Şimdi Ara

Yazın spora gitsem ciddi gelişim olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 aylık spora gitcem.Bu süreçte bileklerim ve kollarım kalınlaşır mı?

• Bir cacık olmaz 3 ayda.Çok az olsa bile bırakınca 1 aya gider.Sıfıra sıfır elde var sıfır.Salona vereceğin parayı saymıyorum.
  • Sende 3 ayda baklavacı teamdensin sanırım ama yinede söyliyeyim fark yaratır ama öyle böyle olmaz yani emek isteyen bir olay üzerine gitmen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam akıllı bir şeyler olmasını istiyorsan en az 6 ay falan gitmen lazım. Bilekler genelde genetiktir yani fazla kalınlaştıramazsın uğraşsan da
  • Yav arkadas spor bu 2ay yapilip birakilmaz 1ayda vucudun anca alisir hacimmi istersin kilomu sana kalmis 3ayda fark edilir hale gelirsin ama devam ettiriceksen git
    Not balikesirdeysen yardimci olurum mobilim

• Üniversiteye gidiyorum çok yoğunum.Sadece yazları vakit bulabilirim.
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    İzmirdeyim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bende başlamak istiyorum. Deli kas istemiyorum brad pitt gibi olsam yeter ne kadar sürede yaparım.

• up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Rager

Beyler bende başlamak istiyorum. Deli kas istemiyorum brad pitt gibi olsam yeter ne kadar sürede yaparım.

Evili sonradan gördüm

• olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Rager

Beyler bende başlamak istiyorum. Deli kas istemiyorum brad pitt gibi olsam yeter ne kadar sürede yaparım.

Öyle bir beklentim yok hocam.Kollar kalınlaşsın vücut hafif şekil alsın yeter.

• Görüntü için gidiyosan gitme
  • ilker07 kullanıcısına yanıt
    Fotoya aldanma 19 yaşındayım.Sadece sevdiğim karakter olduğu için resmini koydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

Görüntü için gidiyosan gitme

Başka ne için gidecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zayıfsan değişim olabilir bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onekio

quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

Görüntü için gidiyosan gitme

Başka ne için gidecek?

güç için, kondisyon için
    senin gibi kekolar anca görüntüyü düşünür. ama iyi ki varsınız, façanızı almak da ayrı bi zevkli oluyo
  • Kendimden cevap veriyorum. 2.5-3 ay gittim. Vücut kendini bayağı toparladı, trapez ve kollarda ciddi kas kütlesi oluştu, sixpack kendini göstermeye başladı, gören fark ediyor fakat 2 haftadır gitmiyorum bıraktım finaller yüzünden, olan da hafiften sönmeye başladı. Yani 3 ay gidersen birşeyler oluyor, fakat kalıcı olmaz. En azından 6 ayını vermen lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.