Bu adamlar ya işten anlamıyo ya da kendi elinde olmayan bi malı ondan satınalmadığımız için kimseden alamayalım diye adilik yapıyolar.
3-4 tane elektronik dükkanına girdim 4 kanal rf kumanda için,hepsi de aptal salak basit bişeyler kakalamaya çalıştı.joystickli bişey aradığımı söyledim ve karaköy de bulabilirmiyim diye sordum.yok bulamazsın dediler.hatta bitanesi hiç utanmadan gözümün içine baka baka "karaköydeki dükkanların hepsinin toplamından daha çok malzeme var bu dükkanda" diyebildi.
burdan hepsine birer adet
şimdi birde sizlere sorayım..
nerden bulucam ben 4 kanal rf kumandayı.hem alıcı lazım hem verici.
karakoyde biçok elektronikçide 4 kanal rf kumandalı alıcı devresi hazır olarak satılıyor.selanik pasajının alt katında ve selanik pasajının karşısındaki karakoy pasajında bu kitleri satan dukkanlar mevcut ama ne yalan soyleyeyim joystickli olarak hiç gormedim.
İstanbul Selanik ve Karaköy Pasajında kesinlikle Rf kitleri hazır olarak KESİNLİKLE bulabilirsin.(Selanik Pasajı " Grup Elektronik"te bulunabilir)
arkadaşım oyuncak araba alıp sökebilirsin ? 25 ytl civarı .
üzerine sonradan takacağın parçalarla o hale getirebilirsin fazla pahalı olacağını sanmıyorum. Ayrıca bulursan buraya fiyatını yazarmısın banada lazım oluyorda.
4 kanal kumanda devresi bulmak sorun değil o kolay da bunun kumandasının butonlu değil joystick li olanı lazım bana..
eski eşya satan dükkanlara bakarsan ikinci el uzaktan kumandaları bulabilirsin. karaköyde istediğin türden bir devre gözüme çarpmadı, ama beşiktaş'ta sinan paşa pasajının altında model araçlar satan bir dükkan var. onda veya bir başkasında bu kumandayı bulabilirsin.
"joystick" ler iki çeşit oluyor.uzaktan kumandalı modellerde kola bağlı pot var. bilgisayar oyunları için olanlarda ise daha çok kola bağlı butonlar olur.potlu olanlarda var. butonlu bir tane alıp, hazır aldığın kumandaya adapte edebilirsin.
yazıcıoğlunun karşısında hırdavatçılar çarşısında intel elektronik var ben parçalarımı ordan temin ediyorum bir çok şey var kendisinde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme