1 2 aydır Web tasarımla ilgileniyorum.Fakat son günlerde ne bileyim yani bir sıkılma geliyor bazı sitelere girip sağ tık yapıp Sayfa kaynağını görüntüle diyorum.Yani öyle bir şaşırdım ki küçücük web site 200 300 satırdı.Gözümü korkutmadı değildi.Ama hayla çalışıyordum not alıyordum sitelerden makale okuyordum cidden fazla olmasada orta derecede bir ilerleme kaydetmiştim.Ve en büyük sıkılmamın sebebi ise izlediğim kanalın 9.videosundan sonra(her video 40-60 dakika)not defterinden devam ederken dreamweavere geçtiğini görünce çok sinirlendim ve başka kanal ve makale tarzı şeyler aramaya başladım.Yani bilgisayarım çok kötü olduğu için dreamweavere win10 istediği için bir hayli üzülmüştüm.Ama sonra kendi emeğimle kod yazmanın daha mantıklı olduğunu düşündüm.Ben hiç sıkılan bir insan değildim.Bir video izledikten sonra hemen oyuna geçip zaman sömürüyordum.Ama kesinlikle web tasarım yapmayı HTML+CSS+JS öğrendiğimde hiç sıkılmadan kod yazarım.Her gün hayalini kurarım NOT:Web tasarıma girişmeden önce 1.5 ayımı C dilinde geçirdim. |
Bildirim