Şimdi Ara

Yazlık Satın Almak İçin Neresi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese, biz ailece bir yazlık almayı düşünüyoruz fakat tatil beldelerini pek tanımıyoruz. Nereden alınmalı ? Biz müstakil bir yazlık düşünüyoruz, uygun olmalı. Ve yazlıkları kiraya veren var kı burada ? Bizde bu şekilde yapmayı düşünüyoruz ama turistler daha çok hangi ilde ev kiralıyorlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Cennetten al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede oturduğunuzu bilseydik iyiydi. Kocaeli Kefken'de Körfez'de vs ucuz güzel yerler var. Sahibinden'den bakın bi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalova Çınarcık'ta yazlığımız var.Gecen sene bazı nedenlerden ötürü gidemedim.Bu yaz gideceğim bakalım çok özledim.Çok güzel denize sıfır daireler var.Çınarcık çok güzel ve sakin yerdir tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Nerede oturduğunuzu bilseydik iyiydi. Kocaeli Kefken'de Körfez'de vs ucuz güzel yerler var. Sahibinden'den bakın bi.

İstanbulda oturuyourz yani asıl amacımız kiralıyalım bu şekildede yazlığın masrafını çıkartırız diye düşünüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eternal Award.

Yalova Çınarcık'ta yazlığımız var.Gecen sene bazı nedenlerden ötürü gidemedim.Bu yaz gideceğim bakalım çok özledim.Çok güzel denize sıfır daireler var.Çınarcık çok güzel ve sakin yerdir tavsiye ederim.

Merhaba, oralarda villa tipi yazlıklar var mı ? Birde turistler o tarafı kiralarlar mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben şahsen ege sahil şeridinden yazlık alırdım altınoluk,akçay küçükkuyu. Ama sen turist falan diyorsun o zaman marmaris derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 2 Haziran 2017; 18:54:58 >
  • Saros körfezi taraflarına gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Ben şahsen ege sahil şeridinden yazlık alırdım altınoluk,akçay küçükkuyu. Ama sen turist falan diyorsun o zaman marmaris derim.

Villa tipi yazlıkların fiyatları nedir ?
    @Orcunsau

• İzmir yenifoça

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.