Bildirim
Yazıcıdan Tarayıp Word e Aktarma (Matematiksel formüller vs için)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Microsoft office'te böyle bir yazılımcık var bildiğim kadarıyla ama formülleri düzgün aktaramaz diye düşünüyorum daha fazla yardımcı olmak isterdim bilseydim.Microsoft office'tekinden daha gelişmişi de varsa öğreniriz burada diye umuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: yeni_nesil_deli
Microsoft office'te böyle bir yazılımcık var bildiğim kadarıyla ama formülleri düzgün aktaramaz diye düşünüyorum daha fazla yardımcı olmak isterdim bilseydim.Microsoft office'tekinden daha gelişmişi de varsa öğreniriz burada diye umuyorum.
Evet bekliyorum bende hocam, yoksa 600 sayfa matematik kitabını word ortamına aktarmak zorunda kalacağım yazarak... -
abbyy fine reader programını tavsiye ederim. yaparmı bilmiyorum ama bir örnek koyarsanız denerim. güzel programdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 14 Nisan 2012; 3:36:07 > -
3 sene önce bitirme ödevimi yaparken dediğini yapmıştım
önce taratıp ardından tarattığım resimlerden yazı ve formülleri direk yazı olarak almıştım.
Programın sanırım buydu tam hatırlamasam da; Abbyy Fine Reader
Sıfır hata ile yazıları almasa da sana çok büyük kolaylık sağlayacaktır. -
fine reader ı deneyeceğim arkadaşlar, teşekkürler. Formüllerde hiç olmazsa %50 bile alsa ne kadar yararlı olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: hakaniko
abbyy fine reader programını tavsiye ederim. yaparmı bilmiyorum ama bir örnek koyarsanız denerim. güzel programdır
hocam henüz kitabı taratmadım, maalesef örnek yok elimde ama klasik bir matematik kitabı gibi düşünebiliriz. Şöyle birşey buldum internette JPG, bir bakabilir misiniz acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
quote:
Orijinalden alıntı: hakaniko
hocam henüz kitabı taratmadım, maalesef örnek yok elimde ama klasik bir matematik kitabı gibi düşünebiliriz. Şöyle birşey buldum internette JPG, bir bakabilir misiniz acaba ?
http://www.mediafire.com/?a8mr1m60c26acoj
buyur hocam. hiç ellemeden direk upload yaptım word halini
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X