|
Sıcakta yol tutuşu zayıf olur diye yazlık michelin primacy 4+ 94W aldım 22500 3 taksit 1350 tl de opet yakti verdiler. Arkadaslar daha once michelin crossclimate 2 kullandim memnundum fakat biraz yol sesi yapiyordu. Bir de yazin antalyaya giderken 35-40 derece sicaklikta virajda sollama esnasinda cok hafif bir kayma oldu ve acikcasi korktum. Zaten crossclate 2 sanirim 30 derecenin ustunde ozelligini yitiriyormus cunku fren mesafem de artmisti yazin. Batmanda yasiyorum hava genelde kurak kislari ara ara yagmurlu. Kisin bir en fazla iki kez hava karlı degilse ya da yollar hafifce karliysa van’a gidip geliyorum. İhtiyacim dort mevsim lastik ancak sanirim yazlik yonu daha agir basan bir dort mevsim tercih etmem gerekiyor. Yol sesi yapmayan 4 mevsim ihtiyacimi gorecek ancak yazlik yonu daha agir basan bir lastik tavsiyesi istiyorum siz degerli forumdaslarimdan. Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Yazlık lastik almaya karar verdim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 26 Mayıs 2024; 0:22:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt