Dışarıda yeme içme'yi bıraktım arkadaşlar ve 2 haftada 4 kilo verdim ayrıca bel çevrem 8-10 cm düştü Süper bir olay ayrıca günde ekstra 500 tl cebimde kalması da cabası < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dışarıda yeme içme'yi bıraktım arkadaşlar ve 2 haftada 4 kilo verdim ayrıca bel çevrem 8-10 cm düştü

-
-
Haftalık maksimum yakabileceğin yağ miktarı yaklaşık 1kg ve bunun için günde 1000 kaloriden fazla açık vermen gerekiyor. Kısacası bu kadar kilo vermiş olman, daha doğrusu bu kadar yağ yakmış olman mümkün değil. Fakat sağlıklı beslendiğin için, daha az tuz ve karbonhidrat tükettiğin için vücudunda biriken sudan kurtulmuş oldun. Bu 4 kilonun %25'i yağ olsa, o bile çok iyi bir başlangıç. Tebrikler!
-
Hocam ben geçenlerde konu da açmıştım normalde kalori hesabı yapınca 5500 kalori alıyordum günde
Şu an bu yarıya düştü
Yani açık sayılır mı bilmiyorum ama
KALORİ UYGULAMASI na göre
Günde 2700-3500 e düştüm
5500-3500 2000 açık oluşturdum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyesa541997 -- 4 Mayıs 2025; 13:27:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açığı günlük yaktığına göre hesaplaman gerek. 3000 kalori muhtemelen günlük yaktığın kaloriye eşittir. Ama ortalama 2000 kalori az alman bir artı, sağlıklı ve dengeli besleniyor olman ayrı bir artı. Dediğim gibi, doğru yoldasın, tebrikler :)
-
eyleyse iyi yapmışsınız hocam
-
Hocam ben 10 yıl önce falan 2 öğün hamburger yerdim vki 20 falandı
Metabolizmam çok hızlıydı
Şimdi yavaşlamıştır tabi dediğiniz gibi hocam
Akıllı saat ile günlük yaktığın kaloriyi takip edebilirsin. Ya da chatgpt falan yardımıyla da ortalama bir sayı bulabilirsin kalori için. Kilon, boyun, ne kadar aktif olduğun, ne kadar egzersiz yaptığın. Tek tek anlatıp bulursan kalori takibi yapman daha kolay olur. Daha doğru veriyle hareket etmiş olsun hem de.
-
Ben 4-5 sene önce o şekilde yapmıştım hocam
Şu an üç aşağı beş yukarı kafamdan hesaplayabiliyorum
O zamanlar 2 ayda 10 kilo gibi bir şey vermiştim
Yine bu uygulama ile
O zamanlar bir tane daha rakibi vardı o kaloriyi daha az yazıyordu herkes onu öneriyordu ama ben bunu daha çok sevdim
Ortalama olarak her şeyin kalorisini yüzde 10 fazla gösteriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyesa541997 -- 4 Mayıs 2025; 13:27:18 >
hocam xx'tan kac lira aldiniz acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 4 Mayıs 2025; 13:47:3 > -
Pardon hocam sansürledim
Cok iyi abi, kesiyorum bende valla evde kendime light seyler yaparim mis.
Sıcak havalar başladı zaten
Salata meyve ferahlatıcı şeyler yeterli olur
Kendim için bunu diyemiyorum ama genel olarak öyle oluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X