Şimdi Ara

yazın günde 5 saat bisiklet sürsem 3 ayda kaç kilo veririm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 9 Mayıs 2012; 15:32:28 >

• yok olursun.
  • 5 saat sürebileceğini sanmıyorum en azından perhiz yaparken, bir noktadan sonra bacak kasların izin vermiyor.
  • çok
  • Ne zorun var ki 5 saat.Dene de gör ne diyim
  • saat başına 100 gram verdiğini düşünelim. 5 saatte 500 gram vermiş olursun. eve döndüğünde de dayanamayarak öküz gibi yemek yersin. ordan da 600 gram kilo aldığını düşünelim. bu durumda günlük 100 gram kilo almış olursun. 3 ayda yani 92 günde 9200 gram almış olursun. bu da 9 kilo 200 grama eşit olur.

bence başlama kilo alırsın.
  • imkansızzz

bi tarafın var ya acıdan hissetmezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda 10 kilo alınır mı
    8 yıl önce açıldı
    6 Aya Kaç Kilo Olurum?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 147 kg 215 gr,
  • 0

Ciddiyim Mekik çekmek şınav çekmek yerine bisiklet niye ben bisikletle alakam olmadanda kilo verebiliyorum
  • günde 10 saati bisiklet başında geçen postacılar vardı önceden.. o zaman onlar çöp gibi kalmıştı :D
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 7 Mart 2021; 6:28:10 >
  • Günlük 1 saat binsen fiziğine bağlı olarak 15-25 arası kilo verirsin. Ne yediğin önemli bile değil...

Koşu sadece bacakları çalıştırır denmiş. Doğrudur bu antrenmanlar bacak kaslarını geliştirir. Ama diğer kasların gelişimine yardımcıdır ve kesinlikle yağ yakmanın en etkili hatta belkide tek yoludur. Kardiovasküler hareketler çok sağlıklıdır. Ciğerlerinizi açar, kan dolaşımınızı hızlandırır.

Bu arada 5 saat binmene gerek yok. 1,5 saatten sonrası zarar verir ve kilo vermene yardımcı olmaz..

Şuan zirveden 18 kilo daha zayıf birisi olarak söylüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfable -- 9 Mayıs 2012; 16:18:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfable

Günlük 1 saat binsen fiziğine bağlı olarak 15-25 arası kilo verirsin. Ne yediğin önemli bile değil...

Koşu sadece bacakları çalıştırır denmiş. Doğrudur bu antrenmanlar bacak kaslarını geliştirir. Ama diğer kasların gelişimine yardımcıdır ve kesinlikle yağ yakmanın en etkili hatta belkide tek yoludur. Kardiovasküler hareketler çok sağlıklıdır. Ciğerlerinizi açar, kan dolaşımınızı hızlandırır.

Bu arada 5 saat binmene gerek yok. 1,5 saatten sonrası zarar verir ve kilo vermene yardımcı olmaz..

yağ yakmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Günlük 1 saat binsen fiziğine bağlı olarak 15-25 arası kilo verirsin. Ne yediğin önemli bile değil...

yağ yakmak istiyorum

Öyleyse en çok dikkat etmen gereken konu kardio... Sonrasında un,tuz,şekeri tamamen kaldır. Ve çok az birkisel yağ haricinde yağ kullanma. Mümkünse 5 KG'lık dambıl al ve uzun seriler yapmaya çalış. Ağırlığı arttırma sadece sayıyı arttır. Şınav, mekik, barfiks programına başla. Hatta Squat programına da başla. En geç 2 ayda filinta gibi olursun. Diyet lazımsa hazırlayabilirim işim var ama şuan...

• quote:

Orijinalden alıntı: 15

quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

götün başın dağılır lan nereye 5 saat piskilet biniyon.

iyi güldüm lan

• koş ama eğer hamsan 20 dk bile koşamazsın. en iyi kilo koşarak verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

koş ama eğer hamsan 20 dk bile koşamazsın. en iyi kilo koşarak verilir

tempolu yürümek?
  • 5 saat bisiklet süremezsin. Koltuğun popoya verdiği ağrı çok kötü oluyor Genel spor hareketleri yap sonra da 1-2 saat bisiklet sür ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaslar33

0

Ciddiyim Mekik çekmek şınav çekmek yerine bisiklet niye ben bisikletle alakam olmadanda kilo verebiliyorum

Sen bisiklet kullanmadan zayıflayabiliyorsun diye, bisikletle kilo verilmiyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

yağ yakmak istiyorum

Öyleyse en çok dikkat etmen gereken konu kardio... Sonrasında un,tuz,şekeri tamamen kaldır. Ve çok az birkisel yağ haricinde yağ kullanma. Mümkünse 5 KG'lık dambıl al ve uzun seriler yapmaya çalış. Ağırlığı arttırma sadece sayıyı arttır. Şınav, mekik, barfiks programına başla. Hatta Squat programına da başla. En geç 2 ayda filinta gibi olursun. Diyet lazımsa hazırlayabilirim işim var ama şuan...

Bana hazırlarmısın
    Not:öglen 1 saat koşucam ve 1 saat tenis antiramanı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.