Şimdi Ara

hayattan zevk alamıyorum ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden yaptığım küçük bir şey bile beni mutlu edebilirdi.Mesela bir cafe'ye oturmak veya bisiklet sürmek,lanet online oyunları bile. Artık hiçbirşeyden zevk alamıyorum.

Eski dinlediğim şarkılar önceden yaşadığım anılar. Hayatım çok değişti,onceden kendi kurduğum dünyamda geçinirdim asosyaldim kız arkadaşlarım pek yoktu.Şimdi yanımdakilerin değerini anlıyamamaya başladım.Ağlamak istiyorum yalnız beceremiyorum. Duygusuz odunun biri oldum. Zevk aldığım ne varsa artık hiç zevk vermiyor.

Değişiklik yapıyorum,dış görünüşüme önem vermeye çalışıyorum,bir şeyleri elde etmeye çalışıyorum.En kötüsüde ne biliyormusunuz, aşık olamıyorum.Artık hiçbişeyi takmaz hale geldim.Onceden yanımda bir arkadaşım bile benle dalga geçince 1 hafta kafama takan bir insandım ama şimdi gram takmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alma zaten alıp napıcan boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurfenix

Eskiden yaptığım küçük bir şey bile beni mutlu edebilirdi.Mesela bir cafe'ye oturmak veya bisiklet sürmek,lanet online oyunları bile. Artık hiçbirşeyden zevk alamıyorum.

Eski dinlediğim şarkılar önceden yaşadığım anılar. Hayatım çok değişti,onceden kendi kurduğum dünyamda geçinirdim asosyaldim kız arkadaşlarım pek yoktu.Şimdi yanımdakilerin değerini anlıyamamaya başladım.Ağlamak istiyorum yalnız beceremiyorum. Duygusuz odunun biri oldum. Zevk aldığım ne varsa artık hiç zevk vermiyor.

Değişiklik yapıyorum,dış görünüşüme önem vermeye çalışıyorum,bir şeyleri elde etmeye çalışıyorum.En kötüsüde ne biliyormusunuz, aşık olamıyorum.Artık hiçbişeyi takmaz hale geldim.Onceden yanımda bir arkadaşım bile benle dalga geçince 1 hafta kafama takan bir insandım ama şimdi gram takmıyorum.

Aynı durum şuan bende de var yaklaşık son 3 4 aydır.Boşlukta gibiyim nasıl düştüğüm hakkında ve nasıl bir boşlukta olduğum hakkında bir fikrim yok en kötü yanı da nasıl tırmanabilirim onu da bilmiyorum.

”Işık, karanlık olmadan var olamaz. İkisinin de bir gayesi var.
    Benim karanlığımın bir gayesi varsa o da bu dünyaya biraz denge getirmektir."

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytar. -- 31 Ekim 2013; 2:55:31 >

İyi forumlar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.