Arkadaşlar tam olarak istediğim bölüm olmasa da istediğim alanda bir bölüm kazandım (ybs). Kendimi web geliştiriciliği kısmında geliştiriyorum. Yaklaşık 1-1.5 ay oldu başlayalı fakat son günlerde zevk alamıyorum bu işten. Yani kendim kod yazarken bir şeyleri yapabildiğimi falan görünce çok motive oluyorum ama 20-30 dakikalık eğitim videolarını gördükçe ve bu videolardan da 700 tane falan olduğunu düşününce bu nasıl bitecek falan diyorum. Bir yerden sonrada hızlı hızlı bitsin diye geçe geçe izlemeye başladığımı fark ettim ve hemen kapattım videoyu boşa gitmesin diye. Sıkıntı videoları izlemekte sanırım. Yazılı bir şey olsa belki daha rahat çalışabilirim. Eğitmen konusunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum Sadık turan hocamız gayet iyi anlatıyor. Sizce ne yapabilirim bir süreliğine yazılı kaynaklara göre mi geliştirsem kendimi veya video izleyip üstüne onu kendim uygulamak yerine farklı şekillerde mi çalışmayı denesem ? İlk başlarda kendime bir limit koymuştum günde 3 video izliyordum. Eğer bir konu yarım kalıyorsa bitene kadar izliyordum 5-6 videoya çıkıyordu veya hiç başlamıyordum yarım kalmasın diye 2 videoda kalıyordu. Ama şu an 1 max 2 video izleyebiliyorum günde, 3 göremedim 1 haftadır :( önerilerinize açığım hangi şekillerde çalışabilirim video izlemek şu anda çok istemiyorum... ama tek çare oysa mecbur yaparız |
Yazılım Çalışmaktan Zevk Alamıyorum...

-
-
dostum tıpı seven adam bile hemen alışıyor mu ? çabuk pes etmişssin biraz zaman geçsin şans ver
-
700 video ne birader orhun anıtlarını mı anlatıyor hoca?
-
valla öyle hocam ben daha 55 civarındayım
-
freecodecamp'e geç ya da kitaptan çalış. çok videolu saçma sapan tutoriallar zaman kaybı.
-
Tavsiyeniz için teşekkürler hocam. Bakacağım onlara
-
Web tasarımda 700 videoluk ne anlatmış aga?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Web geliştirme bu hocam hem front hem back end anlatıyor yani 0dan her şeyiyle site yapıp yayınlamak ondan böyle büyük ihtimalle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
css html php python sql javascript hepsi 700 video herhalde
Nerede bu ders? Merak ettim
Evet öyle hocam
udemy hocam. Sadık turan web geliştirme yazın çıkar
Ben oyun geliştiricisi olmak istemiştim, ana dal olarak sanat kısmını seçtim işin. Sanat kısmında 3D modellemeden görsel efektlere, shader programlamaya kadar bir sürü alt dal mevcut, hepsinde kendimi geliştirip iş almaya başladım.
Tabi yıllar sürüyor böyle şeylerde uzmanlaşmak, web tasarım işlerinde belli seviyelere gelmek daha kısa sürer. Oyun geliştirme daha zor bir iş. Eğitim setlerine tembellik etmemen lazım başka yolu yok, aksi halde sevdiğin işi yapamazsın.
Nasıl bir öğrenici olduğunu keşfet, kimi insan görsel eğitim setlerine daha kolay odaklanır, kimisi yazılı makale tarzındaki eğitimler üzerine daha fazla odaklanabilir. Bu kişiye göre değişir, hangisinde daha rahatsan onda devam et. Öncesinde ikisine de zaman tanıman lazım.
-
hocam siz konuşurken bile ağzim sulaniyo valla inşallah kazanirsam sizin gibi düşünmem sonradan
Yardım için teşekkürler hocam
İnşallah böyle bir durum yaşamazsınız hocam. İleride değecek bu kadar çalışmam ama şu an zorluyor 😒
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 6 Ekim 2020; 12:5:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

700 video ne birader orhun anıtlarını mı anlatıyor hoca? |
dostum tıpı seven adam bile hemen alışıyor mu ? çabuk pes etmişssin biraz zaman geçsin şans ver |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X