Şimdi Ara

Yazılımdan çok zorlanıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 2 aydır Web tasarımla ilgileniyorum.Fakat son günlerde ne bileyim yani bir sıkılma geliyor bazı sitelere girip sağ tık yapıp Sayfa kaynağını görüntüle diyorum.Yani öyle bir şaşırdım ki küçücük web site 200 300 satırdı.Gözümü korkutmadı değildi.Ama hayla çalışıyordum not alıyordum sitelerden makale okuyordum cidden fazla olmasada orta derecede bir ilerleme kaydetmiştim.Ve en büyük sıkılmamın sebebi ise izlediğim kanalın 9.videosundan sonra(her video 40-60 dakika)not defterinden devam ederken dreamweavere geçtiğini görünce çok sinirlendim ve başka kanal ve makale tarzı şeyler aramaya başladım.Yani bilgisayarım çok kötü olduğu için dreamweavere win10 istediği için bir hayli üzülmüştüm.Ama sonra kendi emeğimle kod yazmanın daha mantıklı olduğunu düşündüm.Ben hiç sıkılan bir insan değildim.Bir video izledikten sonra hemen oyuna geçip zaman sömürüyordum.Ama kesinlikle web tasarım yapmayı HTML+CSS+JS öğrendiğimde hiç sıkılmadan kod yazarım.Her gün hayalini kurarım .Her neyse ben kısacası nedense videolardan web tasarımdan biraz soğumaya başladım ama çok büyük hevesim var.Bırakmak istemediğimi söyleyebilirim.Önerileriniz neler? Şimdiden teşekkür ederim 

NOT:Web tasarıma girişmeden önce 1.5 ayımı C dilinde geçirdim.

• Angular, VueJs veya React e bakabilirsin. Eğlenceli ve kolay frameworklerdir gerçekten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 16 Haziran 2022; 23:53:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi hepsine baktımda Anguları çok beğendim.Vue.js ve React javascript olduğu için HTML ve CSS öğrenmeden geçmek istemiyorum.Ama angular işime yaradı.Teşekkür ederim.

Benim sıkılmamın nedeni bence aklımdaki saçma sapan oluşturduğum teorilerdir kesin.Web site yapmak kaldımı? Ya iş bulamazsam? Kimse almaz ki gibi hep içimden söyleniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynirli Yumurta -- 17 Haziran 2022; 22:9:52 >
  • Ben de bu alanla yeni yeni ilgileniyorum. Bir sorum var. Mesela bu konunun olduğu sayfaya sağ tık-sayfa kaynağı görüntüle diyince 6000+ satır kod var. Tüm bu öğrenilen html+css+java'nın meyvesi olarak bir kişi bu kadar kod yazabiliyor mu cidden. Her şeyi hatırlayarak falan.

• hocam daha yeni başlamışsınız. ilk başta bunalmanız normal aynısı banada oluyordu bu yolda size destek olacak bir yazılım arkadaşı bulursanız sizin için daha iyi olur motivasyon olur discord kanallarına girip biraz daha yazılımla iç içe olmaya çalışın daha çok araştırın ekiplere katın bunaldığınız yerde destek alın veya youtubede yazılım ile ilgili sohbetleri dinleyin işin daha çok üstüne gidin devamı çatır çatır gelecektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.