Bildirim
Yazın Ege'de garsonluk yapmak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ciddi tatil bolgelerinde garsonluk için bile yabancı dil istiyorlar.Ayrıca çok işçi giriş çıkışı olduğu için çalışma sureleri 11-12 saati bulabilir.Bunlar Alanyada 5 sene çalışmış kuzenimin sözleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya dizisi mi izledin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum İngilizcem var. Buda iş alımında işimi kolaylaştırır sanırım.
Yazın bodrumdayız :) yabancı dili kim istiyor ya
Biri bodrum demişken aklıma konuyla alakasız bir şey geldi,
Biz bodrumda 400.000 liraya 4 katlı bir yazlık satın aldık, ama allahın istanbulunda 2 +1 nişantaşında olan evi satın almak 700.000 lira, gine sinir oldum şimdi allahtan eski istanbul varken nişantaşından evi almışız, yoksa kirada 4000'den aşağı değil... -
quote:
Orijinalden alıntı: BlueExorcist
Biri bodrum demişken aklıma konuyla alakasız bir şey geldi,
Biz bodrumda 400.000 liraya 4 katlı bir yazlık satın aldık, ama allahın istanbulunda 2 +1 nişantaşında olan evi satın almak 700.000 lira, gine sinir oldum şimdi allahtan eski istanbul varken nişantaşından evi almışız, yoksa kirada 4000'den aşağı değil...
Ooo zenginiz galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X