Şimdi Ara

Yazın hangi dersler bitmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2021 için hazırlanıyorum Allah'ın izniyle. Açık liseden mezunum şuan ki durumum Türkçe bitmiş sayılır ve TYT mat Haziran'da bitecek inşAllah. Eşit ağırlığım bu arada yazın hangi dersleri halletmem iyi olur ? TYT matı başka bir hocayla daha bitirmeyi ve Geometriye başlamayı düşünüyorum. Yanına hangi dersleri alma iyi olur ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bence tüm tytyi bitir ekim ayına kadar sonra denemelere odaklan tyt için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toniel T kullanıcısına yanıt
    Sözel derslere en fazla 6 ay kala başlıyor çoğu kişi öyle mi yapmalıyım? temelim yok sözel derslerde. Sadece TYT mat, fizik, kimya, geo bitirsem olmaz mı önce ? Ve Bunlar en fazla ne kadar sürede bitmesi lazım ?

• Sözele şimdi başla çünkü konu eksiği olursa denemelerde netin yükselmez

• Eger sayisalsan tyt turkce dil bilgisi ve duzenli paragraf calismasi Tyt matematik ve problemler tyt geometri ucgen ve dortgenler ve 11.sınıf fen bitmeli.

• Tyt matta konu bırakmamaya çalış. Dil bilgisi eksiğin varsa onu hallet ve geometri aban.
    Ama 11de eksiğin varsa 11 öncelik ver
    Tyt fen çalışmanın uzun vadede pek bir etkisi olmuyor maalesef unutuluyor ben yazın çalışmıştım yakın dönemde tekrardan çalışmak zorunda kaldım. Çünkü tyt fen iyice ezbere kaydı artık
    Paragraf-tyt mat- dil bilgisi- geometri kısacası

• Hocam ben unuttum valla
    Tabi 0a inmiyorsunuz bir temeliniz oluyor ama zaman ilerledikçe sorularda çok fazla çelişkiye düşmeye başlıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiki beynim olsa ayt fiziği ve kimyayı yazin bitirirdim sene içine de mat 2 biyoyu yaysan zaten hayvan gibi deneme at aytyi fule yakin yap son 2 ayda tyt kassan gidemeyecegin bölüm yok yazın tyt calisarak hayatımın hatasını yaptım mezuna kalıyorum 2021de yine gidicem sınava bu yaz ayt fizik kimya bitecek çok sağlam bi şekilde Eylül'de ayt mata başlar Aralık ocak gibi bitiririm geri kalan zamanda bölüm denemeleri ve tyt soru çözümleri yaparak istediğim bölüme gitmeyi hedefliyorum.

• Tytden dil bilgisi ve geometri kitabı cozsen yazın fena olmaz sonra Türkçe'den günlük deneme atarsn sınava kadar paragrafla falan ugrasmazsin

• Fluuman F kullanıcısına yanıt
    temel de temel temel de temel temel ne lan bina mı dikiyorsun sözel ders çalışıyorsun
    ayt matın temeli olur tyt mattır
    ayt kimya temeli olur tyt kimyadır
    ayt biyo temeli olur tyt biyodur
    sözel dersin ne temeli olur ?
  • Ben eşit ağırlığım açık liseden mezunum TYT fizik ve kimyayı bitireyim mi ? Aynı zaman da TYT mat ve geo ile birlikte ?

• 😂tamam temel olayını geç şeyi soracağım yazın TYT sözeli de bitirmek iyi olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluuman

😂tamam temel olayını geç şeyi soracağım yazın TYT sözeli de bitirmek iyi olur mu ?
    Olur ama nasıl düzenli tekrarını yapıp kalıcı hafızaya bilgiyi atarsan öyle kalıcı olur yoksa zaten unutursun sona sıkıştırdığın zamanda bilgiler birbirine gireceği için o da sıkıntı yazın başla yavaş yavaş 3 ayda bitir sindire sindire

• Bunların hepsini aynı anda mi çalışayım ve kaç ayda bitmesi lazım ? TYT (mat, fizik, kimya, biyoloji), geo, ve TYT sözeller.

• bir güne 3 ders en fazla koymak lazım bence . matematik öncelikli olmalı
  • sepulturaks1 S kullanıcısına yanıt
    En son yazdığım yoruma bakar mısın ne önerirsin

• Hocam bende senin gibi ayt fizik ve ayt kimyayı yazın bitirmeyi düşünüyorum ama bi yandan da unuturmuşum gibi geliyor mesela elektrik manyetizma konusu yazın çalıştın bitti unutulmaya çok müsait bir konu sınava kadar nasil bilgileri taze tutmayı planlıyorsun?

• Hocam konuları öyle öğreneceksin ki bi daha o konunun mantigini unutmayacaksin hadi diyelim unuttun 10dk kitaba yada videoya. Bakınca hatırlamam lazım bunu nasıl yapman lazım bunuda o konudan birden fazla farkali hocadan konulari dinleyip 2-3 kaynaktan soru çözerek hallederiz diye düşünüyorum fizik bittikten sonra günlük 1 denemeyle bilgileri taze tutup kimya çalışmaya baslanmali sonrada aynı şekilde kimya denemelerine geçilmeli daha sonra ayt mata başlarım çalışırken de tabi kimya ve fizik denemeleri çözüyor olacağım bu sayede biyoloji dışında bi eksik kalmaz biyolojiyede MEB kitabını her akşam yatmadan önce okusan kitabi ezberlemiş oluruz sınava kadar ben bu sene hata yaptım umarım seneye istediğime ulasacagim sınavın formülü bu bence daha da kolayı olamaz tabi bütün çalışmalarımız günlük olarak 8-9 saatin altına düşmemeli 200 sorunun altına da veseelamm ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.