Şimdi Ara

Yazın hangi dersler bitmeli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KÖPEK GİBİ GEO ÇALIŞ. GEODAN ÇOK ZOR BİR SORU BANKASI BİTİR.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    İlk kaynak olarak birey b uygun mudur sonra zor geçerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fluuman F kullanıcısına yanıt
    uygundur hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyoloji için MEB kitabı yerine kendimiz video izlediğimiz hocadan çıkardığımız notları okusak daha iyi değil mi ? Ayrıca şunu soracağım yukarda birine sordum cevap gelmedi yaza kadar Türkçe ve TYT mat inşAllah bitiyor. Dediğin gibi daha iyi pekiştirmek için TYT matı bir hoca ile daha bitirmeyi düşünüyorum. Bu arada EA yïm tekrar söyleyim. Yazın TYT mat dışında geo çalışmayı düşünüyorum yanına bu dersleri de alıp bitirmem iyi olur mu ?, TYT fizik, kimya, biyoloji ? Yoksa bunlar ve TYT sözellerde mi çalışmalıyım ?

Metin hoca ile çalışmayı düşünüyorum. Hocamız çalışma planı hazırlamamış nasıl bir plan için de bitirmem lazım konuları ? Yani hangi konuyu ne zaman çalışacağım bilmiyordum doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluuman

Metin hoca ile çalışmayı düşünüyorum. Hocamız çalışma planı hazırlamamış nasıl bir plan için de bitirmem lazım konuları ? Yani hangi konuyu ne zaman çalışacağım bilmiyordum doğrusu.
    hocam plana gerek yok konuyu izleyip kitaptan çözüyorsun. gayet basit iş
  • Fluuman F kullanıcısına yanıt
    EA isen fkb senin en son çalışmam gereken ders olacaktır ilk olarak sen kendi alanına yuklenmelisin edebiyat matematik agirlikli sonra sosyal tyt mat için video falan izleyeyim hatasına girme sakın cunku YGS formatında gelmiyor sorular direkt problem ve tyt bölüm denemelerine abanman lazım biyoloji çalışacağın zaman da MEB kitabına çalış ÖSYM kazanımlar ve MEB kitabı odaklı soruyor bu geometri adına da ben senin yerinde olsam birey b cozmezdim çünkü yeni tarz sorular cozmen lazım metin hocadan dinledikten sonra çözüm 3d soru bankası bitir kitap ve konuların bitincede direkt geometri alan denemesine başla zaten yeni nesil sorularda aşırı ve ayrıntılı geometri bilmeme gerek yok önemli olan yeni tarz konularda düşünme kabiliyetini geliştirmek

Tamam dir o zamn kendi günlük zamanıma göre çalışayim 🙂

• Yani şöyle doğru mu anladım demek istiyorsun ki önce Matematik,geo sosyal ve edebiyat sonra fkb öyle mi ? Peki böyle ise şunu sormak istiyorum: yazın TYT mat, geo çalışırken edebiyat ve sosyale de başlayım mi ? Yoksa yazın güzelce rahat rahat tyt mat geo Türkçe yi pekistireyim mi ?

• Tyt mat geo Türkçe sağlam yap işin kolaylassin sene içine

• konu anlatımı için 3 ay verebiliriz bence yks mat e .. ama soru çözümü her daim tabiki devam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.