Şimdi Ara

Yazık değil mi bu emeklere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖSYM bunu düşünmesi lazım arkadaş. Insanlar bu kadar emek verdi bu sınava. Sen 160 dakika veriyorsun ve bizden o lanet paragrafları bizden 1 dakikada okuyup çözümlemeyi bekliyorsun. Ben türkçeden 37 net yaptım. 1 tanede boş bıraktım şimdi acaba kaydırma yaptım mi düşüncesi beni yiyip bitirecek. Allahım yardım et bize 64 dakika sürdü tam tamına türkçe. Matematiğe başladığımda yarım saat kalmıştı. Herşeyde bir hayır vardır ama bu kadarda bir gençlik harcanılmaz ki. Bir de bunun Lys'si var gel hadi şimdi otur çalış. Stres bunaltıdan ayaklarım geriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MrDraius

hala gençleri düşündüklerinı mi sanıyorsun biz aç kalmışız üzülmüsüz kimsenin umrunda değil

arkadaş haklı terk dertleri elemek insanların nasıl elendikleri umurlarında değil türkçeyi kısalt feni zorlaştır çalışan yapsın bildiğin at yarışına döndü olay hızlı koşan kazanıyor
    BU NE DEMEK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yakında iri gözlü elekle eleyecekler

• Açlık oyunları var ya, onun gibi oldu artık iyice. Öyle eğlencelik bi bilgi yarışması gibi, şartlar koşullar her sene değişiyor rakiplerini geçersen büyük ödülün de iyi bir okul ve gelecek oluyor.
    "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."
  • emek .. emeklerimi sorgulamak dahi istemiyorum

Fedakarlıkları ... görecek o ösym
    gözlerinde karanlığı dar hücrelerin
    seni görür görmez özgürlüğümden utandım
    söyle ne içersin çay mı kahve mi
    çok değişmişsin birden tanıyamadım
  • Öğrencileri eleyen 2 bölüm var zaten.Matematik ve Türkçe.Diğerlerini kolay soralım da nasıl olsa Mat ve Türkçe yapamadan Bir B..K yiyemez bunlar diyorlardır.Yerleştiriyorlar 2 senedir kazık soruları.Dökün P..çleri diyorlardır.
    Keremcem Yırtılır...
  • Zor hazırlayınca ellerine ne geçti merak ediyorum kolay sorsanızda sıralama değişmeyecekti hiç olmassa emeğimiziin arşılığını aldık diye sevinir 2. sınava hazrılanırdık.Şimdi puanım düşük gelecek ve hiç LYS ye çalışasım gelmiyor anladım artık mezuna kaldım
  • Çok üzgünüm, benim de sınavım kötü geçti ve o yüzden cevaplarına bakacak cesareti kendimde bulamadım hatta burda yanlışlıkla duyduklarım soruların yanlış olması bile olmayan cesaretimi eksilere çekti.

Bilmiyorum ama dikkat ederseniz 1987 den itibaren sorular gittikçe zorlaştı buna 2010 yılında yapılan ilk ygs sınavı hariç.
    O sınav kolay olunca da ösym'ye şikayetler geldi.Yaklaşık 2 milyon kişinin girdiği bir sınav sadece 30 bin civarında kişiyi mi eleyebiliyor diye.

Ösym de bekleneni yaptı ve artık zor sormaya başladı bence.Tabi bu ygs için geçerli oldu.

2010 ygs sınavı kolay lys sınavı biraz ağırdı.

2011 ygs sınavı zor lys sınavı kolay kaldı.

Bu sene de tahmin ediyorum ki lys sınavı kolay olur yoksa işin içinden çıkılmaz bir hal alacak.

Tamamen at yarışına dönen bir sistem ve bu sistem neyi ölçüyor bilmiyorum ama sadece bilgiyi ölçmediği kesin.

Moralininiz kaybetmeden LYS çalışmanıza devam edin ben en azından böyle yapmaya çalışacağım.
    Artık olan oldu ne yapalım.

• Ulan anlayamadığım bi nokta var. Şimdi ben 20 yıldır turkce konusurak yasıyorum turkce ıle yatıp kalkıyorum tamam evet doğru dıyosun dıyosunuz suan bunda sıkıntı yok zaten. Ben bu s.çtığımın dersinide yıllardır göruyorum mf ogrencı oldugum halde unıversıteyı kazanıp gıttıgım halde 1. sınıfta gordugum halde dilbilgisi cart curt neyse işte sonuc olarak türkce bölümü.. Hayalımiz dedik unıversıte degıstırelım dedık bıraktık. Gel gelelim türkce 1. saat 20 dk ya yakın turkcede zaman kaybettık sonuc olarakda sınav genel ıtıbarıyle sıctı. Fakat ben sunu merak edıyorum çukurova unıversitesini bırakan bırı olarak orda doğulu arkadaslarımız vardı bı cogu turkceyı tam anlamıyla konusamıyodu evet konusan var ama hanı bır takım kelımelere gerek dilleri gerek anlam olarak sıkıntı cekıyolar halıyle . Peki ya bunlar naptı bu paragraf sorularında bunu cok merak edıyorum .

Ayrıca yurtta kalıyodum oda arkadasım urfalıydı ve turkce konusmuyodu hıc gerek aılesıyle gerek arkadaslarıyla hep kurtce
    Not : cocuk cukurova hukukta okuyo.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.