Şimdi Ara

Yazayımda rahatlayım, hayat b*ktan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok sevdiğim kız arkadaşımdan ayrıldım ve 10 gündür aptal gibi yaşıyorum. sürekli uyumak uyumak istiyorum hiç birşeyden tat almaz oldum. İnsan hiç birşeyden mutlu olmaz mı ya? Yeni kız ark ediniyorum konuşuyoruz fln sıkılıyorum bi nevi soğukluk geliyor.
    geçici bir durum mudur bu ?

• aynısı oldu bana, ama geçici 2 ay biriyle cıkmasan bi kızla cıkmak istiyo canın ama sevdiğini unutamıyosun genede
  • allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın iyi bilirim o duyguyu sıkma canını kardeş zamanla unutursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

aynısı oldu bana, ama geçici 2 ay biriyle cıkmasan bi kızla cıkmak istiyo canın ama sevdiğini unutamıyosun genede
    İntihar et
    Kızmayın şaka yaptım Rahatlasın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şey1

İntihar et

Alıntıları Göster
    Biliyorum dönecek 2 ay olur 3 ay olur ama kesin dönecek. Daha öncede olmuştu o da deli gibi seviyor niye böyle aptal şeyler çekiyorsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şey1

İntihar et

Alıntıları Göster
    Sevdiginden ayri kalmak,onun seni sevmiyorum demesi,soz verdirip terketmesi cok kotu yasadim,depresyona giriyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: murathanipod

Sevdiginden ayri kalmak,onun seni sevmiyorum demesi,soz verdirip terketmesi cok kotu yasadim,depresyona giriyordum.

Alıntıları Göster
    ulan kızın peşinden 2 yıl koştum 3.yıl çıktık seni seviyorum dedi bana ilk defa ona aldıgım gülleri kabul etmişti dünyalar benim olmustu ılk yanına gıttıgımde ne dıyecegımı bılememıstım sonra bana asık bı kız vardı sevdıgım kız ıcın onu kırmak zorunda kaldım ,bızım arkads ıkısını de sınıfa sokmus( beni seven kızın gönlü bende ama benim gönlüm başkasındaydı)arkadaş ıkısını sınıfa sokunca dedı kı polat hangısını sevıyosun dedı ben de yağmuru gösterip onu dedim..
    ona çeşitli hediyeler aldım..
    şiirler yazdım..kokulu zarflar mektuplar.. yetmedi evinin önündeki caddeye kocaman seni seviyorum yazdım spreyle
    bigün geldi..
    senden sıkıldım dedi..
    gözümün içine baka baka seni seviyorum diyen,beni seviyormusun dediğimde sevmesem çıkarmıyım diyen,seni seviyorum dediğimde ben de seni seviyorum diyen bi kız sıkılmıştı..
    kimbilir..
    belki fazla ilgiden..

not: çıktıgım hediyeler aldıgım kız sevdiğim kız,beni seven kız sevdiğim kız için kırdıgım kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 13 Nisan 2007; 23:23:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

ulan kızın peşinden 2 yıl koştum 3.yıl çıktık seni seviyorum dedi bana ilk defa ona aldıgım gülleri kabul etmişti dünyalar benim olmustu ılk yanına gıttıgımde ne dıyecegımı bılememıstım sonra bana asık bı kız vardı sevdıgım kız ıcın onu kırmak zorunda kaldım ,bızım arkads ıkısını de sınıfa sokmus( beni seven kızın gönlü bende ama benim gönlüm başkasındaydı)arkadaş ıkısını sınıfa sokunca dedı kı polat hangısını sevıyosun dedı ben de yağmuru gösterip onu dedim..
    şiirler yazdım..kokulu zarflar mektuplar.. yetmedi evinin önündeki caddeye kocaman seni seviyorum yazdım spreyle
    bigün geldi..
    senden sıkıldım dedi..
    gözümün içine baka baka seni seviyorum diyen,beni seviyormusun dediğimde sevmesem çıkarmıyım diyen,seni seviyorum dediğimde ben de seni seviyorum diyen bi kız sıkılmıştı..
    kimbilir..
    belki fazla ilgiden..

not: çıktıgım hediyeler aldıgım kız sevdiğim kız,beni seven kız sevdiğim kız için kırdıgım kız

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

ulan kızın peşinden 2 yıl koştum 3.yıl çıktık seni seviyorum dedi bana ilk defa ona aldıgım gülleri kabul etmişti dünyalar benim olmustu ılk yanına gıttıgımde ne dıyecegımı bılememıstım sonra bana asık bı kız vardı sevdıgım kız ıcın onu kırmak zorunda kaldım 2 sini de sınıfa sokmuş ( beni seven kızın gönlü bende ama benim gönlüm başkasındaydı)arkadaş ıkısını sınıfa sokunca dedı kı polat hangısını sevıyosun dedı ben de yağmuru gösterip onu dedim..
    şiirler yazdım..kokulu zarflar mektuplar.. yetmedi evinin önündeki caddeye kocaman seni seviyorum yazdım
    bigün geldi..
    senden sıkıldım dedi..
    kimbilir..
    belki fazla ilgiden..

