliyorlar gibi.
    Uzun süre spor yapanlarda bunu pek görmezsiniz, gelirler adam gibi çalışırlar yardım isterler ve yardım ederler. Ama kısa süreli gelenler milleti dikizler, sakat çalışır adama doğrusunu gösterince de sallamaz kendi bildiklerini okurlar.
    En azından bunlar spor yapıyorlar ve bir kısmı sevip devam ediyor. Aşağı yukarı hepimiz böyle başladık.

Benim asıl nefret ettiğim tip, yaklaşık birkaç ay ya da 1 yıllık bir spor yaptıktan sonra ilaç kullanan hatta güzel de gelişen fakat artist olan tipler. Her ne hikmetse salonun en alfa pozlarını bu zerzevatlar veriyor. Genellikle Masküler değil atletik(yani fit/zayıf ama belirgin omuz ve absları oluyor). Bu tipler gelir önünüzden çalıştığınız ağırlığı alır hiç sormaz bile, kesin arkadaşları olur ve onlarla yüksek sesli salak muhabbetlere girerler, ya aysu buna mesaj atmıştır, ya teknik çizimci namussuzdur ya da beşiktaşın stratejisi yanlıştır... Giydikleri en fit ve üstüne yapışan tişörtler ile şort giyer ve hiç bacak çalışmazlar.
    Bu adamlara soykırım yapsalar desteklerim.
    Önceki çalıştığım salon bunlarla doluydu, geçen arkadaşım ile macfit'e gittik orasıda öyle. Sanırım bu adamlar Macfit'ten başka salonlara gitmiyorlar.

Bizim salonda hic denk gelmedi hocam şuan 3 ay oldu kıymetini biliyim o zaman salonun

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Aynen usta ya. Triceps çalışıyorum kabloda. Adam geliyor benim ağırlığın 2 -3 tık fazlasına takıp 3-4 kere indir kaldır yapıyor. Sonra bir daha gelip gitmiyor

Formlari düzgün olsa neyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yeni başladım acaba öyle mi görünüyorum diye düşündüm.Ben ilk ay programımda salonda 1 saat falan kalıyorum her yeri çalıştırıyorum.Bench presste 30 kiloyu kaldıramadım bir de kendimden emin yattım altına bizi salonlardan kovsunlar.Her yer ayna olunca bir tarafımız kalkıyor Ama bunu kas hacim falan filandan ziyade sağlıklı yaşam için yapıyorum.Kolay gelsin kardeşlerim
  • Belediyenin ücretsiz salonuna gidiyorum gayet memnunum hiç sıkıntıyla karşılaşmadım

Not: Ocak'ta başladım
  • Bu yakın zamanda yığınla ortaya çıkan arkadaşların en çok sorduğu soru; kaç setin var. ulen drop set yapan adam zaten gıçından nefes alıyor, birini gönderiyorsun diğeri geliyor. Yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi.. gel sen gir önce dediğim bir vatandaş cable crossu 32kgye getirip 3 sefer indirip kaldırdı sonrada gitti. ulen gidip makinalarda yapsana yapacağını da beni soğutma olmaz mı
    bir tespit daha.. yeni gelen yazlıkçı tayfası nerden buluyorsa sürekli askılı tişörtle arzı endam ediyor. tank topla gösterecek neyin varda bu tercihi yapıyorsun diye sormamak için sabreden çok
  • Yapacak bir şey yok... Leylekler göç eder , yaza 3 ay kala plaj vücudu yapılır. Hayatın akışı...

Salonu duman ediyorlar . Dumbelleri en olmadık köşelerden alıp geliyorum . Bizim salonun patronu da pek ortalarda yok. Herkes müdür. Sürekli kızlarla fingirdeşmek dertleri ... Çöplük gibi ortalık.

Ağırsağlamcılar hemen anlaşılıyor. Gelir gelmez deadlift... Split çalışanlara inceden bir bakış...

