Şimdi Ara

Yazın burun kanaması nasıl önlenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yaz başladı bende bu burun kanamaları. Yaz bitince bitti.
    Şimdi yine başladı. Az önce bugün 2. Kez burnum kanadı ve az da değil baya çok kanıyor. Durdurdum kanamayı ama ufak bir müdahelede bile kanayabiliyor. Yok mudur çözümü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktora gidip asıl sorunu öğrendin mi? kılcal damar çatlaması mı yoksa başka bir sorun mu diye.

Nemlendirici krem bazen bu konuda yardımcı olabiliyor ama asıl sorunu bulmak gerek.
  • benim şimdiye kadar burnum durduk yere hiç kanamadı. bir kere okulda durduk yere burnum kanadı sandılar ama burnumu karıştırıyordum yarayı kopardım o kanamıştı aslında
  • Hiç yaşamadım nasıl bir his

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Hocam belli işte büyük ihtimalle burnumdaki kılcal damarlarım hassas, sıcaklar basınca da genleşiyor en ufak müdahelede kanıyor. Bu sıralar gece pencere açık uyuyorum, üşüttüm sürekli burnum akıyor, bugün 2.sinde peçete kullanırken kanamaya başladı.

İlki neden kanadı bilmiyorum, yeni kalkmıştım yatakta telefona bakarken kanamay başladı

• Burun kanaması mı

• Evet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Küçükken bende de aynısı vardı, merhem kullandım uzun süre geçmişti ama adını falan hiç hatırlamıyorum ilacın. Yani tedavisi olmayan bir şey değil, doktora gidin muayene olun sadece.
  • Aileme söyledim hocam onlar da bana dedi ki sende küçükken de oluyodu o. Ben de küçükken bi krem mi öyle bir şey kullanmışım galiba. Doğuştan hassas sanırım burun kılcallarım. Bi doktoruma sorayım da ben de kullanayım bari yoksa olmadık yerde kanayacak, az da akmıyor ve uzun süre kanıyor da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 28 Mayıs 2019; 21:44:8 >
  • Sümüğün sıvı hali gibi işte. Sadece kırmızısı

• Güneşin etkisi bende de oluyordu, mümkünse güneşli havalarda az dışarı çık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende burnum tıkalıydı 2 yumruk attım burnuma bazen açılıyordu bi kanadı bi kanadı vurmaya korkar oldum artık
  • Piskopat erkekleri severim.beni güvende hissettiriyorlar

• doktora git. altından başka bir şey çıkar belki. muhtemelen dediğin gibi basit bir şey. ama ihmal etme.
  • banada oluyor hocam kuru hava yüzünden burun içi tahriş oluyor kanama yapıyor buhar makineleri var ondan al fırsat buldukça çalıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

doktora git. altından başka bir şey çıkar belki. muhtemelen dediğin gibi basit bir şey. ama ihmal etme.
    kesinlikle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.