Benimkide buna benzer bir olay koşan ben değildim oydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: New-user

quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

ulan kızın peşinden 2 yıl koştum 3.yıl çıktık seni seviyorum dedi bana ilk defa ona aldıgım gülleri kabul etmişti dünyalar benim olmustu ılk yanına gıttıgımde ne dıyecegımı bılememıstım sonra bana asık bı kız vardı sevdıgım kız ıcın onu kırmak zorunda kaldım 2 sini de sınıfa sokmuş ( beni seven kızın gönlü bende ama benim gönlüm başkasındaydı)arkadaş ıkısını sınıfa sokunca dedı kı polat hangısını sevıyosun dedı ben de yağmuru gösterip onu dedim..
    şiirler yazdım..kokulu zarflar mektuplar.. yetmedi evinin önündeki caddeye kocaman seni seviyorum yazdım
    bigün geldi..
    senden sıkıldım dedi..
    kimbilir..
    belki fazla ilgiden..

Benimkide buna benzer bir olay koşan ben değildim oydu.

Alıntıları Göster
    Hatta ayrılığımızın 1. haftasında okulda yanıma gelip
    naber nabıyosun dedi
    ya nasıl bi insandır bu benim sevdiğim insan böyle olmamalıydı

• quote:

Hatta ayrılığımızın 1. haftasında okulda yanıma gelip
    naber nabıyosun dedi
    ya nasıl bi insandır bu benim sevdiğim insan böyle olmamalıydı

Alıntıları Göster
    fake
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkanmanyaq

fake

Alıntıları Göster
    Aferin aynen böle devam et..Böle boş işlerle uğraşmaya.Dersi sizin yerinize başkasıda çalışır(tabi öğrenciysen)

• quote:

Orijinalden alıntı: JonnieWalker

Aferin aynen böle devam et..Böle boş işlerle uğraşmaya.Dersi sizin yerinize başkasıda çalışır(tabi öğrenciysen)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BlackHawK72

yok kantinde çalışıyorum
    öğrenciyim tabii hocam, ah bir motive olsam şu derse

• quote:

quote:

yok kantinde çalışıyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: New-user

quote:

yok kantinde çalışıyorum

Of of öğrencilik zor iş ya bende öğrenciyim böle diyorum ama olmadanda olmuyo kardeşim yaÖyle bi an geliyo ki kız arkadaşın olmadığı her saniyeye lanet kusuyosun..

• quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın iyi bilirim o duyguyu sıkma canını kardeş zamanla unutursun
    quote:

Orjinalden alıntı: Leonidasss

allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın iyi bilirim o duyguyu sıkma canını kardeş zamanla unutursun

AMİN

• quote:

Orijinalden alıntı: asiküheylan

quote:

AMİN

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: asiküheylan

quote:

AMİN

Ne kadar zaman geçende aynısı olmuştu tam 3 ay sürdü 3 ay sonra barıştık ya ulan çektiğim çilemidir benim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asiküheylan

quote:

AMİN

Ne kadar zaman geçende aynısı olmuştu tam 3 ay sürdü 3 ay sonra barıştık ya ulan çektiğim çilemidir benim

Alıntıları Göster
    :) ne problemmişim ki kimse birşey yazmıyor

• quote:

çok sevdiğim kız arkadaşımdan ayrıldım ve 10 gündür aptal gibi yaşıyorum. sürekli uyumak uyumak istiyorum hiç birşeyden tat almaz oldum. İnsan hiç birşeyden mutlu olmaz mı ya? Yeni kız ark ediniyorum konuşuyoruz fln sıkılıyorum bi nevi soğukluk geliyor.

yeni kız arkadaş edinmek mi aylardır komadayım yeni yeni çıktığımı hissediyorum. Gözüm görmüyo halada kimseyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

quote:

çok sevdiğim kız arkadaşımdan ayrıldım ve 10 gündür aptal gibi yaşıyorum. sürekli uyumak uyumak istiyorum hiç birşeyden tat almaz oldum. İnsan hiç birşeyden mutlu olmaz mı ya? Yeni kız ark ediniyorum konuşuyoruz fln sıkılıyorum bi nevi soğukluk geliyor.

yeni kız arkadaş edinmek mi aylardır komadayım yeni yeni çıktığımı hissediyorum. Gözüm görmüyo halada kimseyi.
    quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

nabiyim rahat bırakmıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

quote:

demir tavında dövülür

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

demir tavında dövülür

Alıntıları Göster
    kısa süreli kabullenememe dönemi.Yakın vakitte geçer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.