Ben kızmıyorum . Bugün , ilk defa salonda gördüğüm birisi , incline B. yaparken , barın altında kaldı . Koştum ...''Seslensen geliriz'' dedim .Bayağı bir bozuldu .

Jedi'ın bahsettiği tipler bizde fazla yok Allah'tan. Yakında Macfitt var . Yılını dolduran, piyasa olan yere kaçıyor.

• bu tayfa yüzünden saatlerimi değiştirdim.yazlıkçıların saatleri 18:30 20:30 arası oluyor genelde.

temmuz gibi kaybolurlar sabretmek lazım.
  • Salonda nefes alacak yer yok

Ergenus plajcı kardeşlerim sağolsunlar tüm.metrekareleri kaplamışlar,

Ağırlıklarda sehpalarda sıra var, boş dolap yok,

Bide sürekli şu altın soru,

Abi kaç setin var

Neyse saatlerimi değiştirdim bende yukardaki arkadaşın dediği gibi
    Olabildiğince erken gidiyorum 13_15 15-18 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkshine666 -- 27 Şubat 2017; 13:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Yapacak bir şey yok... Leylekler göç eder , yaza 3 ay kala plaj vücudu yapılır. Hayatın akışı...

Salonu duman ediyorlar . Dumbelleri en olmadık köşelerden alıp geliyorum . Bizim salonun patronu da pek ortalarda yok. Herkes müdür. Sürekli kızlarla fingirdeşmek dertleri ... Çöplük gibi ortalık.

Ağırsağlamcılar hemen anlaşılıyor. Gelir gelmez deadlift... Split çalışanlara inceden bir bakış...

Ben kızmıyorum . Bugün , ilk defa salonda gördüğüm birisi , incline B. yaparken , barın altında kaldı . Koştum ...''Seslensen geliriz'' dedim .Bayağı bir bozuldu .

Jedi'ın bahsettiği tipler bizde fazla yok Allah'tan. Yakında Macfitt var . Yılını dolduran, piyasa olan yere kaçıyor.

hmm Deadlift yapan ağırsağlamcı oluyor demek şimdilerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 27 Şubat 2017; 17:4:6 >

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    %90 ı öyle

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Anlayın işte ...

Deadlift kötüdür anlamında yazmadım .

Genelde , salona ilk defa gelen ... Gelmeden önce YouTube' u bir elden geçiren genç arkadaşlar bunlar . Birinin de devam edebildiğini görmedim henüz .

90' larda Balıkesir ve İstanbul'da 5-6 salonda bulunmuştum . Deadlift nedir, bilen yapan yoktu .

Şimdi takım tutar gibi ya millet...

• bende345 kullanıcısına yanıt
    90 lara gitmene gerek yok hocam 2 sene onceye kadar dlift nedir bilen yoktu nerdeyse. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 27 Şubat 2017; 19:15:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Anlayın işte ...

Deadlift kötüdür anlamında yazmadım .

Genelde , salona ilk defa gelen ... Gelmeden önce YouTube' u bir elden geçiren genç arkadaşlar bunlar . Birinin de devam edebildiğini görmedim henüz .

90' larda Balıkesir ve İstanbul'da 5-6 salonda bulunmuştum . Deadlift nedir, bilen yapan yoktu .

Şimdi takım tutar gibi ya millet...

aynen bu spor adına gayet güzel bi şey

sevindirici.

• Valla en son bunlardan biri geldi squat yaptigimiz bara selamsiz sabahsiz girdi, bırakın inmeyi trapezi aciyinca 2 sn sonra geri koydu ve uzaklasti. Hobi olarak izlenebilirler aslinda ama bazen tahammulu zorluyorlar

• ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt

dün salonda bu videodaki şeyin üzerine çıkıp bi yandan dengede durmaya çalısıp bir yandan d-curl yapanını gördüm ya cidden izlenebilirler sanki sirk ayağnıza gelmiş.. yüzümde koca bir tebessümle izledim salağı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.